Списание за дизайн
Списание за дизайн
Напитката

Firefly

Напитката Този дизайн е нов коктейл с Chia, основната идея беше да се създаде коктейл, който има няколко вкусови фази. Този дизайн също се предлага с различни цветове, които могат да се видят при черна светлина, което го прави подходящ за партита и клубове. Чиа може да абсорбира и запазва всеки аромат и цвят, така че когато човек прави коктейл с Firefly, може да изпита различни аромати стъпка по стъпка. Хранителната стойност на този продукт е по-висока в сравнение с другите коктейли и това е всичко поради високата хранителна стойност на Chia и ниските калории . Този дизайн е нова глава в историята на напитките и коктейлите.

Ледената Плесен

Icy Galaxy

Ледената Плесен Природата винаги е била един от най-важните източници на вдъхновение за дизайнерите. Идеята дойде на умовете на дизайнерите, като се вгледа в пространството и образа на Milk Way Galaxy. Най-важният аспект в този дизайн беше да се създаде уникална форма. Много дизайни, които са на пазара, се фокусират върху създаването на най-чистия лед, но в този представен дизайн, дизайнерите умишлено са се фокусирали върху формите, които се правят от минералите, докато водата се превръща в лед, за да бъде по-ясно дизайнерите са трансформирали естествен дефект в красив ефект. Този дизайн създава спирална сферична форма.

Цигареният Филтър

X alarm

Цигареният Филтър X аларма, е аларма за пушачите, за да ги накарат да осъзнаят какво правят на себе си, докато го правят. Този дизайн е от ново поколение филтри за цигари. Този дизайн може да бъде добър заместител на скъпите реклами срещу тютюнопушенето и има по-голямо влияние върху умовете на пушачите, отколкото всяка друга негативна реклама. Той има много проста структура, филтрите са подпечатани с невидимо мастило, което покрива отрицателната област на скицата и с всеки бут скицата ще изглежда по-ясна, така че с всеки пух ще видите, че сърцето ви става по-тъмно и знаете какво се случва с вас.

Трансформационното Паркиране На Велосипеди

Smartstreets-Cyclepark™

Трансформационното Паркиране На Велосипеди Smartstreets-Cyclepark е универсално, модернизирано съоръжение за паркиране на велосипеди за два велосипеда, което се побира за минути, за да даде възможност за бързо подобряване на съоръженията за паркиране на велосипеди в градските райони, без да добавя претрупване към уличната сцена. Оборудването помага за намаляване на кражбите на велосипеди и може да бъде инсталирано дори на най-тесните улици, освобождавайки нова стойност от съществуващата инфраструктура. Изработена от неръждаема стомана, оборудването може да бъде в цветово съответствие и маркирано за местните власти или спонсори. Може да се използва и за идентифициране на велосипедни маршрути. Тя може да бъде преконфигурирана така, че да отговаря на всякакъв размер или стил на колоната.

Магнезиевата Опаковка

Kailani

Магнезиевата Опаковка Работите на агенция Arome върху графичната идентичност и художествената линия за опаковки Kailani са базирани на минимален и изчистен дизайн. Този минимализъм е в съответствие с продукта, който има само една съставка, магнезий. Избраната типография е силна и набрана. Той характеризира както силата на минерала магнезий, така и силата на продукта, който възвръща жизнеността и енергията на потребителите.

Бутилка Вино

Gabriel Meffre

Бутилка Вино Aroma създава графичната идентичност за колекционерската купа Габриел Мефър, която празнува 80 години. Работихме върху характерен дизайн от 30-те години на времето, символизиран графично от жена с чаша вино. Използваните цветни плочи са акцентирани с щамповане и щамповане с горещо фолио, за да се подчертае колекционерската страна на колекцията.