Списание за дизайн
Списание за дизайн
Подвижен Павилион

Three cubes in the forest

Подвижен Павилион Три куба са устройството с различни свойства и функции (оборудване за детски площадки, обществени мебели, арт предмети, стаи за медитация, беседки, малки места за почивка, чакални, столове с покриви) и могат да донесат на хората свежи пространствени преживявания. Три куба могат лесно да се транспортират с камион, поради размера и формата. По отношение на размера, монтажа (наклона), повърхностите на седалките, прозорците и т.н., всеки куб е проектиран характерно. Три куба се отнасят към традиционните японски минимални пространства, като стаи за чайна церемония, с променливост и мобилност.

Мултифункционален Комплекс

Crab Houses

Мултифункционален Комплекс В обширната равнина на Силезийската низина, една магическа планина стои сама, покрита с мъгла от мистерия, извисяваща се над живописния град Соботка. Там, сред природни пейзажи и легендарно местоположение, се планира да бъде комплексът Crab Houses: изследователски център. Като част от проекта за съживяване на града, той трябва да даде воля на креативност и иновативност. Мястото обединява учени, художници и местна общност. Формата на павилионите е вдъхновена от раци, навлизащи в вълнообразно море от трева. Те ще бъдат осветени през нощта, като светулки, надвиснали над града.

Маса

la SINFONIA de los ARBOLES

Маса Таблицата la SINFONIA de los ARBOLES е търсене на поезия в дизайна... Една гора, видяна от земята, е като колони, избледняващи в небето. Не можем да ги видим отгоре; гората от птичи поглед прилича на гладък килим. Вертикалността се превръща в хоризонталност и все още остава единна в своята двойственост. По същия начин, масата la SINFONIA de los ARBOLES, напомня за клоните на дърветата, образуващи стабилна основа за изтънчен плот, който предизвиква силата на гравитацията. Само тук-там слънчевите лъчи проблясват през клоните на дърветата.

Аптека

Izhiman Premier

Аптека Новият дизайн на магазина Izhiman Premier еволюира около създаването на модерно и модерно изживяване. Дизайнерът използва различен микс от материали и детайли, за да обслужи всеки ъгъл на показаните артикули. Всяка изложбена зона беше обработена отделно чрез изучаване на свойствата на материалите и изложените стоки. Създаване на брак от смесване на материали между мрамор от Калкута, орехово дърво, дъбово дърво и стъкло или акрил. В резултат на това изживяването се основава на всяка функция и предпочитанията на клиента с модерен и елегантен дизайн, съвместим с обслужваните показани артикули.

Оценяването На Изкуството

The Kala Foundation

Оценяването На Изкуството Отдавна съществува глобален пазар за индийски картини, но интересът към индийското изкуство изостава в САЩ. За да повиши осведомеността за различните стилове на индийските фолклорни картини, Фондация Кала е създадена като нова платформа за представяне на картините и да ги направи по-достъпни за международния пазар. Фондацията се състои от уебсайт, мобилно приложение, изложба с редакционни книги и продукти, които помагат да се преодолее празнината и да се свържат тези картини с по-голяма аудитория.

Осветление

Mondrian

Осветление Окачващата лампа Mondrian достига емоции чрез цветове, обеми и форми. Името води до неговия вдъхновител, художникът Мондриан. Това е окачена лампа с правоъгълна форма в хоризонтална ос, изградена от няколко слоя цветен акрил. Лампата има четири различни изгледа, като се възползва от взаимодействието и хармонията, създадени от шестте цвята, използвани за тази композиция, където формата се прекъсва от бяла линия и жълт слой. Mondrian излъчва светлина както нагоре, така и надолу, създавайки дифузно, неинвазивно осветление, регулирано от димируемо безжично дистанционно.