Списание за дизайн
Списание за дизайн
Водка

Kasatka

Водка „KASATKA“ е разработена като първокласна водка. Дизайнът е минималистичен, както под формата на бутилката, така и в цветовете. Проста цилиндрична бутилка и ограничена гама от цветове (бяло, нюанси на сиво, черно) подчертават кристалната чистота на продукта и елегантността и стила на минималистичния графичен подход.

Обеци И Пръстен

Mouvant Collection

Обеци И Пръстен Колекция Муван е вдъхновена от някои аспекти на футуризма, като идеите за динамичност и материализация на нематериалното, представени от италианския художник Умберто Бокиони. Обеците и пръстенът от колекция Mouvant разполагат с няколко златни фрагмента с различни размери, заварени по такъв начин, че постига илюзия за движение и създава много различни форми, в зависимост от ъгъла, който се визуализира.

Кънки За Мек И Твърд Сняг

Snowskate

Кънки За Мек И Твърд Сняг Оригиналният Snow Skate е представен в доста нов и функционален дизайн - от твърдо дърво от махагон и с неръждаеми стомани. Едно предимство е, че могат да се използват традиционни кожени ботуши с пета и като такива няма търсене на специални ботуши. Ключът към практиката на скейт е лесната техника на връзване, тъй като дизайнът и конструкцията са оптимизирани с добра комбинация от ширина и височина на скейт. Друг решаващ фактор е ширината на бегачите, оптимизираща управлението на кънките на твърд или твърд сняг. Бегачите са от неръждаема стомана и са снабдени с вдлъбнати винтове.

Гостоприемството На Стадиона

San Siro Stadium Sky Lounge

Гостоприемството На Стадиона Проектът на новите салони на Sky е само първата стъпка от огромната програма за обновяване, която AC Milan и FC Internazionale, съвместно с Община Милано, осъществяват с цел преобразуване на стадион San Siro в многофункционално съоръжение, способно да приеме всички важните събития, с които Милано ще се сблъска по време на предстоящия EXPO 2015. След успеха на проекта skybox, Ragazzi & Partners реализира идеята за създаване на нова концепция за пространства за гостоприемство на главната грандиозна трибуна на стадион Сан Сиро.

Структурата На Осветлението

Tensegrity Space Frame

Структурата На Осветлението Космическата рамка на Tensegrity използва принципа на RBFuller „По-малко за повече“, за да произвежда осветително тяло, използвайки само източника на светлина и електрическия си проводник. Tensegrity се превръща в структурното средство, чрез което и двете работят взаимно в компресия и напрежение, за да създадат на пръв поглед прекъснато поле от светлина, определено само от неговата структурна логика. Неговата мащабируемост и икономичност на производството говорят за стока с безкрайна конфигурация, чиято светеща форма изящно устоява на тежестта с простота, потвърждаваща парадигмата на нашата епоха: Да се постигне повече, докато се използва по-малко.

Конвертируемо Устройство За Образование

Pupil 108

Конвертируемо Устройство За Образование Ученик 108: Най-достъпното Windows 8 конвертируемо устройство за образование. Нов интерфейс и изцяло нов опит в обучението. Ученик 108 огражда света на таблетите и лаптопите, превключвайки между тях, за подобряване на представянето в образованието. Windows 8 отваря нови възможности за обучение, което позволява на студентите да се възползват изцяло от функцията на сензорния екран и безбройните приложения. Част от Intel® образователни решения, Pupil 108 е най-достъпното и подходящо решение за класни стаи по целия свят.