Списание за дизайн
Списание за дизайн
Машина За Еспресо

Lavazza Tiny

Машина За Еспресо Малка, приятелска машина за еспресо, която носи автентично италианско кафе изживяване в дома ви. Дизайнът е радостно средиземноморски - съставен от основни официални градивни елементи - празнуване на цветове и прилагане на дизайнерския език на Lavazza при напластяване и детайлизиране. Основната обвивка е направена от едно парче и има меки, но прецизно контролирани повърхности. Централният гребен добавя визуална структура, а фронталният модел повтаря хоризонталната тема, често присъстваща на продуктите на Lavazza.

Име на проекта : Lavazza Tiny, Име на дизайнерите : Florian Seidl, Име на клиента : Lavazza.

Lavazza Tiny Машина За Еспресо

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.