Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Това е бюро за календар, направен с изрязан дизайн, включващ сезонни мотиви върху изящна релефна релефност. Акцентът на дизайна е, когато е показан, сезонните мотиви са зададени под ъгъл от 30 градуса за най-добро гледане. Тази нова форма изразява новия усет на NTT COMWARE за генериране на нови идеи. Мисълта се дава на функционалността на календара с достатъчно пространство за писане и управлявани редове. Той е добър за бързо гледане и лесен за използване, допълващ оригиналността, което го отличава от другите календари.

Прах И Метла

Ropo

Прах И Метла Ropo е концепция за балансиране на прах и метла, която никога не пада на пода. Благодарение на малкото тегло на резервоара за вода, разположен в дъното на отделението за прах, Ropo се поддържа балансиран естествено. След лесно почистване на праха с помощта на правата устна на прахообразния съд, потребителите могат да щракнат метлата и съда за прах заедно и да я поставят като едно цяло, без опасението тя някога да падне. Съвременната органична форма има за цел да внесе простота в интериорните пространства, а функцията за люлеещо се весело колебание възнамерява да забавлява потребителите, докато почистват пода.

Етикетът За Вино

5 Elemente

Етикетът За Вино Дизайнът на "5 Elemente" е резултат от проект, при който клиентът се довери на дизайнерската агенция с пълна свобода на изразяване. Акцентът на този дизайн е римският символ „V”, който изобразява основната идея на продукта - пет вида вино, преплетени в уникална смес. Специалната хартия, използвана за етикета, както и стратегическото поставяне на всички графични елементи провокират потенциалния потребител да вземе бутилката и да я завърти в ръцете си, да я докосне, което със сигурност прави по-дълбоко впечатление и прави дизайна по-запомнящ се.

Опаковката За Безалкохолни Напитки

Coca-Cola Tet 2014

Опаковката За Безалкохолни Напитки Да се създаде поредица от кутии от Coca-Cola, които разпространяват милиони T oft желания в цялата страна. Използвахме символа Tết на Coca-cola (птицата лястовица) като устройство за формиране на тези желания. За всяка консерва бяха изработени и внимателно подредени стотици ръчно нарисувани лястовици около персонализиран скрипт, които заедно образуват серия от смислени виетнамски желания. „Ан“ означава Мир. "Tài" означава Успех, "Lộc" означава Просперитет. Тези думи се разменят широко през целия празник и традиционно красят Tết декорации.

Ограничена Серия От Изключителни Вина

Echinoctius

Ограничена Серия От Изключителни Вина Този проект е уникален по много начини. Дизайнът трябваше да отразява уникалния характер на въпросния продукт - изключително авторско вино. Освен това имаше изискване да се съобщи дълбокия смисъл в името на продукта - превъзходно, слънцестоене, контраст между нощ и ден, черно и бяло, открито и неясно. Дизайнът имал намерение да отразява тайната, скрита през нощта: красотата на нощното небе, която ни удивява толкова много и мистичната загадка, скрита в съзвездията и Зодиака.

Книга

Brazilian Cliches

Книга „Бразилски клишета“ е съставен с помощта на изображения от стар каталог бразилски клишета с висок печат. Но причината за заглавието му се дължи не само на клишетата, използвани за композицията на неговите илюстрации. На всеки ред на страницата се натъкваме на други видове бразилски клишета: исторически такива, като пристигането на португалците, катехизирането на местни индийци, кафе и златни икономически цикли ... тя включва дори съвременни бразилски клишета, пълни със задръствания, дългове, затворени етажни собствености и отчуждение - превъплътени в непочтителен съвременен визуален разказ.