Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандингът За Изследвания

Pain and Suffering

Брандингът За Изследвания Този дизайн изследва страданието в различни слоеве: философски, социален, медицински и научен. От моя лична гледна точка, че страданието и болката идва в много лица и форми, философски и научни, избрах хуманизацията на страданието и болката за своя основа. Проучих аналогиите между симбиотичното по природа и симбиотичното в човешките отношения и от това изследване създадох герои, които визуално представят симбиотичните отношения между страданието и страдащия и между болката и този, който боли. Този дизайн е експеримент и зрителят е обектът.

Цифровото Изкуство

Surface

Цифровото Изкуство Ефирната природа на парчето поражда нещо осезаемо. Идеята идва от използването на водата като елемент за предаване на концепцията за напластяване и повърхност. Дизайнерът е очарован от създаването на нашата идентичност и ролята на тези около нас в този процес. За него ние "повърхност", когато покажем нещо от себе си.

Чайник И Чаени Чаши

EVA tea set

Чайник И Чаени Чаши Този съблазнително елегантен чайник с подходящи чаши има безупречно наливане и е удоволствие да участвате от. Необичайната форма на тази тенджера с чаша, в която чучурът се смесва и расте от тялото, се поддава особено добре на добро изливане. Чашките са многостранни и тактилни, за да се сгушат в ръцете ви по различни начини, тъй като всеки човек има свой собствен подход към държане на чаша. Предлага се в лъскаво бяло със сребърен пръстен или черен матов порцелан с гланциран бял капак и бели чаши с облегалка. Филтър от неръждаема стомана, монтиран вътре. РАЗМЕРИ: чайник: 12,5 x 19,5 x 13,5 чаши: 9 x 12 x 7,5 cm.

Часовник

Zeitgeist

Часовник В часовника се отразява zeitgeist, който е свързан с интелигентни, технологични и издръжливи материали. Високотехнологичното лице на продукта е представено от полу-торов въглероден корпус и времеви дисплей (леки дупки). Въглеродът замества металната част, като реликва от миналото и подчертава функционалната част на часовника. Липсата на централна част показва, че иновативната LED индикация заменя класическия часовник механизъм. Меката подсветка може да се регулира според любимия цвят на собственика им, а сензорът за светлина ще следи силата на осветеността.

Роботизираното Превозно Средство

Servvan

Роботизираното Превозно Средство Това е проект на сервизно средство за икономика, базирана на ресурси, формираща мрежа с други превозни средства. Единна система позволява да комуникират помежду си, което увеличава ефективността на превоза на пътници, както и повишаване на ефективността поради движението в пътния влак (намаляване на коефициента на валута, разстоянието между превозните средства). Колата има безпилотен контрол. Превозното средство е симетрично: евтино за производство. Разполага с четири въртящи се моторни колела и възможност за движение на заден ход: маневра с големи размери. Качването на борда по отношение подобрява комуникацията на пътниците.

Хранилка За Храна

Food Feeder Plus

Хранилка За Храна Хранителната храна плюс не само помага на децата да се хранят самостоятелно, но и означава повече независимост за родителите. Бебетата могат да държат за себе си и да го смучат и дъвчат, след като сте смачкали храната, приготвена от родителите. Food Feeder Plus се отличава с по-голям, гъвкав силиконов сак, за да задоволи нарастващия апетит на бебетата. Важно е храненето, което позволява на малките да изследват и да се наслаждават на прясна твърда храна безопасно. Не е необходимо храните да се пюрират. Просто поставете храната в силиконовия сак, затворете фиксатора и бебетата могат да се насладят на самозахранване с прясна храна.