Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезария

Elizabeth's Tree House

Трапезария Демонстрация на ролята на архитектурата в лечебния процес, Къщата на дърветата на Елизабет е нов павилион за хранене за терапевтичен лагер в Килдаре. Обслужвайки деца, възстановяващи се от сериозни заболявания, пространството образува дървен оазис насред дъбова гора. Динамична, но функционална система за диагностициране на дървен материал включва експресивен покрив, обширно остъкляване и цветна облицовка от лиственица, създавайки вътрешно пространство за хранене, което формира диалог със заобикалящото езеро и гора. Дълбоката връзка с природата на всички нива насърчава удобството на потребителя, релаксацията, изцелението и очарованието.

Мулти Търговското Пространство

La Moitie

Мулти Търговското Пространство Името на проекта La Moitie произлиза от френския превод на половината, а дизайнът правилно отразява това от баланса, постигнат между противоположни елементи: квадрат и кръг, светло и тъмно. Като се има предвид ограниченото пространство, екипът се стреми да установи както връзка, така и разделение между двете отделни зони за търговия на дребно чрез прилагане на два противоположни цвята. Макар че границата между розовото и черното пространство е ясна, но също така се размива в различни перспективи. Спирално стълбище, наполовина розово и наполовина черно, е разположено в центъра на магазина и осигурява.

Рекламната Кампания

Feira do Alvarinho

Рекламната Кампания Feira do Alvarinho е ежегодно парти за вино, което се провежда в Монкао, в Португалия. За да съобщи събитието, е създадено древно и измислено царство. Със собствено име и цивилизация, Кралството Алварино, обозначено така, защото Монкао е известно като люлката на виното Алварино, е било вдъхновено от истинската история, места, емблематични хора и легенди на Монкао. Най-голямото предизвикателство на този проект беше да пренесе истинската история на територията в дизайна на героите.

Печатаният Текстил

The Withering Flower

Печатаният Текстил Увяхващото цвете е празник на силата на изображението на цветето. Цветето е популярна тема, написана като олицетворение в китайската литература. За разлика от популярността на цъфтящото цвете, изображенията на разпадащото се цвете често се свързват с jinx и табута. Колекцията разглежда това, което оформя възприятието на общността за това, което е възвишено и неприлично. Проектиран в дължина от 100 см до 200 см от рокли от тюл, печат върху копринен екран върху полупрозрачни мрежести тъкани, текстилната техника позволява отпечатъците да останат непрозрачни и еластични върху мрежата, създавайки вид на отпечатъци във въздуха.

Медицинският Център За Красота

LaPuro

Медицинският Център За Красота Дизайнът е повече от добра естетика. Това е начинът, по който се използва пространството. Медицинският център интегрира формата и функционира като едно цяло. Разбиране на исканията на потребителите и да им даде опит за всички фини докосвания в заобикалящата ни среда, които се чувстват облекчаващи и искрено грижовни. Дизайнът и новата технологична система предоставят решения на потребителя и лесни за управление. Имайки предвид здравето, благополучието и медицината, центърът прие екологично устойчиви материали и следи процеса на изграждане. Всички елементи са интегрирани в дизайна, където е наистина подходящ за потребителите.

Дизайнът За Визуална Идентичност

ODTU Sanat 20

Дизайнът За Визуална Идентичност За 20-ата година на ODTU Sanat, ежегодно провеждан фестивал на изкуствата от Техническия университет в Близкия изток, молбата беше да се изгради визуален език, който да подчертае последващите 20 години от фестивала. Както беше поискано, 20-тата година на фестивала беше подчертана, като се подходи към него като покрито произведение на изкуството, което трябва да бъде разкрито. Сенките от еднакви цветни слоеве, които формират числата 2 и 0, създават 3D илюзия. Тази илюзия дава усещането за облекчение и числата изглеждат така, сякаш са се стопили на заден план. Живият избор на цвят създава фин контраст със спокойствието на вълнообразните 20.