Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бюро

Duoo

Бюро Duoo бюро е желанието да се изрази характер чрез минимализма на формите. Тънките му хоризонтални линии и ъглови метални крака създават мощно визуално изображение. Горният рафт ви позволява да поставите канцеларски материали, така че да не се смущават по време на работа. Скрита тава на повърхността за свързване на устройства поддържа чиста естетика. Плотът на масата, изработен от естествен фурнир, носи топлината на текстурата от естествено дърво. Бюрото поддържа безупречен баланс, благодарение на хармонично подбрани материали, функционалност и практичност, съчетани с естетиката на правилни и строги форми.

Машина За Домашно Приготвяне На Паста

Hidro Mamma Mia

Машина За Домашно Приготвяне На Паста Hidro Mama Mia е социално-културно спасяване чрез италианската гастрономия. Изключително лесен за използване, лек и компактен, лесен за съхранение и транспортиране. Тя позволява безопасна висока производителност, осигурява приятно изживяване при готвене на семейството във всекидневния живот и взаимодействие с приятели. Двигателят е изцяло интегриран в трансмисионния комплект, предлага мощност, здравина и безопасна употреба, като осигурява също лесно почистване и поддръжка. Нарязва тесто с различна дебелина, като е в състояние да приготвя различни ястия: макаронени изделия, юфка, лазаня, хляб, сладкиши, пица и др.

Хиперкар

Brescia Hommage

Хиперкар Във времена на високотехнологични всички цифрови джаджи, плоскост на сензорни екрани и рационални еднотомни превозни средства, проектът Brescia Hommage е проучване на дизайна на двуместни хиперкарти в старо училище, предвидено като празник на епоха, в която елегантната простота, същественост с високо докосване и др. суровата сила, чистата красота и пряката връзка между човека и машината бяха правилото на играта. Време, когато смели и гениални мъже като Етторе Бугати сами създадоха мобилни устройства, които удивиха света.

Басейните

Termalija Family Wellness

Басейните Семеен уелнес на Термалия е най-новият в поредицата проекти, които Enota изгражда в Terme Olimia през последните петнадесет години и завършва цялостната трансформация на СПА комплекса. Погледнато отдалече, формата, цветът и мащабът на нова струпвана структура от тетраедрични обеми е продължение на струпването на околните селски сгради, визуално простиращо се в сърцето на комплекса. Новият покрив действа като голяма лятна сянка и не узурпира никое от ценното външно пространство.

Автоматичната Сокоизстисквачка

Toromac

Автоматичната Сокоизстисквачка Toromac е специално проектиран със своя мощен външен вид, за да внесе нов начин за консумация на прясно изцеден портокалов сок. Създаден за максимално извличане на сок, той е за ресторанти, кафенета и супермаркети, а премиум дизайнът му позволява приятелско изживяване, осигуряващо вкус, здраве и хигиена. Той има иновативна система, която отрязва плодовете вертикално и притиска половинките чрез въртящо се налягане. Това означава, че се постига максимална ефективност без притискане или докосване на черупката.

Етикет За Бира

Carnetel

Етикет За Бира Дизайн на етикет за бира в стил Арт Нуво. Етикетът на бирата също съдържа много подробности за процеса на варене. Дизайнът също се побира на две различни бутилки. Това може да стане просто като отпечатате дизайна на 100-процентов дисплей и 70-процентов размер. Етикетът е свързан с база данни, което гарантира, че всяка бутилка получава уникален номер за пълнене.