Списание за дизайн
Списание за дизайн
Автоматичната Машина За Кафе

F11

Автоматичната Машина За Кафе Прости и елегантни, изчистени линии и висококачествен завършек на материалите правят дизайна на F11 да отговаря на професионални и домашни условия. Пълноцветният 7 "сензорен дисплей е изключително лесен за използване и интуитивен. F11 е машина с едно докосване, където можете да персонализирате предпочитаните напитки за бърз избор. На разположение са уголемен бункер за боб, резервоар за вода и контейнер за почви, за да се справят с пиковия час Патентовано устройство за варене може да предложи еспресо под налягане или редовно кафе без налягане, а ароматът е гарантиран от керамични плоски остриета.

Устройство За Сигурност

G2 Face Recognition

Устройство За Сигурност високото качество на материалите и простотата на дизайна правят това устройство за разпознаване на лице за сигурност фантастично, стилно и здраво. Усъвършенстваната технология вътре, за да стане една от най-бързите в света и много прецизна, никой не може да изневери алгоритъма си. Водоустойчив продукт с атмосфера, доведена от светлина от задната страна, за да създаде атмосферно настроение дори в най-студения офис. Компактният размер го прави подходящ почти навсякъде, а формата му позволява да бъде разположен хоризонтално или вертикално.

Развиващите Се Мебели

dotdotdot.frame

Развиващите Се Мебели Домовете стават все по-малки, така че се нуждаят от леки мебели, които са универсални. Dotdotdot.Frame е първата мобилна, приспособима мебелна система на пазара. Ефективна и компактна, рамката може да бъде фиксирана към стената или да се облегне на нея за лесно поставяне около дома. А неговата персонализация идва от 96-те дупки и разширяващата се гама от аксесоари, които да се фиксират в тях. Използвайте една или се присъединете към няколко системи заедно, ако е необходимо - има безкрайна комбинация.

Рециклируемата Система За Сортиране На Отпадъци

Spider Bin

Рециклируемата Система За Сортиране На Отпадъци Кутия за паяци е универсално и икономично решение за сортиране на рециклируеми материали. Група от изскачащи кошчета се създават за дома, офиса или на открито. Един елемент има две основни части: рамка и чанта. Лесно се премества от едно място на друго, удобно за транспортиране и съхраняване, тъй като може да бъде плосък, когато не се използва. Купувачите поръчват кошче за паяк онлайн, където могат да избират размера, броя на Spider Bins и вида на чантата според техните нужди.

Канелена Ролка С Мед

Heaven Drop

Канелена Ролка С Мед Heaven Drop е канелена ролка, пълна с чист мед, която се използва с чай. Идеята беше да се комбинират две храни, които се използват отделно и да се направи изцяло нов продукт. Дизайнерите са били вдъхновени от структурата на канелената ролка, те са използвали нейната ролкова форма като контейнер за мед и с цел да опаковат канелените ролки, те са използвали пчелен восък за изолиране и пакетиране на канелени ролки. Върху повърхността му са изобразени египетски фигури и това е така, защото египтяните са първите хора, осъзнали значението на канелата и използвали меда като съкровище! Този продукт може да бъде символ на небето във вашите чаени чаши.

Храната

Drink Beauty

Храната Пийте красотата е като красиво бижу, което можете да пиете! Направихме комбинация от два предмета, които се използват отделно с чай: Скални бонбони и резени лимон. Този дизайн е напълно годен за консумация. С добавянето на резени лимон към структурата на скалните бонбони вкусът му става невероятно по-добър, а хранителната му стойност се увеличава заради витамините на лимона. Дизайнерите просто заменили пръчиците, на които се държали кристални бонбонени кристали, с резен сушен лимон. Drink Beauty е завършен пример за съвременен свят, който носи красота и ефективност всички заедно.