Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум

From The Future

Шоурум Шоурум: В шоурума са представени тренировъчни обувки и спортни уреди, които са произведени с инжекционна технология. Мястото изглежда като произведено с пресоване на инжекционна форма. В метода на производство на мястото, мебелите сякаш се съчетават с произведени в шприцформа, за да се генерира цялото. Груби шевни пътеки, които на тавана, омекотяват цялата технологична визуалност.

Стол

SERENAD

Стол Уважавам всякакъв вид столове. Според мен едно от най-важните и класически и специални неща в интериорния дизайн е столът. Идеята за стола на Серенад идва от лебед на водата, който се обърна и сложи лицето си между крилата. Може би блестящата и гладка повърхност в стол Serenad с различен и специален дизайн е направена само за много специални и уникални места.

Фотьойл

The Monroe Chair

Фотьойл Поразителна елегантност, простота в идеята, удобна, проектирана с цел устойчивост. Столът в Монро е опит за драстично опростяване на производствения процес, свързан с направата на фотьойл. Той използва потенциала на технологиите с ЦПУ за многократно изрязване на плосък елемент от MDF, след това тези елементи се преливат около централна ос, за да оформят сложно извито кресло. Задният крак постепенно се превръща в облегалката, а подлакътникът в предния крак, създавайки ясно изразена естетика, изцяло дефинирана от простотата на производствения процес.

Парковата Пейка

Nessie

Парковата Пейка Този проект се основава на концептуалната идея на "Drop & Forget", тоест лесна инсталация на място с минимални инсталационни разходи по отношение на съществуващите инфраструктури на градска среда. Здравите бетонни течни форми, внимателно балансирани, създават обгръщащо и удобно изживяване за сядане.

Очила

Camaro | advanced collection

Очила „Разширената колекция | дърво “се характеризира с по-обемни стъкла, а дизайнът се подчертава от изразената триизмерна композиция. Новите комбинации от дърво и най-доброто шлифоване на ръка означават, че всяка модерна рамка за очила ROLF е елегантна изработка.

Опаковката

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Опаковката KRYSTAL вода олицетворява същността на лукса и уелнес в бутилка. С алкална стойност на pH от 8 до 8,8 и уникален минерален състав, KRYSTAL водата се предлага в емблематична квадратна прозрачна бутилка с призма, която наподобява пенливи кристали и не прави компромиси с качеството и чистотата. Логото на марката KRYSTAL е фино изобразено на бутилката, като подчертава допълнително докосване до луксозното изживяване. В допълнение към визуалното въздействие на бутилката, ПЕТ и стъклени бутилки с квадратна форма са рециклируеми, оптимизирайки пространството на опаковката и материалите, като по този начин намалява общия въглероден отпечатък.