Списание за дизайн
Списание за дизайн
Енергийното Активиране На Мостове

Solar Skywalks

Енергийното Активиране На Мостове Световните метрополиси - подобно на Пекин - имат голям брой мостови пътеки, преминаващи през натоварените пътни артерии. Те често са непривлекателни, влошавайки цялостното градско впечатление. Идеята на дизайнерите да облицоват мостчетата с естетични, мощност от PV модули и да ги трансформират в атрактивни градски петна е не само устойчива, но създава скулптурно разнообразие, което се превръща в привличане на окото в градския пейзаж. E-car или E-bike зарядни станции под мотопедите използват слънчевата енергия директно на място.

Книга

ZhuZi Art

Книга Серия книжни издания за събраните произведения на традиционната китайска калиграфия и живопис е публикувана от Художествен музей Нанджинг Джузи. Със своята дълга история и елегантна техника традиционните китайски картини и калиграфия са ценни за своята изключително художествена и практична привлекателност. При проектирането на колекцията бяха използвани абстрактни форми, цветове и линии за създаване на последователна чувственост и подчертаване на празното пространство в скицата. Лесното съвпада с художниците в традиционните стилове на рисуване и калиграфия.

Сгъваемо Столче

Tatamu

Сгъваемо Столче До 2050 г. две трети от земното население ще живеят в градовете. Основната амбиция зад Tatamu е да предоставя гъвкави мебели за хора, чието пространство е ограничено, включително за тези, които често се движат. Целта е да се създаде интуитивна мебел, която да комбинира здравина с ултра тънка форма. За да се разгърне столчето, е необходимо само едно усукване. Докато всички панти, изработени от здрава тъкан, поддържаща леко тегло, дървените страни осигуряват стабилност. След като върху него се окаже натиск, столчето става само по-силно, тъй като парчетата му се заключват, благодарение на уникалния си механизъм и геометрия.

Фотография

The Japanese Forest

Фотография Японската гора е взета от японска религиозна перспектива. Една от древните японски религии е анимализмът. Анимализмът е вярване, че нечовешките същества, натюрмортите (минерали, артефакти и др.) И невидимите неща също имат намерение. Фотографията е подобна на тази. Масару Егучи снима нещо, което създава усещане в темата. Дърветата, тревата и минералите усещат волята за живот. И дори артефакти като язовири, оставили в природата за дълго време, чувстват волята. Точно както виждате непокътнатата природа, бъдещето ще види сегашната природа.

Колекцията На Козметика

Woman Flower

Колекцията На Козметика Тази колекция е вдъхновена от преувеличените стилове на облекло на средновековните европейски дами и формите на птичи поглед. Дизайнерът извлече формите на двете и ги използва като творчески прототипи и се комбинира с дизайн на продукта, за да образува уникална форма и моден усет, показвайки богата и динамична форма.

Дизайнът На Книги

Josef Koudelka Gypsies

Дизайнът На Книги Йозеф Куделка, световно известен фотограф, е провеждал своите фотоизложби в много страни по света. След дълго чакане в Корея най-накрая се проведе изложба с циганска тематика Куделка и негова фотокнига беше направена. Тъй като това беше първата изложба в Корея, имаше искане от автора, че той иска да направи книга, така че да може да почувства Корея. Hangeul и Hanok са корейски букви и архитектура, които представляват Корея. Текстът се отнася до ума, а архитектурата означава формата. Вдъхновен от тези два елемента, искаше да създаде начин да изрази характеристиките на Корея.