Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вила

Tranquil Dwelling

Вила Дизайнът използва дизайнерски техники за формален баланс като основи, за да предаде ориенталската художествена концепция. Приема елементи от бамбук, орхидея, сливов цвят и пейзаж. Простият екран се формира от удължаването на бамбуковата форма чрез изваждане на конкретната форма и той спира там, където трябва да спре. Разпределението на хола и трапезарията нагоре и надолу определя пространствената граница и олицетворява пространствената ориенталска перспектива, която е оскъдна и оформена. Около темата да живеем просто и да пътуваме леко, движещите се линии са ясни, това е нов опит за средата на обитаване на хората.

Брандирането На Салон За Красота

Silk Royalty

Брандирането На Салон За Красота Целта на процеса на брандиране е да постави марката в категорията от висок клас, като погледне и усети, че се адаптира към световните тенденции в грима и грижата за кожата. Елегантен в своя интериор и екстериор, предлагащ на клиентите луксозно бягство, за да се оттеглят за самообслужване, оставяйки подновено. Успешното предаване на опита на потребителите беше вградено в процеса на проектиране. Следователно салонът Alharir е разработен, изразяващ женственост, визуални елементи, пищни цветове и текстури с внимание към фините детайли, за да добави повече увереност и комфорт.

Интелигентната Кухненска Мелница

FinaMill

Интелигентната Кухненска Мелница FinaMill е мощна кухненска мелница със сменяеми и многократно подправени шушулки. FinaMill е лесният начин за повишаване на готвенето със смелия аромат на прясно смлени подправки. Просто напълнете шушулките за многократна употреба със сушени подправки или билки, щракнете шушулка на място и смилайте точното количество подправка, от която се нуждаете, с едно натискане на бутон. Разменете шушулките с подправки само с няколко щраквания и продължете да готвите. Това е единствената мелница за всичките ви подправки.

Апартамент

Nishisando Terrace

Апартамент Тази кооперация, съставена от 4 триетажни къщи с по-малък обем и стои на мястото близо до центъра на града. Кедровата решетка, заобикаляща извън сградата, защитава неприкосновеността на личния живот и избягва ограничаването на деградацията на тялото на сградата поради пряка слънчева светлина. Дори и с простия квадратен план, спирална 3D конструкция, направена чрез свързване на частна градина на различно ниво, всяка стая и стълбищна зала водят до максимален обем на тази сграда. Промяната на фасадата от кедрови дъски и контролираните пропорции може да позволи на тази сграда да продължи да бъде органична и да се съчетае с моментната промяна в града.

Семеен Мол

Funlife Plaza

Семеен Мол Funlife Plaza е семеен мол за свободното време и образованието на децата. Целта е да се създаде коридор за състезателни коли за деца, които да се возят на коли по време на пазаруване от родители, къщичка на дърво за деца, която внимава и играе вътре, таван "лего" със скрито име на търговски център, за да вдъхнови въображението на децата. Прост бял фон с червено, жълто и синьо, оставете децата да го рисуват и оцветяват по стени, подове и тоалетна!

Интериорният Дизайн

Suzhou MZS Design College

Интериорният Дизайн Този проект се намира в Суджоу, който е добре известен с традиционния китайски дизайн на градината. Дизайнерът се стреми да обедини както модернистичната си чувствителност, така и езика на Суджоу. Дизайнът включва реплики от традиционната архитектура в Суджоу с използването на варосани гипсови стени, лунни врати и сложна градинска архитектура, за да преосмисли езика на Суджоу в съвременен контекст. Обзавеждането беше пресъздадено с рециклирани клони, бамбук и сламени въжета с участието на ученици, което даде специалното значение на това образователно пространство.