Списание за дизайн
Списание за дизайн
Модерният Дрехи За Рокля

Le Maestro

Модерният Дрехи За Рокля Le Maestro революционизира роклята на обувката, като включва титаниева „матрична пета“ с директен метален латиран синтер (DMLS). „Матричната пета“ намалява визуалната маса на секция на петата и показва структурната цялост на роклята. За допълване на елегантния вамп се използва висококачествена кожа за отчетливия асиметричен дизайн на горната част. Интегрирането на секцията на петата в горната част вече е съставено в елегантен и изискан силует.

Брандингът За Изследвания

Pain and Suffering

Брандингът За Изследвания Този дизайн изследва страданието в различни слоеве: философски, социален, медицински и научен. От моя лична гледна точка, че страданието и болката идва в много лица и форми, философски и научни, избрах хуманизацията на страданието и болката за своя основа. Проучих аналогиите между симбиотичното по природа и симбиотичното в човешките отношения и от това изследване създадох герои, които визуално представят симбиотичните отношения между страданието и страдащия и между болката и този, който боли. Този дизайн е експеримент и зрителят е обектът.

Цифровото Изкуство

Surface

Цифровото Изкуство Ефирната природа на парчето поражда нещо осезаемо. Идеята идва от използването на водата като елемент за предаване на концепцията за напластяване и повърхност. Дизайнерът е очарован от създаването на нашата идентичност и ролята на тези около нас в този процес. За него ние "повърхност", когато покажем нещо от себе си.

Чайник И Чаени Чаши

EVA tea set

Чайник И Чаени Чаши Този съблазнително елегантен чайник с подходящи чаши има безупречно наливане и е удоволствие да участвате от. Необичайната форма на тази тенджера с чаша, в която чучурът се смесва и расте от тялото, се поддава особено добре на добро изливане. Чашките са многостранни и тактилни, за да се сгушат в ръцете ви по различни начини, тъй като всеки човек има свой собствен подход към държане на чаша. Предлага се в лъскаво бяло със сребърен пръстен или черен матов порцелан с гланциран бял капак и бели чаши с облегалка. Филтър от неръждаема стомана, монтиран вътре. РАЗМЕРИ: чайник: 12,5 x 19,5 x 13,5 чаши: 9 x 12 x 7,5 cm.

Часовник

Zeitgeist

Часовник В часовника се отразява zeitgeist, който е свързан с интелигентни, технологични и издръжливи материали. Високотехнологичното лице на продукта е представено от полу-торов въглероден корпус и времеви дисплей (леки дупки). Въглеродът замества металната част, като реликва от миналото и подчертава функционалната част на часовника. Липсата на централна част показва, че иновативната LED индикация заменя класическия часовник механизъм. Меката подсветка може да се регулира според любимия цвят на собственика им, а сензорът за светлина ще следи силата на осветеността.

Роботизираното Превозно Средство

Servvan

Роботизираното Превозно Средство Това е проект на сервизно средство за икономика, базирана на ресурси, формираща мрежа с други превозни средства. Единна система позволява да комуникират помежду си, което увеличава ефективността на превоза на пътници, както и повишаване на ефективността поради движението в пътния влак (намаляване на коефициента на валута, разстоянието между превозните средства). Колата има безпилотен контрол. Превозното средство е симетрично: евтино за производство. Разполага с четири въртящи се моторни колела и възможност за движение на заден ход: маневра с големи размери. Качването на борда по отношение подобрява комуникацията на пътниците.