Списание за дизайн
Списание за дизайн
Яхта

Portofino Fly 35

Яхта Portofino Fly 35, изпълнен с естествена светлина от големи прозорци, разположени в залата, също и в каютите. Размерите му предлагат безпрецедентно усещане за пространство за лодка с такъв размер. В целия интериор цветовата палитра е топла и естествена, с избора на равновесни композиции от цветове и материали, превръщайки обстановката в модерни и удобни зони, следвайки международните тенденции на интериорния дизайн.

Мивката

Thalia

Мивката Умивалникът изглежда като пъпка, готова да цъфти и да се напълни: толкова цъфти, че е направена от умело съединение от масивна лиственица и тик, есенция в горната част, а другата в долната. Твърд и безопасен мач, осигуряващ специална елегантност на допир и цветово оживление с весело преплитане на зърна с винаги различни нюанси, които произвеждат уникални умивалници. Красотата на този обект се характеризира с неговата асиметрия и хармония чрез срещата с различни форми и дървесна същност.

Осветителната И Озвучителната Система

Luminous

Осветителната И Озвучителната Система Светещи, проектирани да предлагат ергономично осветление и съраунд система в един продукт. Тя е насочена към създаване на емоции, които потребителите желаят да усетят и използват комбинация от звук и светлина, за да постигнат тази цел. Звуковата система е разработена на базата на отражение на звука и симулира 3D съраунд звук в помещението, без да е необходимо окабеляване и инсталиране на множество високоговорители около мястото. Като висулка светлина, Luminous създава директно и косвено осветление. Тази осветителна система осигурява мека, равномерна и ниска контрастна светлина, която предотвратява проблемите с отблясъците и зрението.

Електрически Велосипед

Ozoa

Електрически Велосипед Електрическият велосипед OZOa разполага с рамка с отличителна „Z“ форма. Рамката образува непрекъсната линия, която свързва ключови функционални елементи на автомобила, като колела, волан, седалка и педали. Формата "Z" е ориентирана по такъв начин, че структурата й осигурява естествено вградено задно окачване. Икономията на теглото се осигурява от използването на алуминиеви профили във всички части. В рамката е интегрирана сменяема, презареждаща се литиево-йонна батерия.

Обществото

Quadrant Arcade

Обществото Изброената аркада от II клас е превърната в приветливо присъствие на улицата чрез подреждане на правилната светлина на правилното място. Като цяло, осветеността на околната среда се използва целостно и нейните ефекти се поставят йерархично, за да се постигнат вариации в светлинното моделиране, които създават интерес и насърчават увеличеното използване на пространството. Стратегическото включване за проектиране и поставяне на висящия динамичен елемент беше управлявано заедно с художника, така че визуалните ефекти да изглеждат по-фини, отколкото завладяващи. С избледняването на дневната светлина елегантната структура се подчертава от ритъма на електрическото осветление.

Маса

Lido

Маса Лидо се сгъва в малка правоъгълна кутия. Когато се сгъва, тя служи като кутия за съхранение на малки предмети. Ако вдигнат страничните чинии, ставните крака излизат от кутията и Лидо се трансформира в чаена маса или малко бюро. По същия начин, ако те напълно разгънат страничните плочи от двете страни, тя се трансформира в голяма маса, като горната плоча е с ширина 75 Cm. Тази маса може да се използва като маса за хранене, особено в Корея и Япония, където седенето на пода, докато трапезата е обща култура.