Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сгъваемо Столче

Tatamu

Сгъваемо Столче До 2050 г. две трети от земното население ще живеят в градовете. Основната амбиция зад Tatamu е да предоставя гъвкави мебели за хора, чието пространство е ограничено, включително за тези, които често се движат. Целта е да се създаде интуитивна мебел, която да комбинира здравина с ултра тънка форма. За да се разгърне столчето, е необходимо само едно усукване. Докато всички панти, изработени от здрава тъкан, поддържаща леко тегло, дървените страни осигуряват стабилност. След като върху него се окаже натиск, столчето става само по-силно, тъй като парчетата му се заключват, благодарение на уникалния си механизъм и геометрия.

Стол

Haleiwa

Стол Haleiwa изтъкава устойчив ратан в метещи извивки и хвърля подчертан силует. Естествените материали отдават почит на занаятчийската традиция във Филипините, преработена за сега. Сдвоена или използвана като изявление, универсалността на дизайна кара този стол да се адаптира към различни стилове. Създавайки баланс между форма и функция, грация и сила, архитектура и дизайн, Haleiwa е толкова удобна, колкото и красива.

Лампата За Задачи

Pluto

Лампата За Задачи Плутон поддържа фокуса здраво върху стила. Неговият компактен аеродинамичен цилиндър е обграден от елегантна дръжка, кацнала над ъгъл на триножника, което улеснява позиционирането с меката, но съсредоточена светлина с прецизност. Формата му е вдъхновена от телескопи, но вместо това се стреми да се съсредоточи върху земята, вместо върху звездите. Изработен с 3D печат, използващ пластмаса на основата на царевица, той е уникален не само за използване на 3D принтери по индустриален начин, но и екологичен.

Лампа

Mobius

Лампа Пръстенът Mobius дава вдъхновение за дизайна на лампи Mobius. Една лампа може да има две повърхности за сянка (т.е. двустранна повърхност), лицевата и обратната страна, които ще задоволят всестранното търсене на осветление. Нейната специална и проста форма съдържа мистериозна математическа красота. Следователно, повече ритмична красота ще бъде внесена в домашния живот.

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода

Happy Aquarius

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода Честит Водолей е безопасна и добра сцепление с бутилка за вода за всички възрасти. Има гладка усмихната форма на кривина, проектирана и привличаща погледите двустранни цветове, представящи усещане за млад, енергичен и модерен. Изработен от 100% рециклируем хранителен силикон, поддържащ температурен диапазон от 220 градуса. С до -40 градуса. В, няма изтичане на пластификатор и не съдържа BPA. Мекото докосване на повърхността осигурява копринено усещане, приятно в задържане и сцепление. Пролетта, еластичността и кухата структура позволяват на бутилката да работи като ръчен захват, както и лек дъмбел.

Хотелски Удобства

Marn

Хотелски Удобства Имайки вдъхновение от празничните закуски на традиционната култура на Тайнан (стар град в Тайван, пълен с културно наследство), превръщайки ги в набор от хотелски удобства, тези серии празнични закуски, винаги известни на местните като „Marn“, означава изпълнение в китайската култура; оризова торта във формата на костенурка като чиния за сапун и сапун, торта от боб мънг като тоалетни принадлежности, сладък кнедли от танг юан като крем за ръце и задушени кок & amp; Торта Tainan кафява захар като чай комплект. Културното наследство на Tainan може да бъде широко разпространено в света, тъй като хотелът е хубава платформа за популяризиране на местната култура.