Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магнезиевата Опаковка

Kailani

Магнезиевата Опаковка Работите на агенция Arome върху графичната идентичност и художествената линия за опаковки Kailani са базирани на минимален и изчистен дизайн. Този минимализъм е в съответствие с продукта, който има само една съставка, магнезий. Избраната типография е силна и набрана. Той характеризира както силата на минерала магнезий, така и силата на продукта, който възвръща жизнеността и енергията на потребителите.

Бутилка Вино

Gabriel Meffre

Бутилка Вино Aroma създава графичната идентичност за колекционерската купа Габриел Мефър, която празнува 80 години. Работихме върху характерен дизайн от 30-те години на времето, символизиран графично от жена с чаша вино. Използваните цветни плочи са акцентирани с щамповане и щамповане с горещо фолио, за да се подчертае колекционерската страна на колекцията.

Опаковката На Храни

Chips BCBG

Опаковката На Храни Предизвикателството за реализацията на опаковки с чипове на марката BCBG се състоеше в извършването на серия опаковки в съответствие с вселената на марката. Опаковките трябваше да бъдат както минималистични, така и модерни, като същевременно имат тази занаятчийска нотка на чисти и онази приятна и симпатична страна, която носи героите, нарисувани с химикалката. Аперитивът е приветлив момент, който трябва да се усети върху опаковката.

Стълбище

U Step

Стълбище U Стъпалото на стъпалото е оформено чрез затваряне на две U-образни квадратни профилни части с различни размери. По този начин стълбището става самоносещо при условие, че размерите не надвишават праг. Предварителната подготовка на тези парчета осигурява удобство при монтажа. Опаковането и транспортирането на тези прави парчета също са значително опростени.

Стълбище

UVine

Стълбище Спиралното стълбище от UVine е оформено чрез блокиране на U и V профили на кутия по редуващ начин. По този начин стълбище става самоносещо, тъй като не се нуждае от опора за централен стълб или периметър. Благодарение на своята модулна и многофункционална структура, дизайнът осигурява лекота при производството, опаковането, транспортирането и монтажа.

Съблекалнята

Sopron Basket

Съблекалнята Sopron Basket е професионален женски баскетболен отбор със седалище в Сопрон, Унгария. Тъй като те са един от най-успешните унгарски отбори с 12 купи за национален шампионат и постигнаха второ място в Евролигата, ръководството на клуба реши да инвестира в нов комплекс за съблекални, за да има доста престижно съоръжение до името на клуба, което да отговаря на нуждите на играча по-добре, мотивирайте ги и насърчавайте тяхното единство.