Списание за дизайн
Списание за дизайн
Яхта

Atlantico

Яхта 77-метровата Атлантико е развлекателна яхта с обширни външни площи и широки вътрешни пространства, което позволява на гостите да се насладят на гледката към морето и да бъдат в контакт с нея. Целта на дизайна беше да се създаде модерна яхта с вечна елегантност. Специален фокус беше върху пропорциите, за да се поддържа профилът нисък. Яхтата разполага с шест палуби с удобства и услуги като хеликоптерна площадка, тендерни гаражи с моторна лодка и джет. Шест апартаментни каюти приемат дванадесет гости, а собственикът разполага с палуба с външен салон и джакузи. Има външен и 7-метров вътрешен басейн. Яхтата е с хибридно задвижване.

Играчката

Werkelkueche

Играчката Werkelkueche е работна станция с отворени дейности, която позволява на децата да се потопят в светове за свободна игра. Той съчетава формалните и естетическите характеристики на детските кухни и работните маси. Затова Werkelkueche предлагат разнообразни възможности за игра. Извитият плот от шперплат може да се използва като мивка, работилница или ски писта. Страничните отделения могат да осигурят място за съхранение и скриване или да пекат хрупкави рулца. С помощта на цветните и взаимозаменяеми инструменти децата могат да реализират своите идеи и да имитират света на възрастните по игрив начин.

Осветителните Елементи

Collection Crypto

Осветителните Елементи Crypto е модулна колекция от осветление, тъй като може да се разширява както вертикално, така и хоризонтално, в зависимост от това как са разпределени единичните стъклени елементи, които съставят всяка структура. Идеята, която вдъхнови дизайна, произхожда от природата, напомняйки по-специално на ледените сталактити. Особеността на Crypto артикулите е в тяхното ярко издухано стъкло, което позволява на светлината да се разпространява в много посоки по много мек начин. Производството се осъществява чрез изцяло ръчно изработен процес и крайният потребител решава как ще бъде съставена окончателната инсталация, всеки път по различен начин.

1x3

1x3

1x3 1x3 е вдъхновена от самозаключващи се пространствени пъзели. Тя е едновременно две неща - мебел и главоблъсканица. Всички части стоят заедно без необходимостта от крепежни елементи. Принципът на сглобяване изисква единствено плъзгащи движения, позволявайки бързо сглобяване, което прави 1x3 подходяща при честа смяна на мястото. Нивото на трудност не зависи от сръчността, а от пространственото мислене. Налични са инструкции в случай, че потребителят има нужда от помощ. Името - 1x3 е математически израз, който представя логиката на дървената структура - един тип елемент по три броя от него.

Кухненските Аксесоари

KITCHEN TRAIN

Кухненските Аксесоари Използването на различни стилове на кухненски инструменти създава неестествена среда за готвене в допълнение към визуалната досада. Поставяйки го накратко, аз се опитах да направя унифициран набор от тези популярни кухненски аксесоари, често използвани във всички къщи. Този дизайн беше изцяло вдъхновен от креативността. "Обединена форма" и "Приятен външен вид" са две от неговите характеристики. Освен това, пазарът ще бъде приветстван заради иновативния си външен вид. Това ще бъде възможност за производителя и клиента, че 6 съдове се купуват в един пакет.

Автоматизираният Имиграционен Терминал

CVision MBAS 2

Автоматизираният Имиграционен Терминал MBAS 2 е създаден, за да противопостави естеството на продуктите за сигурност и да сведе до минимум заплахата и страха както от технологични, така и от психологически аспекти. Дизайнът му преосмисля познатите елементи на домашния компютър, за да осигури удобен за потребителите вид на селските граждани около границата на Тайланд. Гласът и визуализациите на екрана ръководят потребителите за първи път стъпка по стъпка през процеса. Двойният цветен тон на подложката за печат на пръстите ясно показва зоните за сканиране. MBAS 2 е уникален продукт, който има за цел да промени начина, по който преминаваме границите, като дава възможност за множество езици и приятелско недискриминиращо потребителско изживяване.