Списание за дизайн
Списание за дизайн
Контейнерът С Подправки

Ajorí

Контейнерът С Подправки Ajorí е креативно решение да организирате и съхранявате различни подправки, подправки и подправки, за да задоволите и приспособите различните кулинарни традиции на всяка страна. Елегантният му органичен дизайн го прави скулптурно парче, което се получава като отлично украшение, което да се отразява като начало на разговор около масата. Дизайнът на опаковката е вдъхновен от кожата на чесъна, превръщайки се в уникално предложение за екопаковка. Ajorí е екологичен дизайн за планетата, вдъхновен от природата и направен изцяло от естествени материали.

Upcycled Бижута

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Бижута Красиви, бистри, уплътнени бижута, проектирани от необходимостта да се използва отпадъчният материал от производството на полилея Claire de Lune. Тази линия се превърна в значителен брой колекции - всички разказващи истории, всички представляващи много лични погледи във философиите на дизайнера. Прозрачността е жизненоважна част от собствената философия на дизайнерите и това се отразява от избора на използван акрил. Освен използвания огледален акрил, който сам отразява светлината, материалът винаги е прозрачен, цветен или прозрачен. CD опаковката подсилва концепциите за пренареждане.

Конзола

Mabrada

Конзола Уникална конзола, изработена от боядисано дърво с каменно покритие, показваща стара автентична кафемелачка, която се връща към османския период. Йордановски охладител за кафе (Mabrada) беше възпроизведен и изваян, за да стои като един от краката от противоположната страна на конзола, където седи мелницата, създавайки очарователно парче за фоайе или хол.

Пръстен

The Empress

Пръстен Фантастичен камък за красота - пироп - самата му същност носи величие и тържественост. Това е красотата и уникалността на камъка идентифицира изображението, което е предназначено бъдеща украса. Трябваше да се създаде уникална рамка за камък, която да го носи във въздуха. Камъкът беше издърпан отвъд неговия държащ метал. Тази формула чувствена страст и атрактивна сила. Важно беше да се запази класическата концепция, подкрепяща съвременното възприятие на бижутата.

Фирмената Идентичност

Jae Murphy

Фирмената Идентичност Използва се отрицателното пространство, защото прави зрителите любопитни и щом преживеят този момент Аха, мигновено го харесват и го запомнят. Марката на логото има инициали J, M, камерата и триножника, вградени в отрицателното пространство. Тъй като Джей Мърфи често фотографира деца, големите стълби, оформени по име и ниско разположената камера, предполагат, че децата са добре дошли. Чрез дизайна на корпоративната идентичност, идеята за отрицателно пространство от логото се доразвива. Той добавя ново измерение към всеки артикул и прави лозунга, Нечестият изглед на обикновеното, да бъде верен.

Брошката

The Sunshine

Брошката Характерна особеност на това бижу е, че тук се използва голям камък сложна форма, която е настроена на невидима (въздушна) рамка. Изгледът на бижутерийния дизайн отваря само камъни, скриващи технологията на сглобяване. Самият камък се държи от две, ненатрапчиви тела и тънка плоча, обсипана с диаманти. Тази плоча е в основата на всички брошки за носеща конструкция. Той държи и втория камък. Цялата композиция стана възможна след сложния основен шлифовъчен камък.