Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеното Пространство

Ideaing

Изложбеното Пространство Това е изложбената зала на предприятието през 2013 г. в Гуанджоу Дизайн Седмица, проектирана от C&C Design Co., Ltd. Дизайнът спретнато разполага с по-малко от 91 квадратни метра, което се показва от сензорния дисплей и вътрешния проектор. QR кодът, показан на светлинното поле, е уеб връзките на предприятието. Междувременно дизайнерите се надяват, че външният вид на цялата сграда може да създаде у хората усещане, изпълнено с жизненост, и затова демонстрира креативността, която притежава дизайнерската компания, тоест „духът на независимост и идеята за свобода“, застъпван от тях ,

Тактилната Тъкан

Textile Braille

Тактилната Тъкан Индустриална универсална жакардова текстилна мисъл като преводач за незрящи хора. Тази тъкан може да се чете от хора с добро зрение и тя е предназначена да помогне на незрящите хора, които започват да губят зрение или имат проблеми със зрението; за да научите брайловата система с приятелски и обикновен материал: плат. Той съдържа азбуката, числата и препинателните знаци. Не се добавят цветове. Това е продукт в сив мащаб като принцип на възприемане на светлина. Това е проект със социално значение и надхвърля търговския текстил.

Смесители

Electra

Смесители Electra, считана за представител на цифровото използване в сектора на арматурата, съчетава технологията с дизайна, за да подчертае дизайна на дигиталната ера. Смесителите, които нямат отделна дръжка, привличат всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаващо да бъде уникален във влажна зона. Бутоните с докосване на Electra предлагат на потребителите по-ергономично решение. „Eco Mind“ на смесителите осигурява на потребителя максимална ефективност при спестяване. Тази функция особено добавя стойност за бъдещите поколения

Офис Пространството

C&C Design Creative Headquarters

Офис Пространството Креативният щаб на C&C Design е разположен в пост-индустриален цех. Сградата му е преобразена от фабрика с червени тухли през 60-те години. Отчитайки защитата на настоящата ситуация и историческата памет на сградата, дизайнерският екип се опита да направи всичко възможно, за да избегне повреда на оригиналната сграда в интериорната декорация. В интериорния дизайн се използват много ела и бамбук. Отварянето и затварянето и превключването на помещенията са умело замислени. Дизайните на осветлението за различни региони отразяват различни визуални атмосфери.

Уличната Пейка

Ola

Уличната Пейка Тази пейка, проектирана в съответствие със стратегиите за екодизайн, извежда уличните мебели на ново ниво. Еднакво у дома в градска или естествена среда, течните линии създават разнообразни възможности за сядане в рамките на една пейка. Използваните материали са рециклиран алуминий за основата и стомана за седалката, избрани за техните рециклируеми и трайни свойства; има ярко и устойчиво покритие с прахово покритие, идеално за външна употреба при всякакви атмосферни условия. Проектиран в Мексико Сити от Даниел Олвера, Хироши Икенага, Алис Пегман и Кариме Тоска.

Кран

Amphora

Кран Amphora serie е създаден да свързва миналото и бъдещето и дава шанс да се изживеят основните и функционални форми на древността. Не беше лесно, както днес, да направим достъпна нашата източник на живот през тези дни. Необичайната форма на кран идва от векове преди днес, но неговият патрон за пестене на вода носи утре. Кран ретро, проектиран от улични фонтани от древни времена и внася естетика във вашите бани.