Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Колие И Обеци

Ocean Waves

Комплект Колие И Обеци Колие с океански вълни е красиво парче от съвременните бижута. Основното вдъхновение на дизайна е океанът. Нейната необятност, жизненост и чистота са ключовите елементи, проектирани в колието. Дизайнерът е използвал добър баланс на синьо и бяло, за да представи визия за плискащи вълни на океана. Той е ръчно изработен от 18K бяло злато и обсипан с диаманти и син сапфир. Колието е доста голямо, но деликатно. Той е проектиран да отговаря на всички форми на тоалети, но е по-подходящ да бъде сдвоен с деколте, което няма да се припокрива.

Изложението

City Details

Изложението Витрината на дизайнерските решения за елементи от хардскейп City Details се проведе от 3 до 5 октомври, 5 2019 в Москва. На площ от 15 000 квадратни метра бяха представени усъвършенствани концепции за елементи от хардшауп, спортни и детски площадки, решения за осветление и функционални обекти на градското изкуство. Използвано е иновативно решение за организиране на изложбената площ, където вместо равномерни редове изложбени кабини е изграден работещият миниатюрен градски модел с всички специфични компоненти, като: градския площад, улици, обществена градина.

Атриум

Sberbank Headquarters

Атриум Швейцарският архитектурен офис Evolution Design в партньорство с руското архитектурно студио T + T architects е проектирал просторен многофункционален атриум в новата корпоративна централа на Сбербанк в Москва. Дневната светлина заля в атриума къщи за разнообразни коворкинг пространства и кафе-бар, като окачената зала за срещи с диамант е централната точка на вътрешния двор. Огледалните отражения, остъклената вътрешна фасада и използването на растения добавят усещането за простор и непрекъснатост.

Офис Дизайнът

Puls

Офис Дизайнът Немската инженерна компания Puls се премести в нови помещения и използва тази възможност за визуализиране и стимулиране на нова култура на сътрудничество в рамките на компанията. Новият дизайн на офиса води до културна промяна, като екипите отчитат значително увеличение на вътрешната комуникация, особено между научноизследователската и развойна дейност и други отдели. Компанията също отбеляза ръст на спонтанните неформални срещи, за които се знае, че са един от ключовите показатели за успех в иновациите в научните изследвания и развитието.

Жилищната Сграда

Flexhouse

Жилищната Сграда Flexhouse е еднофамилен дом на езерото Цюрих в Швейцария. Построен върху предизвикателен триъгълен парцел, притиснат между железопътната линия и местния подстъпен път, Flexhouse е резултат от преодоляването на много архитектурни предизвикателства: ограничителни гранични разстояния и обем на сградата, триъгълна форма на парцела, ограничения относно местния просторен език. Получената сграда с широките си стъклени стени и бяла фасада, наподобяваща на лента, е толкова лека и подвижна на външен вид, че прилича на футуристичен плавателен съд, който е плавал от езерото и е намерил естествено място за акостиране.

6280.ch Coworking Хъб

Novex Coworking

6280.ch Coworking Хъб Разположен сред планини и езера в живописна Централна Швейцария, 6280.ch coworking хъб е отговор на нарастващата нужда от гъвкави и достъпни работни пространства в селските райони на Швейцария. Той предлага на местните фрийлансъри и малките предприятия съвременно работно пространство с интериори, които черпят вдъхновение от сайтовете, създаващи буколи, и отдават почит на индустриалното си минало, като същевременно прегръщат природата на работния живот на 21 век.