Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колие

Sakura

Колие Колието е много гъвкаво и е изработено от различни парчета, споени безпроблемно заедно, за да каскадно красиво върху областта на шията на жените. Централните цветя от дясната страна се въртят и има възможност за използване на лявото по-късо парче от колието отделно като брошка Колието е много леко предвид 3D формата и сложността на парчето. Брутното тегло за него е 362.50 грама, направено е 18 карата, с 518.75 карата камък и диаманти

Коприненият Фулард

Passion

Коприненият Фулард „Страстта“ е един от обектите „С уважение“. Хубаво сгънете копринения шал в джобен квадрат или го оформете като произведение на изкуството и го направете да продължи цял живот. Това е като игра - всеки обект има повече от една функция. „С уважение“ олицетворява нежна връзка между стари занаяти и модерни дизайнерски предмети. Всеки дизайн е уникално произведение на изкуството и разказва различна история. Представете си място, където всеки малък детайл разказва история, където качеството е ценност на живота и най-големият лукс е да си верен на себе си. Това е мястото, където „С уважение“ ви среща. Нека изкуството да те срещне и остарее с теб!

Колекцията На Бижута

Future 02

Колекцията На Бижута Project Future 02 е колекция от бижута със забавен и жизнен обрат, вдъхновен от теоремите на кръга. Всяко парче е създадено със софтуер за автоматизирано проектиране, изграден изцяло или частично със селективно лазерно синтероване или стоманена 3D технология за печат и ръчно завършен с традиционните техники за сребърна изработка. Колекцията черпи вдъхновение от формата на кръг и е внимателно проектирана да визуализира евклидовите теореми в модели и форми на носимо изкуство, символизирайки по този начин ново начало; отправна точка за вълнуващо бъдеще.

Тренч

Renaissance

Тренч Любов и универсалност. Красива история, отпечатана в тъканта, шиенето и концепцията на това тренчкот, заедно с всички останали дрехи от колекцията. Уникалността на това парче е със сигурност градският дизайн, минималистичното докосване, но това, което наистина е изненадващо тук, по-скоро може да бъде неговата универсалност. Просто затворете очи, моля. Първо, трябва да видите сериозен човек, който ходи на сериозната й работа. Сега, клатете глава и точно пред вас ще видите написано синьо тренчкото, с някои „магнитни мисли“. Написано от ръка. С любов, упрек!

Сгъваемите Очила

Blooming

Сгъваемите Очила Дизайнът на очилата на Sonja е вдъхновен от разцъфнали цветя и ранни рамки за очила. Комбинирайки органичните форми на природата и функционалните елементи на рамките за очила, дизайнерът разработи конвертируем артикул, който може лесно да се манипулира, придавайки няколко различни вида. Продуктът също е проектиран с възможност за практическо сгъване, като заема възможно най-малко място в чантата. Обективите са произведени от плексиглас с лазерно изрязване с цветни отпечатъци на Орхидея, а рамките са направени ръчно, като се използва златен месинг с обем 18k.

Многофункционални Обеци

Blue Daisy

Многофункционални Обеци Daisy's са композитни цветя с две цветя, комбинирани в едно, вътрешна част и външно венчелистче. Той символизира преплитането на две, представляващи истинска любов или върховна връзка. Дизайнът се съчетава с уникалността на цветето маргаритка, което позволява на носителя да носи Синята маргаритка по множество начини. Изборът на сини сапфири за венчелистчетата е да подчертаят вдъхновението за надежда, желание и любов. Жълтите сапфири, избрани за централното венчелистче на цветя, обгръщат потребителя, за да почувства радост и гордост, придавайки на носителя пълна спокойствие и увереност в проявяването на неговата елегантност.