Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Безалкохолни Напитки

Coca-Cola Tet 2014

Опаковката За Безалкохолни Напитки Да се създаде поредица от кутии от Coca-Cola, които разпространяват милиони T oft желания в цялата страна. Използвахме символа Tết на Coca-cola (птицата лястовица) като устройство за формиране на тези желания. За всяка консерва бяха изработени и внимателно подредени стотици ръчно нарисувани лястовици около персонализиран скрипт, които заедно образуват серия от смислени виетнамски желания. „Ан“ означава Мир. "Tài" означава Успех, "Lộc" означава Просперитет. Тези думи се разменят широко през целия празник и традиционно красят Tết декорации.

Отворената Система За Съдове

Osoro

Отворената Система За Съдове Иновативният характер на OSORO е да съчетава качеството на висококачествения витрифициран порцелан и неговата типична гланцирана кожа с цвят на слонова кост с функцията, подходяща за консервиране на храна в хладилник или фризер и за готвене с парна фурна или микровълнова фурна. Простата, модулна форма с различните й елементи може да бъде подредена, за да спести място, гъвкаво комбинирана и затворена с многоцветен силиконов O-Sealer или O-Connector, така че храната да остане добре запечатана в нея. OSORO може да се използва универсално, премахвайки необходимостта от ежедневието ни.

Ограничена Серия От Изключителни Вина

Echinoctius

Ограничена Серия От Изключителни Вина Този проект е уникален по много начини. Дизайнът трябваше да отразява уникалния характер на въпросния продукт - изключително авторско вино. Освен това имаше изискване да се съобщи дълбокия смисъл в името на продукта - превъзходно, слънцестоене, контраст между нощ и ден, черно и бяло, открито и неясно. Дизайнът имал намерение да отразява тайната, скрита през нощта: красотата на нощното небе, която ни удивява толкова много и мистичната загадка, скрита в съзвездията и Зодиака.

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.

Кранове

Electra

Кранове Електра, която няма отделна дръжка, привлича всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаваща да бъде уникална за кухните. Изтегленият цифров миксер за мивка осигурява на потребителите свобода на движение в кухните, като същевременно предлага опциите на две различни функции на потока. В предната част на electra електронната подложка ви осигурява достъп до всички функции, когато спреят е поставен в чучура или в ръката ви само с върха на пръста, който можете да контролирате.

Изложбеното Пространство

Ideaing

Изложбеното Пространство Това е изложбената зала на предприятието през 2013 г. в Гуанджоу Дизайн Седмица, проектирана от C&C Design Co., Ltd. Дизайнът спретнато разполага с по-малко от 91 квадратни метра, което се показва от сензорния дисплей и вътрешния проектор. QR кодът, показан на светлинното поле, е уеб връзките на предприятието. Междувременно дизайнерите се надяват, че външният вид на цялата сграда може да създаде у хората усещане, изпълнено с жизненост, и затова демонстрира креативността, която притежава дизайнерската компания, тоест „духът на независимост и идеята за свобода“, застъпван от тях ,