Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафарито е календар на хартиени животни. Просто натиснете частите, сгънете и закрепете, за да завършите. Направете 2011 година своя година на срещи с дивата природа! Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Молът

Fluxion

Молът Вдъхновението на тази програма идва от хълмове мравки, които имат уникална структура. Въпреки че вътрешната структура на мравуняците е много сложна, тя може да изгради огромно и подредено царство. Това показва, че архитектурната структура на него е изключително рационална. Междувременно вътрешността на изящни дъги от мравки хълмове изгражда внушителен дворец, който изглежда изключително изящен. Затова дизайнерът използва мъдростта на мравка за справка, за да изгради както художествено и добре изградено пространство, така и хълмове на мравки.

Входната Маса

organica

Входната Маса ORGANICA е философски образ на Фабрицио на всяка органична система, в която всички части са свързани помежду си, за да създадат съществуване. Дизайнът се основаваше на сложността на човешкото тяло и на човешката предварителна концепция. Зрителят се води в възвишено пътуване. Вратата на това пътуване са две масивни дървени форми, които се възприемат като бели дробове, след това алуминиев вал с конектори, наподобяващ гръбнака. Зрителят може да намери усукани пръти, които приличат на артерии, форма, която може да се тълкува като орган, а финалът е красива шаблонна чаша, здрава, но крехка, точно като човешката кожа.

Изложбен Щанд

Onn Exhibition

Изложбен Щанд Onn е премиум ръчно изработен продукт, съчетаващ традициите с модерния дизайн чрез майстори на културните ценности. Материалите, цветовете и продуктите на Onn са вдъхновени от природата, която осветява традиционните герои с вкус на блясък. Изложбеният щанд е конструиран така, че да възпроизведе природна сцена, използвайки материали, които са комплиментирани заедно с продуктите, за да се превърне в само хармонизирано изкуство.

Календар

calendar 2013 “Farm”

Календар Фермата е календар за хартиени животни от кит. Напълно сглобена тя прави възхитителна миниатюрна ферма в комплект с шест различни животни. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.

Стойка За Палто

Lande

Стойка За Палто Coat Stand беше дизайн като изключително декоративна и функционална офисна скулптура, сливане на изкуство и функция. Смяташе се, че композицията е естетическа форма, която да украси офис пространството и да защити днес най-емблематичната корпоративна дреха, Blazer. Крайният резултат е много енергично и изискано парче. Моделът за производство и търговия на дребно е бил дизайнът да бъде лек, силен и масово реализиран.