Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бижутата

Angels OR Demons

Бижутата Свидетели сме на постоянната битка между добро и лошо, тъмнина и светлина, ден и нощ, хаос и ред, война и мир, герой и злодеи всеки ден. Независимо от нашата религия или националност, ни е разказана историята на постоянните ни спътници: ангел, седнал на дясното ни рамо и демон вляво, ангелът ни убеждава да правим добро и да запише нашите добри дела. Той дяволът ни убеждава да правим лоши и водим отчет за лошите си дела. Ангелът е метафора за нашето „суперего“, а дяволът означава „Id“ и постоянната битка между съвестта и несъзнаваното.

Бижута

Poseidon

Бижута Бижутата, които проектирам, изразяват чувствата ми. Представлява ме като художник, дизайнер, а също и като личност. Спусъкът за създаване на Посейдон беше поставен в най-мрачните часове на живота ми, когато се чувствах уплашен, уязвим и се нуждаех от защита. Основно проектирах тази колекция, за да се използва в самозащита. Въпреки че тази идея е избледняла в целия този проект, тя все още съществува. Посейдон (богът на морето и „Земята-шейкър“, на земетресенията в гръцката митология) е първата ми официална колекция и е насочена към силни жени, предназначени да дадат на носителя усещането за сила и увереност.

Бижутата

odyssey

Бижутата Основната идея на одисея от мономер включва покриване на обемни, геометрични фигури с рисувана кожа. От това се развива взаимодействие на яснота и изкривяване, прозрачност и скритост. Всички геометрични фигури и шарки могат да бъдат комбинирани по желание, разнообразни и допълнени с допълнения. Тази завладяваща, проста идея позволява създаването на почти неизчерпаема гама от дизайни, напълно съвпадащи с възможностите, предлагани от бързото прототипиране (3D печат), тъй като всеки клиент може да има изцяло индивидуален и уникален артикул (посетете: www.monomer). ес-магазин).

Тактилната Тъкан

Textile Braille

Тактилната Тъкан Индустриална универсална жакардова текстилна мисъл като преводач за незрящи хора. Тази тъкан може да се чете от хора с добро зрение и тя е предназначена да помогне на незрящите хора, които започват да губят зрение или имат проблеми със зрението; за да научите брайловата система с приятелски и обикновен материал: плат. Той съдържа азбуката, числата и препинателните знаци. Не се добавят цветове. Това е продукт в сив мащаб като принцип на възприемане на светлина. Това е проект със социално значение и надхвърля търговския текстил.

Очила

Mykita Mylon, Basky

Очила Колекцията MYKITA MYLON е изработена от лек полиамиден материал, отличаващ се с изключителна индивидуална настройка. Този специален материал се създава слой по слой благодарение на техниката за селективно лазерно синтероване (SLS). Чрез преосмислянето на традиционната кръгла и овално-кръгла форма на панто за зрелище, която беше модерна през 30-те години на миналия век, моделът BASKY добавя ново лице към тази колекция от очила, която първоначално е била предназначена за използване в спорта.

Часовникът

Ring Watch

Часовникът Пръстенният часовник представлява максималното опростяване на традиционния ръчен часовник чрез неговото премахване на номера и ръце в полза на двата пръстена. Този минималистичен дизайн осигурява едновременно чист и прост вид, който се съчетава перфектно с привличащата вниманието естетика на часовника. Короната за подпис все още осигурява ефективно средство за промяна на часа, докато скритият му екран за електронно мастило показва ярките цветови ленти с изключителна дефиниция, в крайна сметка поддържа аналогов аспект, като същевременно осигурява и по-дълъг живот на батерията.