Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изправител За Коса

Nano Airy

Изправител За Коса Въздушното изправяне на ютия за нано съчетава материали от нанокерамично покритие с иновативна технология за отрицателно желязо, която привежда косата нежно и елегантно в права форма бързо. Благодарение на сензора за магнит в горната част на капачката и тялото, устройството се изключва автоматично, когато капачката е затворена, което е безопасно за носене. Компактното тяло с безжичен USB презареждащ се дизайн се съхранява лесно в чанта и носене, като помага на жените да запазят елегантна прическа по всяко време и навсякъде. Бялата и розова цветова схема придава на устройството женствен характер.

Мобилното Приложение

DeafUP

Мобилното Приложение DeafUP предизвиква значението на образованието и професионалния опит за общността на глухите в Източна Европа. Те създават среда, в която слуховите специалисти и глухите студенти могат да се срещнат и да си сътрудничат. Съвместната работа ще бъде естествен начин за овластяване и мотивиране на глухите хора да станат по-активни, да повишат талантите си, да усвоят нови умения, да направят промяна.

Чанти

Qwerty Elemental

Чанти Точно както еволюцията на дизайна на пишещи машини показва трансформацията от изключително сложна визуална форма в изчистена, проста геометрична форма, Qwerty-елемента е олицетворение на здравина, симетрия и простота. Конструктивните стоманени части, изработени от различни майстори, са отличителна визуална характеристика на продукта, което придава на торбата архитектоничен вид. Основната особеност на чантата са два ключа за пишеща машина, които са произведени и сглобени от самия дизайнер.

Колекцията За Дамско Облекло

Macaroni Club

Колекцията За Дамско Облекло Колекцията, клуб Macaroni, е вдъхновена от макароните от средата на 18 век, свързващи ги с хората, зависими от логото. Макарони е терминът за мъже, които надхвърлят обичайните граници на модата в Лондон. Те бяха лого манията от 18 век. Тази колекция има за цел да покаже силата на логото от минало до настояще и създава Macaroni Club като марка сама по себе си. Детайлите в дизайна са вдъхновени от костюмите на Макарони през 1770 г. и актуалната модна тенденция с екстремни обеми и дължина.

Уебсайтът

Tailor Made Fragrance

Уебсайтът Tailor Made Fragrance е роден от опита на италианска компания, специализирана в разработването и производството на първични опаковки за сектори за аромати, грижа за кожата, цветна козметика и домашен аромат. Ролята на Webgriffe беше да подкрепя бизнес стратегията на клиентите, като разработва решение, което благоприятства осведомеността на марката и стартирането на новия бизнес единица, фокусиран върху това да позволи на потребителите да създадат своя уникален и напълно персонализиран парфюм, стартира стъпка от широк процес на индустриален растеж и сегментиране на B2B предлагането.

Контролът На Качеството На Въздуха

Midea Sensia AQC

Контролът На Качеството На Въздуха Midea Sensia AQC е интелигентен хибрид, който интегрира домашния интериор както с елегантност, така и със стил. Той носи хуманизирани технологии и иновации чрез функции, контролиращи пречистването на температурата и качеството на въздуха с осветление и ваза за декор на стаята. Благосъстоянието пристига чрез сензорна технология, която може да отчете околната среда и да поддържа местната температура и влажност стабилни, според предишната настройка, направена от MideaApp.