Списание за дизайн
Списание за дизайн
Свързан Часовник

COOKOO

Свързан Часовник COOKOO ™, първият в света дизайнерски смарт часовник, който комбинира аналогово движение с цифров дисплей. С емблематичен дизайн за своите ултра чисти линии и интелигентни функционалности, часовникът показва предпочитани известия от вашия смартфон или iPad. Благодарение на потребителите на COOKOO App ™ контролират свързания си живот, като избират кои известия и сигнали искат да получат право на китката си. Натискането на персонализирания бутон COMMAND ще позволи дистанционно задействане на камерата, възпроизвеждане на музика на дистанционно управление, регистрация с един бутон във Facebook и много други опции.

Калъф За Лаптоп

Olga

Калъф За Лаптоп Калъф за лаптоп със специална каишка и специално закрепете друга система от калъфи. За материала взех рециклирана кожа. Има няколко цвята, от които всеки може да вземе своя. Целта ми беше да направя обикновен, интересен калъф за лаптоп, в който лесно се преследва грижовна система и където можете да закрепите друг калъф, ако трябва да носите със себе си за проверка Mac book pro и Ipad или mini Ipad със себе си. Можете да носите чадър или вестник под калъфа със себе си. Лесно сменяем калъф за всеки ден търсене.

Дъждобран

UMBRELLA COAT

Дъждобран Този дъждобран е комбинация от дъждобран, чадър и водоустойчив панталон. В зависимост от метеорологичните условия и количеството на дъжда той може да бъде настроен на различни нива на защита. Уникалната му особеност е, че съчетава дъждобран и чадър в едно изделие. С „чадър дъждобран“ ръцете ви са свободни. Също така, тя може да бъде идеална за спортни занимания като каране на колело. Освен това в претъпкана улица не се блъскате в други чадъри, тъй като чадърът-качулка се простира над раменете.

Пръстен

Doppio

Пръстен Това е вълнуващо бижу с мистичен характер. „Допио“ в своята спираловидна форма пътува в две посоки, символизиращи времето на мъжете: тяхното минало и бъдещето им. Той носи среброто и златото, които представляват развитието на добродетелите на човешкия дух през цялата му история на Земята.

Пръстен И Висулка

Natural Beauty

Пръстен И Висулка Колекцията Natural Beauty е създадена като почит към Амазонската гора, наследство не само на Бразилия, но и на целия свят. Тази колекция обединява красотата на природата с чувствеността на женствените извивки, където бижутата оформят и галят тялото на жената.

Колие

Sakura

Колие Колието е много гъвкаво и е изработено от различни парчета, споени безпроблемно заедно, за да каскадно красиво върху областта на шията на жените. Централните цветя от дясната страна се въртят и има възможност за използване на лявото по-късо парче от колието отделно като брошка Колието е много леко предвид 3D формата и сложността на парчето. Брутното тегло за него е 362.50 грама, направено е 18 карата, с 518.75 карата камък и диаманти