Списание за дизайн
Списание за дизайн
Грим Асистентът

Eyelash Stand

Грим Асистентът Този дизайн изследва метафора на миглите. Дизайнерът смята, че миглите са стремеж за лично очакване. Той създава стойка за мигли като икона на живота или миниатюрен етап на изпълнение. Тази стойка символизира напомнящ ангажимент сутрин или преди лягане, като поставя мигли временно преди или след нанасяне. Поставка за мигли е начин да запомните какво нещо тривиално е допринесло за личното ежедневно приключение.

Инсталацията На Тема

Dancing Cubes

Инсталацията На Тема Този дизайн взаимодейства с показания обект по модули. Тази тематична стойка е проектирана със самостоятелно разгънат механизъм за свързване на шест или повече кубчета към увеличен мащаб в три перпендикулярни посоки. Конфигурацията на свободната форма с прорези прави връзката подобна на преплетени танцуващи хора. Подреждането на малки дупки създава структура за настаняване на обект с линейни части.

Настолната Светлина

Moon

Настолната Светлина Тази светлина играе активна роля да придружава хората в работно пространство от сутрин до вечер. Той е проектиран с оглед на работната среда за хората. Проводникът може да бъде свързан към лаптоп компютър или захранваща банка. Формата на Луната беше направена от три четвърти от окръжност като издигаща се икона от изображение на терен, изработено от неръждаема рамка. Повърхностният модел на Луната напомня ръководството за кацане в космически проект. Обстановката изглежда като скулптура на дневна светлина и светлинно устройство, което успокоява напрежението от работа през нощта.

Светлина

Louvre

Светлина Louvre light е интерактивна настолна лампа, вдъхновена от гръцката лятна слънчева светлина, която преминава лесно от затворени щори през Louvres. Състои се от 20 пръстена, 6 от корк и 14 от плексиглас, които променят реда с игрив начин, така че да трансформират дифузия, обем и окончателна естетика на светлина според предпочитанията и нуждите на потребителите. Светлината преминава през материала и причинява дифузия, така че не се появяват сенки върху себе си, нито по повърхностите около него. Пръстените с различна височина дават възможност за безкрайни комбинации, безопасно персонализиране и пълен контрол на светлина.

Облеклото Дизайн

Sidharth kumar

Облеклото Дизайн NS GAIA е съвременен етикет за дамско облекло с произход от Ню Делхи, който е богат на уникален дизайн и техники от плат. Марката е голям привърженик на внимателното производство и всички неща, свързани с колоезденето и рециклирането. Значението на този фактор се отразява в именуващите стълбове, „N“ и „S“ в NS GAIA, обозначаващи природата и устойчивостта. Подходът на NS GAIA е „по-малко е повече“. Етикетът играе активна роля в бавното модно движение, като гарантира, че въздействието върху околната среда е минимално.

Фирмената Идентичност

film festival

Фирмената Идентичност „Кино, ахой“ беше лозунгът за второто издание на Европейския филмов фестивал в Куба. Тя е част от концепция за дизайн, фокусирана върху пътуването като начин за свързване на културите. Дизайнът предизвиква пътуването на круизен кораб, пътуващ от Европа до Хавана, натоварен с филми. Дизайнът на поканите и билетите за фестивала е вдъхновен от паспортите и бордните карти, използвани от пътуващите по целия свят днес. Идеята за пътуване през филмите насърчава обществеността да бъде възприемчива и любопитна към културния обмен.