Списание за дизайн
Списание за дизайн
Котешкото Легло

Catzz

Котешкото Легло Когато проектирахме котешкото легло Catzz, вдъхновението беше черпено от нуждите на котките и собствениците, и трябва да обедини функцията, простотата и красотата. Докато наблюдават котките, техните уникални геометрични черти вдъхновяват чистата и разпознаваема форма. Някои характерни поведенчески модели (напр. Движение на ушите) се включиха в потребителския опит на котката. Освен това, имайки предвид собствениците, целта беше да се създаде мебел, която да могат да персонализират и гордо да покажат. Освен това беше важно да се осигури лесна поддръжка. Всичко това, което позволява елегантният, геометричен дизайн и модулна структура.

Клуб За Отдих

Central Yosemite

Клуб За Отдих Върнете се към простотата на живота, слънцето през прозореца се пресича от светлина и сянка. За да отразявате по-добре естествения вкус в цялостното пространство, използвайте изцяло дизайна на дървените трупи, опростения и стилен, хуманистичен комфорт, стресирайте артистичната атмосфера на пространството. Ориенталски очарователен тон, с уникално пространствено настроение. Това е още един израз на интериора, той е естествен, чист, променлив.

Опаковката За Сух Чай

SARISTI

Опаковката За Сух Чай Дизайнът е цилиндричен контейнер с живи цветове. Иновативното и ярко използване на цветове и форми създава хармоничен дизайн, който отразява билковите инфузии на SARISTI. Това, което отличава нашия дизайн, е способността ни да дадем модерен обрат на сухите опаковки за чай. Животните, използвани в опаковката, представляват емоции и условия, които хората често изпитват. Например, птиците Фламинго представляват любов, мечката Панда представлява релаксация.

Опаковката

Ionia

Опаковката Тъй като древните гърци са рисували и проектирали всяка амфора (контейнер) със зехтин поотделно, те са решили да го направят днес! Те възродиха и приложиха това древно изкуство и традиция, в съвременна модерна продукция, където всяка от 2000 произведени бутилки има различни модели. Всяка бутилка е индивидуално проектирана. Това е единствен по рода си линеен дизайн, вдъхновен от древногръцки модели с модерно докосване, който празнува реколта от наследство от зехтин. Това не е омагьосан кръг; това е права развиваща се творческа линия. Всяка производствена линия създава 2000 различни дизайна.

Брандирането

1869 Principe Real

Брандирането 1869 Principe Real е нощувка със закуска, разположена на най-модерното място в Лисабон - Principe Real. Мадона току-що си купи къща в този квартал. Този B & B се намира в стар дворец от 1869 г., запазвайки стария чар, съчетан със съвременен интериор, придавайки му луксозен външен вид и усещане. Тази марка беше необходима, за да включи тези ценности в своето лого и приложения на марката, за да отрази философията на това уникално настаняване. Резултатът е лого, което съчетава класически шрифт, напомнящ старите номера на вратите, с модерна типография и детайл на стилизирана икона на леглото в L на Real.

Резиденцията

Panorama Villa

Резиденцията Намеквайки структурата на типично село Мани, концепцията е замислена като поредица от отделни каменни фрагменти, въртящи се около атриума, входа и жилищните пространства. Грубите обеми на резиденцията отварят диалог с естествената им обстановка, докато ритъмът на отварянията им или гарантира неприкосновеност на личния живот, или приканва в панорамни гледки към хоризонта, изграждайки пряко преживяване на последователни и разнообразни разкази. Вилата се намира в Navarino Residences, колекция от луксозни вили за частна собственост в сърцето на курорта Navarino Dunes.