Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Офис

Chongqing Mountain and City Sales Office

Търговският Офис „Планината“ е основната тема на този офис по продажбите, който е вдъхновен от географския произход на Чунцин. Моделът от сиви мрамори на пода се оформя в триъгълна форма; и има много странни и остри ъгли и ъгли по стените и неправилните форми на гишета, за да демонстрират концепцията за „планина“. В допълнение, стълбите, свързващи етажите, са проектирани да преминават през пещерата. Междувременно от тавана са окачени LED осветителни тела, имитиращи сцена на дъжд в долината и представяне на естествено усещане, за да се смекчи цялото впечатление.

Графика За Ваканционната Къща

SAKÀ

Графика За Ваканционната Къща PRIM PRIM студио създаде визуална идентичност за къща за гости SAKÀ, включително: име и дизайн на лого, графика за всяка стая (дизайн на символи, шарки на тапети, дизайн за снимки на стени, апликации за възглавници и др.), Дизайн на уебсайт, пощенски картички, значки, картички с имена и покани. Всяка стая в къща за гости SAKÀ представя различна легенда, свързана с Друскининкай (курортен град в Литва, в който се намира къщата) и околностите. Всяка стая има свой символ като ключова дума от легендата. Тези икони се появяват в интериорната графика и други обекти, формиращи нейната визуална идентичност.

Килим

Folded Tones

Килим Килимите по своята същност са плоски, целта беше да се оспори този прост факт. Илюзията за триизмерност се постига само с три цвята. Разнообразието от тонове и дълбочина на килима зависи от ширината и плътността на ивиците, а не от голяма палитра от цветове, които могат да се смесват с определено пространство, като по този начин позволяват гъвкава употреба. От горе или далеч килимът наподобява сгънат лист. Въпреки това, докато седите или лежите върху него, илюзията за гънките може да не се усети. Това води до използването на прости повтарящи се линии, които могат да се ползват като абстрактен модел отблизо.

Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.

Колие

Extravaganza

Колие Елегантен колиер, вдъхновен от ръбове, древни декоративни деколтета, които можете да видите на много красиви картини от XVI и XVII век. Характеризира се със съвременен и модерен дизайн, опростяващ типичния стил на ръбовете, опитвайки се да го направи модерен и съвременен. Изискан ефект, който придава елегантност на потребителя, използвайки черни или бели цветове, позволява множество комбинации с модерен и чист дизайн. Колие от една част, гъвкаво и леко. Неценен материал, но с високо моден впечатляващ дизайн, който прави този колиер не просто бижу, а нов украшение на тялото.

Програма На Дизайнерските Събития

Russian Design Pavilion

Програма На Дизайнерските Събития изложби, дизайнерски конкурси, работилници, консултантски и издателски проекти за образователен дизайн с цел популяризиране на руски дизайнери и марки в чужбина. Нашите дейности стимулират руско говорещите дизайнери да усъвършенстват своите знания и умения чрез международни проекти и им помагат да разберат ролята си в дизайнерската общност, как да популяризират и правят продуктите си конкурентни и да създават истински иновации.