Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Дизайнът

Sberbank

Офис Дизайнът Сложността на този проект беше да се създаде пъргаво работно място с огромни размери в рамките на много ограничени времеви рамки и да се запазят физическите и емоционалните нужди на потребителите в офиса винаги в основата на дизайна. С новия дизайн на офиса Sberbank е поставила първите стъпки към модернизиране на концепцията на работното им място. Новият дизайн на офиса позволява на персонала да изпълнява задачите си в най-подходящата работна среда и установява съвсем нова архитектурна идентичност за водещата финансова институция в Русия и Източна Европа.

Офис

HB Reavis London

Офис Създаден според стандарта на WELL Building Standard на IWBI, централата на HB Reavis UK е насочена към насърчаване на работа, базирана на проекти, която насърчава разграждането на ведомствените силози и прави работата в различни екипи по-проста и достъпна. Следвайки строителния стандарт WELL, дизайнът на работното място е предназначен също така да адресира здравословните проблеми, свързани с модерните офиси, като липса на мобилност, лошо осветление, лошо качество на въздуха, ограничен избор на храна и стрес.

Ваканционен Дом

Chapel on the Hill

Ваканционен Дом След като престана да оставя затвор повече от 40 години, разрушеният методистки параклис в северната част на Англия е превърнат в ваканционен дом за самостоятелно хранене за 7 души. Архитектите са запазили оригиналните характеристики - високите готически прозорци и основната зала за конгрегация - превръщайки параклиса в хармонично и удобно пространство, залято от дневна светлина. Тази сграда от 19 век е разположена в селска английска провинция, предлагаща панорамна гледка към хълмовете и красивата природа.

Офис

Blossom

Офис Въпреки че е офис, той използва смела комбинация от различни материали, а зелената структура за засаждане дава усещане за перспектива през деня. Дизайнерът осигурява само пространство, а жизнеността на пространството все още зависи от собственика, използвайки силата на природата и уникалния стил на дизайнера! Офисът вече не е единична функция, дизайнът е по-разнообразен и той ще бъде използван в голямо и открито пространство, за да създаде различни възможности между хората и околната среда.

Офисът

Dunyue

Офисът По време на процеса на разговори дизайнерите позволяват на дизайна не само пространственото разделение на интериора, но и връзката на града / пространството / хората заедно, така че средата и пространството с ниски ключове да не се конфликтират в града, а денят да е скрита фасада на улицата, нощ. Тогава тя се превръща в стъклена лайтбокс в град.

Дизайнът На Опаковките

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизайнът На Опаковките Той е вдъхновен от млякото, основната съставка. Уникалният дизайн на контейнера от вида на млякото отразява характеристиките на продукта и е проектиран така, че да бъде познат дори на потребителите за първи път. В допълнение, материалът от полиетилен (PE) и каучук (EVA) и меките характеристики на пастелния цвят се използват, за да се подчертае, че е мек продукт за деца със слаба кожа. Кръглата форма се прилага към ъгъла за безопасност на мама и бебе.