Списание за дизайн
Списание за дизайн
Килим

feltstone rug

Килим Килим от филцов камък дава оптична илюзия за истински камъни. Използването на различни видове вълна допълват външния вид и усещането на килима. Камъните се различават един от друг по размер, цвят и високо - повърхността изглежда като в природата. Някои от тях имат ефект на мъх. Всяко камъче има сърцевина от пяна, която е заобиколена от 100% вълна. Въз основа на това меко ядро всяка скала се изтласква под налягане. Подложката на килимчето е прозрачен мат. Камъните се шият заедно и с постелката.

Модулен Диван

Laguna

Модулен Диван Дизайнерските седалки Laguna са богата съвременна колекция от модулни дивани и пейки. Проектиран от италианския архитект Елена Тревисан, имайки предвид корпоративни зони за сядане, той е подходящо решение за големи или малки приемни и пробивни помещения. Извитите, кръгли и прави диванни модули с и без оръжие всички заедно ще се комбинират безпроблемно със съвпадащи масички за кафе, за да осигурят гъвкавост при създаването на няколко схеми за интериорен дизайн.

Кран

Moon

Кран Органичният вид на този кран и непрекъснатостта на кривите е вдъхновен от полумесечната фаза на Луната. Кранът за баня на Луната интегрира както тялото, така и дръжката в уникална форма. Кръгово напречно сечение се издига от дъното на крана до изходния чучур, създавайки профила на Лунния кран. Чист разрез отделя тялото от дръжката, като същевременно поддържа обема компактен.

Лампа

Jal

Лампа Просто още една лампа, Jal, се основава на три основни принципа: простота, качество и чистота. Тя включва простотата на дизайна, качеството на материалите и чистотата на предназначението на продукта. Това беше запазено основно, но също така даде значение както на стъклото, така и на светлината в еднаква степен. Поради това Jal може да се използва по различни начини, формати и контексти.

Робот На Помощ

Spoutnic

Робот На Помощ Spoutnic е поддържащ робот, предназначен да обучава кокошки да снасят в гнездовите си кутии. Кокошките стават при приближаването си и се връщат в гнездото. Обикновено селекционерът трябва да обикаля всички свои сгради на всеки час или дори половин час в пика на полагането, за да не позволи кокошките да снасят яйцата си на земята. Малкият автономен робот Spoutnic лесно преминава под веригите за доставка и може да циркулира във всички сгради. Батерията му задържа деня и се зарежда за една нощ. Това освобождава животновъдите от досадна и дълга задача, позволявайки по-добър добив и ограничаване на броя на изведените яйца.

Многофункционална Китара

Black Hole

Многофункционална Китара Черната дупка е многофункционална китара, базирана на стилове хард рок и метъл музика. Формата на тялото дава на китаристите усещане за комфорт. Той е снабден с течнокристален дисплей на грифа за генериране на визуални ефекти и програми за обучение. Брайловите знаци зад врата на китарата могат да помогнат на хора, които са слепи или имат слабо зрение да свирят на китара.