Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интелигентната Кухненска Мелница

FinaMill

Интелигентната Кухненска Мелница FinaMill е мощна кухненска мелница със сменяеми и многократно подправени шушулки. FinaMill е лесният начин за повишаване на готвенето със смелия аромат на прясно смлени подправки. Просто напълнете шушулките за многократна употреба със сушени подправки или билки, щракнете шушулка на място и смилайте точното количество подправка, от която се нуждаете, с едно натискане на бутон. Разменете шушулките с подправки само с няколко щраквания и продължете да готвите. Това е единствената мелница за всичките ви подправки.

Апартамент

Nishisando Terrace

Апартамент Тази кооперация, съставена от 4 триетажни къщи с по-малък обем и стои на мястото близо до центъра на града. Кедровата решетка, заобикаляща извън сградата, защитава неприкосновеността на личния живот и избягва ограничаването на деградацията на тялото на сградата поради пряка слънчева светлина. Дори и с простия квадратен план, спирална 3D конструкция, направена чрез свързване на частна градина на различно ниво, всяка стая и стълбищна зала водят до максимален обем на тази сграда. Промяната на фасадата от кедрови дъски и контролираните пропорции може да позволи на тази сграда да продължи да бъде органична и да се съчетае с моментната промяна в града.

Семеен Мол

Funlife Plaza

Семеен Мол Funlife Plaza е семеен мол за свободното време и образованието на децата. Целта е да се създаде коридор за състезателни коли за деца, които да се возят на коли по време на пазаруване от родители, къщичка на дърво за деца, която внимава и играе вътре, таван "лего" със скрито име на търговски център, за да вдъхнови въображението на децата. Прост бял фон с червено, жълто и синьо, оставете децата да го рисуват и оцветяват по стени, подове и тоалетна!

Интериорният Дизайн

Suzhou MZS Design College

Интериорният Дизайн Този проект се намира в Суджоу, който е добре известен с традиционния китайски дизайн на градината. Дизайнерът се стреми да обедини както модернистичната си чувствителност, така и езика на Суджоу. Дизайнът включва реплики от традиционната архитектура в Суджоу с използването на варосани гипсови стени, лунни врати и сложна градинска архитектура, за да преосмисли езика на Суджоу в съвременен контекст. Обзавеждането беше пресъздадено с рециклирани клони, бамбук и сламени въжета с участието на ученици, което даде специалното значение на това образователно пространство.

Стол За Съобщения

Kepler 186f

Стол За Съобщения Структурна основа на фотьойла Kepler-186f е решетка, запоена от стоманена тел, към която елементите, издълбани от дъба, са закрепени с помощта на месингови ръкави. Различни варианти за използване на арматура се комбинират в хармония с дърворезба и бижутерски елементи. Този арт-обект представлява експеримент, в който се комбинират различни естетически принципи. Може да се опише като „варварски или нов барок“, в който грубите и изящните форми се съчетават. В резултат на импровизацията Кеплер стана многопластов, обгърнат от подтекстовете и новите детайли.

Параметричният Дизайн

Titanium Choker

Параметричният Дизайн По дизайн, IOU използва софтуер за 3D симулация, за да създаде параметрични модели, подобни на стила, с който Заха Хадид спечели света на архитектурата. По същество IOU представя ексклузивни артикули от титан с 18-каратни златни лога. Титанът е най-горещ в бижутата, но е труден за работа. Неговите уникални качества правят парчетата не само много леки, но дават възможност да ги направят почти във всеки цвят на спектъра.