Списание за дизайн
Списание за дизайн
Услугата За Препоръчване На Музика

Musiac

Услугата За Препоръчване На Музика Musiac е инструмент за музикални препоръки, използва проактивно участие, за да намери точни опции за своите потребители. Той има за цел да предложи алтернативни интерфейси, които да предизвикат автокрацията на алгоритъма. Филтрирането на информация се превърна в неизбежен подход за търсене. Това обаче създава ехо-камерни ефекти и ограничава потребителите в тяхната зона на комфорт, като стриктно следват техните предпочитания. Потребителите стават пасивни и спират да поставят под въпрос опциите, които машината предоставя. Прекарването на време за преглед на опциите може да увеличи огромни био-разходи, но именно усилието създава смислено изживяване.

Жилищният Прототип

No Footprint House

Жилищният Прототип NFH е разработен за серийно производство, базиран на по-голям набор от инструменти от сглобяеми жилищни типологии. Първият прототип е построен за холандско семейство в югозападната част на Коста Рика. Те избраха конфигурация с две спални със стоманена конструкция и облицовки от борова дървесина, която беше изпратена до целевото си местоположение с един единствен камион. Сградата е проектирана около централно обслужващо ядро с цел оптимизиране на логистичната ефективност по отношение на монтажа, поддръжката и използването. Проектът търси интегрална устойчивост по отношение на своите икономически, екологични, социални и пространствени резултати.

Хотел

LiHao

Хотел Връщане към природата, културната станция на града. Създайте изискан начин на живот. Изключително се наслаждавайте на тишина и тишина. Хотелът е разположен в оживената зона на Baoding High-Tech Development Zone. Дизайнерът предефинира градския курортен хотел чрез цялостно мислене чрез повторно комбиниране на заобикалящата среда, архитектура, пейзаж и интериор, за да създаде изтънчено, естествено и удобно хотелско пространство. Позволете на бизнес пътниците да се чувстват проспериращи в тихото, крадещо полудневен отдих.

Търговските Офиси

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Търговските Офиси С водна повърхност като огледало се издига изображението на котата на сградата; при скулптурата и засаждането като елементи интересът към водата се формира чрез декорация; с плаващи засаждане и смяна на фонтани и художествени светлини, интересът се формира ; С вода като душа комбинацията от изкуство и функция се извежда през повратна точка на пространството; широкият плувен басейн, на слънцето, водата пулсации, бистра и прозрачна, блестяща, през ярката вода, може да се види ясно отношението на всяка плочка, изглежда, че също така почиства човешкия ум като цяло.

Многофункционалният Корпус

Best in Black

Многофункционалният Корпус Best in Black е проект, който има за цел да създаде нов вид жилищна сграда. Интериорният дизайн на апартаментите представлява индустриален дизайн, отговарящ на мексиканската архитектура, избраните материали са насочени към усещане за чудо в обществени зони и топъл вид на апартаменти, което е в контраст с чистата, трезва фасада. Четирите фасади са ясно вдъхновени от случайно поставяне на формите на играта Tetris, оформящи стените и прозорците на сградата, създавайки осветени атмосфери, които създават комфорт за потребителя.

Луксозното Хибридно Пиано

Exxeo

Луксозното Хибридно Пиано EXXEO е елегантен хибриден пиано за съвременни пространства. Уникалната му форма олицетворява триизмерното сливане на звукови вълни. Клиентите могат напълно да персонализират пианото си, за да бъдат в хармония с неговото обкръжение като Декоративно изкуство. Това високотехнологично пиано е изработено от екзотични материали като Carbon Fiber, първокласна алуминиева кожа от алуминиева кожа и аерокосмична система. пресъздава широкия динамичен диапазон на Големите пиано чрез звуковата система от 200 Watts и 9 високоговорителя. Специалната вградена батерия позволява на пианото да изпълнява до 20 часа с едно зареждане.