Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кош За Цигари / Гуми

Smartstreets-Smartbin™

Кош За Цигари / Гуми Множество патентовани кошчета за отпадъци с уникални възможности, Smartbin ™ допълва съществуващата улична инфраструктура, монтирана като близнак, гръб към всякакъв размер или форма на лампа или табела или в соло формат върху стени, парапети и цокли. Това освобождава нова, неочаквана стойност от съществуващите улични активи, за да създаде мрежи от удобни, предвидимо разположени кошчета за цигари и гуми, които винаги са на разстояние, без да добавят претрупване към уличната сцена. Smartbin трансформира грижите за улиците в градовете по целия свят, като дава възможност за ефективен отговор на отпадъците от цигари и венци.

Име на проекта : Smartstreets-Smartbin™, Име на дизайнерите : SMARTSTREETS LTD, Име на клиента : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Кош За Цигари / Гуми

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.