Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Trish House Yalding

Жилищната Къща Дизайнът на къщата се развива в директен отговор на обекта и неговото местоположение. Структурата на сградата е съставена така, че да отразява заобикалящата гора с гребните колони, представящи неправилните ъгли на дървесни стволове и клони. Големите стъклени пространства запълват празнините между конструкцията и ви позволяват да оцените пейзажа и обстановката, сякаш надничате между стволовете и клоните на дърветата. Традиционният черно-бял клинтборд на Кентиш представлява зеленината, обвиваща сградата и заграждаща пространствата вътре.

Опаковката На Ризата

EcoPack

Опаковката На Ризата Тази опаковка на ризата се отделя от конвенционалната опаковка, като не използва никаква пластмасова. Използвайки съществуващ поток от отпадъци и процес на производство, този продукт е не само много прост за производство, но и е много лесен за изхвърляне, като основният материал се компостира до нищо. Продуктът може първо да бъде натиснат и след това идентифициран с фирмената марка чрез щамповане и печат, за да се създаде уникален структурен продукт, който едновременно изглежда и се чувства много различен и интересен. Естетиката и потребителският интерфейс се държат също толкова високо, колкото и устойчивостта на продукта.

Официален Магазин, Търговията На Дребно

Real Madrid Official Store

Официален Магазин, Търговията На Дребно Дизайнерската концепция на магазина се основава на преживяване в Сантяго Бернабеу, фокусирано върху пазаруването и създаването на впечатление. Това е концепция, която същевременно почита, възхвалява и обезсмъртява клуба, заявява, че постиженията са резултат от талант, усилия, борба, всеотдайност и решителност. Проектът включва концептуален дизайн и търговска реализация, брандиране, опаковане, графична линия и индустриален дизайн на мебели.

Конзолата

Qadem Hooks

Конзолата Qadem Hooks е произведение на изкуството с конзолна функция, вдъхновена от природата. Той е съставен от различни боядисани в зелено стари куки, които са били използвани заедно с Qadem (стара седалка от дърво муле) за транспортиране на пшеница от едно село в друго. със стъклен панел отгоре.

Контейнерът С Подправки

Ajorí

Контейнерът С Подправки Ajorí е креативно решение да организирате и съхранявате различни подправки, подправки и подправки, за да задоволите и приспособите различните кулинарни традиции на всяка страна. Елегантният му органичен дизайн го прави скулптурно парче, което се получава като отлично украшение, което да се отразява като начало на разговор около масата. Дизайнът на опаковката е вдъхновен от кожата на чесъна, превръщайки се в уникално предложение за екопаковка. Ajorí е екологичен дизайн за планетата, вдъхновен от природата и направен изцяло от естествени материали.

Upcycled Бижута

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Бижута Красиви, бистри, уплътнени бижута, проектирани от необходимостта да се използва отпадъчният материал от производството на полилея Claire de Lune. Тази линия се превърна в значителен брой колекции - всички разказващи истории, всички представляващи много лични погледи във философиите на дизайнера. Прозрачността е жизненоважна част от собствената философия на дизайнерите и това се отразява от избора на използван акрил. Освен използвания огледален акрил, който сам отразява светлината, материалът винаги е прозрачен, цветен или прозрачен. CD опаковката подсилва концепциите за пренареждане.