Списание за дизайн
Списание за дизайн
Резиденцията

Panorama Villa

Резиденцията Намеквайки структурата на типично село Мани, концепцията е замислена като поредица от отделни каменни фрагменти, въртящи се около атриума, входа и жилищните пространства. Грубите обеми на резиденцията отварят диалог с естествената им обстановка, докато ритъмът на отварянията им или гарантира неприкосновеност на личния живот, или приканва в панорамни гледки към хоризонта, изграждайки пряко преживяване на последователни и разнообразни разкази. Вилата се намира в Navarino Residences, колекция от луксозни вили за частна собственост в сърцето на курорта Navarino Dunes.

Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира

AEcht Nuernberger Kellerbier

Дизайнът На Баварската Опаковка За Бира В средновековието местните пивоварни оставят бирата си в над 600-годишни скални изби под замъка Нюрнберг. Почитайки тази история, опаковката на „AEcht Nuernberger Kellerbier“ прави автентичен поглед назад във времето. Етикетът за бира показва ръчна рисунка на замъка, седнал на скали, и дървена цев в избата, обрамчена от шрифтове тип ретро. Запечатващият етикет с търговската марка на компанията "Свети Мавриций" и корковият корк с меден цвят изразяват майсторство и доверие.

Търговски Център

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Търговски Център Дизайнът съчетава североизточните хора с нежността и изяществото на Юга, за да позволи животът да бъде пълен с включване. Интелигентният дизайн и компактното оформление разширяват интериорната архитектура. Дизайнерът използва прости и международни дизайнерски умения с чисти елементи и обикновени материали, които правят пространството естествено, лежерно и уникално. Дизайнът е център за продажби с 600 квадратни метра, целта му е да проектира модерен ориенталски център за продажба на призвания, който прави сърцето на жителя тихо и изхвърля шума отвън. Бъдете бавни и се наслаждавайте на красотата.

Търговски Център

Yango Poly Kuliang Hill

Търговски Център Този дизайн има за цел да изследва как да донесе възхитено преживяване на крайградския идиличен живот, който кара хората да се стремят към добър живот и ги кара да се придвижват към ориенталското поетично жилище. Дизайнерът използва модерно и просто дизайнерско умение с естествени и обикновени материали. Фокусирайки се върху духа и пренебрегвайки формата, дизайнът съчетава елементите на пейзаж дзен и култура на чай, влюбени чувства на рибарите, чадър от маслена хартия. Чрез обработката на детайлите той балансира функцията и естетиката и прави живота на артистичен.

Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизайнът използва дизайнерски техники за формален баланс като основи, за да предаде ориенталската художествена концепция. Приема елементи от бамбук, орхидея, сливов цвят и пейзаж. Простият екран се формира от удължаването на бамбуковата форма чрез изваждане на конкретната форма и той спира там, където трябва да спре. Разпределението на хола и трапезарията нагоре и надолу определя пространствената граница и олицетворява пространствената ориенталска перспектива, която е оскъдна и оформена. Около темата да живеем просто и да пътуваме леко, движещите се линии са ясни, това е нов опит за средата на обитаване на хората.

Брандирането На Салон За Красота

Silk Royalty

Брандирането На Салон За Красота Целта на процеса на брандиране е да постави марката в категорията от висок клас, като погледне и усети, че се адаптира към световните тенденции в грима и грижата за кожата. Елегантен в своя интериор и екстериор, предлагащ на клиентите луксозно бягство, за да се оттеглят за самообслужване, оставяйки подновено. Успешното предаване на опита на потребителите беше вградено в процеса на проектиране. Следователно салонът Alharir е разработен, изразяващ женственост, визуални елементи, пищни цветове и текстури с внимание към фините детайли, за да добави повече увереност и комфорт.