Списание за дизайн
Списание за дизайн
Органичното Зехтин

Epsilon

Органичното Зехтин Зехтинът Epsilon е продукт с ограничено издание от био маслинови горички. Целият производствен процес се извършва на ръка, като се използват традиционни методи, а зехтинът се бутилира нефилтрирано. Ние проектирахме тази опаковка, като искаме да гарантираме, че чувствителните компоненти на високо питателния продукт ще бъдат получени от потребителя от мелницата без никакви промени. Използваме бутилката Quadrotta, защитена с обвивка, вързана от кожа и поставена в ръчно изработена дървена кутия, запечатана с уплътняващ восък. Така потребителите знаят, че продуктът идва директно от мелницата без никаква намеса.

Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.

Система За Контрол На Корабите

GE’s New Bridge Suite

Система За Контрол На Корабите Модулната система за управление на корабите на GE е проектирана да пасва както на големи, така и на леки съдове, като осигурява интуитивен контрол и ясна визуална обратна връзка. Новата технология за позициониране, системите за управление на двигателя и устройствата за наблюдение позволяват точното маневриране на корабите в затворени пространства, като същевременно намаляват стреса върху оператора, тъй като сложните ръчни контроли се заменят с нова технология за сензорен екран. Регулируем екран намалява отраженията и оптимизира ергономията. Всички конзоли са с интегрирани дръжки за захващане за използване в неравни морета.

Винарната

Crombe 3.0

Винарната Целта на концепцията на магазина за винени магазини на Crombé беше клиентите да изпитат напълно нов начин на пазаруване. Основната идея беше да започнем от външния вид на склад, към който впоследствие добавихме светлина и финес. Въпреки че вината се представят в оригиналната си опаковка, чистите линии на металните рамки все още гарантират познатост и перспектива. Всяка бутилка виси в рамката с еднакъв наклон, в който щял да ги обслужва сомелиерът. На 12 м багажник се помещават шампанските и шкафчетата. На шкафче клиентите могат безопасно да съхраняват до 30 бутилки.

Календар

calendar 2013 “Safari”

Календар Сафарито е календар на хартиени животни. Просто натиснете частите, сгънете и закрепете, за да завършите. Направете 2011 година своя година на срещи с дивата природа! Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията „Живот с дизайн“.