Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бижута-Обеци

Eclipse Hoop Earrings

Бижута-Обеци Има едно явление, което непрекъснато арестува поведението ни, спира ни мъртви в следите си. Астрологичното явление на слънчевото затъмнение заинтригува хората от най-ранните епохи на човечеството. От внезапното потъмняване на небето и потъмняването от Слънцето хвърли дълга сянка на страх, подозрение и чудене върху въображенията Зашеметяващата природа на слънчевите затъмнения оставя трайно впечатление върху всички нас. Обеците с диамантено затъмнение с диамант 18K бяло злато бяха вдъхновени от слънчевото затъмнение през 2012 година. Дизайнът се опитва да улови мистериозната природа и красотата на слънцето и луната.

Луксозните Обувки

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксозните Обувки Линията на Gianluca Tamburini от „бижута със сандал / форма“, наречена Conspiracy, е основана през 2010 г. Конспиративните обувки без усилие съчетават технология и естетика. Петите и ходилата са изработени от материали като лек алуминий и титан, които се отливат в скулптурни форми. Силуетът на обувките след това се подчертава от полускъпоценни камъни и други пищни украшения. Високите технологии и авангардни материали оформят модерна скулптура, която има формата на сандал, но там, където усещането и опитът на квалифицирани италиански майстори все още са видими.

Брошката

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брошката Характерът и външната форма на предмета позволяват да се промени нов дизайн на украшение. В оживената природа един период се променя на друг. Пролетта следва зимата, а сутринта идва след нощта. Цветовете също се променят, както и атмосферата. Този принцип на замяна, редуване на образите се пренася в украшенията на «Азиатската метаморфоза», колекцията, в която две различни състояния, две неограничени изображения, отразени в един обект. Подвижните елементи на конструкцията позволяват промяна на характера и външния вид на орнамента.

Аналоговият Часовник

Kaari

Аналоговият Часовник Този дизайн се основава на стандартен 24-часов аналогов механизъм (ръка за половин скорост). Този дизайн е снабден с две изрезки с форма на дъга. Чрез тях могат да се видят завъртащите час и минути ръце. Часовата ръка (диск) е разделена на два сегмента с различни цветове, които, въртящи се, означават AM или PM часа в зависимост от цвета, който започва да се вижда. Минутната ръка се вижда през по-голямата радиална дъга и определя коя минутна слот съответства на наборите от 0-30 минути (разположени на вътрешния радиус на дъгата) и 30-60 минути слот (разположени на външния радиус).

Модерният Дрехи За Рокля

Le Maestro

Модерният Дрехи За Рокля Le Maestro революционизира роклята на обувката, като включва титаниева „матрична пета“ с директен метален латиран синтер (DMLS). „Матричната пета“ намалява визуалната маса на секция на петата и показва структурната цялост на роклята. За допълване на елегантния вамп се използва висококачествена кожа за отчетливия асиметричен дизайн на горната част. Интегрирането на секцията на петата в горната част вече е съставено в елегантен и изискан силует.

Съвременният Чипао

The Remains

Съвременният Чипао Вдъхновението е от китайските реликви, „Керамиката“ е най-представителното, което е най-популярно, без значение от кралския и хората. В моето проучване и до днес основните китайски естетически стандарти за мода и Фън Шуй (дизайн на интериора и околната среда) са непроменени. Те харесват проглед, слоеве и желания. Бих искал да проектирам Qipao, за да пренеса последиците и особеностите на керамиката от старата династия към съвременната мода. И провокира хора, които са забравили своята култура и етнос, когато сме в i-поколение.