Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандиране

Co-Creation! Camp

Брандиране Това е лого дизайнът и брандирането на събитието "Създаване! Лагер", на което хората говорят за местно съживяване за бъдещето. Япония е изправена пред безпрецедентни социални проблеми като ниска раждаемост, застаряване на населението или обезлюдяване на региона. "Co-Creation! Camp" е създаден, за да обменят информация и да си помагат взаимно извън различните проблеми за хората, които участват в туристическия бранш. Различните цветове символизират волята на всеки човек и това доведе до много идеи и произведе повече от 100 проекта.

Опаковката На Бонбони

5 Principles

Опаковката На Бонбони 5-те принципа е серия от забавни и необичайни опаковки за бонбони с обрат. Той произтича от самата модерна поп култура, главно интернет поп културата и интернет мемите. Всеки дизайн на опаковката включва прост разпознаваем герой, с който хората могат да се свържат (Човекът на мускулите, Котката, Влюбените и т.н.) и серия от 5 кратки вдъхновяващи или смешни цитати за него (оттук и името - 5 Принципа). Много цитати също имат някои поп-културни референции в тях. Той е прост в производството, но визуално уникална опаковка и лесно се разширява като серия

Лого

N&E Audio

Лого По време на процеса на препроектиране на лого на N&E, N, E представлява името на основателите Нелсън и Едисон. Така тя интегрира героите от N&E и звуковата форма на вълната, за да създаде ново лого. HandFifted HiFi е уникален и професионален доставчик на услуги в Хонг Конг. Очакваше тя да представи професионален бранд от висок клас и да създаде изключително актуална за индустрията. Тя се надява хората да разберат какво означава лого, когато го погледнат. Cloris каза, че предизвикателството при създаването на лого е как да улесним разпознаването на символите на N и E, без да използвате твърде сложна графика.

Уебсайт

Upstox

Уебсайт Upstox преди това дъщерното дружество на RKSV е онлайн платформа за търговия с акции. Отлични продукти, предназначени за про-трейдъри и миряни е един от най-силните USP на Upstox, заедно със своята платформа за обучение за свободна търговия. Цялата стратегия и марка бяха концептуализирани по време на фазата на проектиране в студиото на Lollypop. Задълбочените конкуренти, потребители и пазарни проучвания помогнаха при предоставянето на решения, създаващи дискретна идентичност за уебсайта. Дизайните са направени интерактивни и интуитивни с използване на персонализирани илюстрации, анимации и икони, помагащи за разбиване на монотонността на уебсайта, управляван от данни.

Уеб Приложение

Batchly

Уеб Приложение Batchly SaaS базирана платформа дава възможност на клиентите на Amazon Web Services (AWS) да намалят разходите си. Дизайнът на уеб приложението в продукта е уникален и привлекателен, тъй като дава възможност на потребителя да изпълнява различни функции от една точка, без да напуска страницата, а също така обмисля предоставянето на гледка от птичи поглед на всички данни, които са от значение за администраторите. Фокусът беше поставен и при представянето на продукта чрез уебсайта му и е проектиран да съобщава своя USP през първите 5 секунди. Използваните тук цветове са живи, а иконите и илюстрациите помагат на уебсайта да бъде интерактивен.

Прибори За Хранене

BaMirLa

Прибори За Хранене Bamirla означава унгарският Bátor Tábor, който е лагер за деца с рак или други хронични заболявания. Целта на този дизайн е да предаде атмосферата на лагера на потребителите със заоблените, игриви форми, използването на цветове и характера на изкуствата и занаятите. Декорациите се отнасят към лагера и се основават на следните три идеи: логото на лагера, помещенията за деца и графиките на къщите. Приборите за прибори за хранене са склонни да поддържат хранителните навици за здравословно хранене, така че те се възприемат за практикуването на по-малко-по-често в техните измерения.