Списание за дизайн
Списание за дизайн
Серия Мебели

Sama

Серия Мебели Sama е автентична серия мебели, която осигурява функционалност, емоционално преживяване и уникалност чрез своите минимални, практични форми и силен визуален ефект. Културното вдъхновение, извлечено от поезията на въртящи се костюми, носени в церемониите на Сама, е преинтерпретирано в своя дизайн чрез игра на конична геометрия и техники за огъване на метал. Скулптурната поза на поредицата е съчетана с простота в материалите, формите и производствените техники, за да предложи функционални & amp; естетически ползи. Резултатът е модерна серия мебели, осигуряваща характерно докосване до жилищните помещения.

Пръстен

Dancing Pearls

Пръстен Танцуващите перли сред шумолещите морски вълни, това е резултат от вдъхновението от океана и перлите и това е 3D модел пръстен. Този пръстен е проектиран с комбинация от злато и цветни перли със специална структура за изпълнение на движението на перлите между ревящите вълни на океана. Диаметърът на тръбата е избран в добър размер, което прави дизайна достатъчно здрав, за да направи модела изработим.

Котешкото Легло

Catzz

Котешкото Легло Когато проектирахме котешкото легло Catzz, вдъхновението беше черпено от нуждите на котките и собствениците, и трябва да обедини функцията, простотата и красотата. Докато наблюдават котките, техните уникални геометрични черти вдъхновяват чистата и разпознаваема форма. Някои характерни поведенчески модели (напр. Движение на ушите) се включиха в потребителския опит на котката. Освен това, имайки предвид собствениците, целта беше да се създаде мебел, която да могат да персонализират и гордо да покажат. Освен това беше важно да се осигури лесна поддръжка. Всичко това, което позволява елегантният, геометричен дизайн и модулна структура.

Клуб За Отдих

Central Yosemite

Клуб За Отдих Върнете се към простотата на живота, слънцето през прозореца се пресича от светлина и сянка. За да отразявате по-добре естествения вкус в цялостното пространство, използвайте изцяло дизайна на дървените трупи, опростения и стилен, хуманистичен комфорт, стресирайте артистичната атмосфера на пространството. Ориенталски очарователен тон, с уникално пространствено настроение. Това е още един израз на интериора, той е естествен, чист, променлив.

Опаковката За Сух Чай

SARISTI

Опаковката За Сух Чай Дизайнът е цилиндричен контейнер с живи цветове. Иновативното и ярко използване на цветове и форми създава хармоничен дизайн, който отразява билковите инфузии на SARISTI. Това, което отличава нашия дизайн, е способността ни да дадем модерен обрат на сухите опаковки за чай. Животните, използвани в опаковката, представляват емоции и условия, които хората често изпитват. Например, птиците Фламинго представляват любов, мечката Панда представлява релаксация.

Опаковката

Ionia

Опаковката Тъй като древните гърци са рисували и проектирали всяка амфора (контейнер) със зехтин поотделно, те са решили да го направят днес! Те възродиха и приложиха това древно изкуство и традиция, в съвременна модерна продукция, където всяка от 2000 произведени бутилки има различни модели. Всяка бутилка е индивидуално проектирана. Това е единствен по рода си линеен дизайн, вдъхновен от древногръцки модели с модерно докосване, който празнува реколта от наследство от зехтин. Това не е омагьосан кръг; това е права развиваща се творческа линия. Всяка производствена линия създава 2000 различни дизайна.