Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уискито Малбек Дърво

La Orden del Libertador

Уискито Малбек Дърво Опитвайки се да комбинира отделните елементи, които се отнасят до името на продукта, дизайнът подсилва посланието, което предлага. Предава вълнуващо и интригуващо изображение. Илюстрацията на предизвикателен кондор, показващ крилата си, обозначава чувството за свобода, съчетано със симетричния и сугестивен медал, добавено към фонова илюстрация с въображаем пейзаж, който внася поезия в дизайна, генерира идеална комбинация за предаване на желаното послание. Трезвата цветова палитра му придава изключителни характеристики, а типографската употреба напомня на традиционен и исторически продукт.

Дизайнът На Домашната Архитектура

Bienville

Дизайнът На Домашната Архитектура Логистиката на това работещо семейство изискваше те да бъдат у дома за дълги периоди, което освен работа и училище стана разрушително за тяхното здраве. Те започнаха да обмислят, както много семейства, дали преместване в предградията, обмен на близост до градските удобства за по-голям задния двор, за да се увеличи достъпът на открито. Вместо да се отдалечават далеч, те решават да построят нова къща, която да преразгледа ограниченията на домашния живот на закрито на малък градски лот. Организационният принцип на проекта беше да се създаде възможно най-голям достъп на открито от общинските райони.

Хапчетата, Напоени С Канабис,

Secret Tarts

Хапчетата, Напоени С Канабис, Опаковката на Secret Tarps е изработена в така наречения модернизиран ретро / винтидж стил с усещане за стари училищни бележки, така че очакването за докосване на майстор-фармацевт задържа клиента от пръв поглед и по-късно, докато подробното наблюдение на основните дизайнерски елементи е кодирано в холистична структура, прехвърляща основната маркетингова точка: този продукт е разработен от фармацевт занаятчийска професионална компания и съдържа ръчно изработена рецепта за секрет на фармацевт вътре.

Мобилното Приложение

Akbank Mobile

Мобилното Приложение Новият дизайн на приложението Akbank Mobile предоставя нова перспектива от гледна точка на социално, интелигентно, доказано в бъдеще и възнаграждаващо банково изживяване. С персонализирания дизайн на зоната на главната страница, потребителите могат да разглеждат интелигентни впечатления, за да улеснят финансовия си живот. Също така, с този нов дизайнерски подход, традиционните банкови транзакции говорят езика на потребителите с визуални изображения, опростени действия и концепции.

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода

Happy Aquarius

Тренировъчна Силиконова Бутилка За Вода Честит Водолей е безопасна и добра сцепление с бутилка за вода за всички възрасти. Има гладка усмихната форма на кривина, проектирана и привличаща погледите двустранни цветове, представящи усещане за млад, енергичен и модерен. Изработен от 100% рециклируем хранителен силикон, поддържащ температурен диапазон от 220 градуса. С до -40 градуса. В, няма изтичане на пластификатор и не съдържа BPA. Мекото докосване на повърхността осигурява копринено усещане, приятно в задържане и сцепление. Пролетта, еластичността и кухата структура позволяват на бутилката да работи като ръчен захват, както и лек дъмбел.

Хотелски Удобства

Marn

Хотелски Удобства Имайки вдъхновение от празничните закуски на традиционната култура на Тайнан (стар град в Тайван, пълен с културно наследство), превръщайки ги в набор от хотелски удобства, тези серии празнични закуски, винаги известни на местните като „Marn“, означава изпълнение в китайската култура; оризова торта във формата на костенурка като чиния за сапун и сапун, торта от боб мънг като тоалетни принадлежности, сладък кнедли от танг юан като крем за ръце и задушени кок & amp; Торта Tainan кафява захар като чай комплект. Културното наследство на Tainan може да бъде широко разпространено в света, тъй като хотелът е хубава платформа за популяризиране на местната култура.