Списание за дизайн
Списание за дизайн
Книга За Селското Стопанство

Archives

Книга За Селското Стопанство Книгата е категоризирана към селското стопанство, поминъка на хората, селското стопанство и страничните страни, земеделските финанси и селскостопанската политика. Чрез категоризиран дизайн книгата е по-удовлетворена от естетическото търсене на хората. За да бъдем по-близо до файла, е проектирана пълна прикачена корица за книги. Читателите могат да отворят книгата само след като я разкъсат. Това участие позволи на читателите да изживеят процеса на отваряне на файл. Нещо повече, някои стари и красиви земеделски символи като кода на Сучжоу и някаква типография и картина, използвани в определени епохи. Те бяха рекомбинация и изброени в корицата на книгата.

Брандиране

Co-Creation! Camp

Брандиране Това е лого дизайнът и брандирането на събитието "Създаване! Лагер", на което хората говорят за местно съживяване за бъдещето. Япония е изправена пред безпрецедентни социални проблеми като ниска раждаемост, застаряване на населението или обезлюдяване на региона. "Co-Creation! Camp" е създаден, за да обменят информация и да си помагат взаимно извън различните проблеми за хората, които участват в туристическия бранш. Различните цветове символизират волята на всеки човек и това доведе до много идеи и произведе повече от 100 проекта.

Опаковката На Бонбони

5 Principles

Опаковката На Бонбони 5-те принципа е серия от забавни и необичайни опаковки за бонбони с обрат. Той произтича от самата модерна поп култура, главно интернет поп културата и интернет мемите. Всеки дизайн на опаковката включва прост разпознаваем герой, с който хората могат да се свържат (Човекът на мускулите, Котката, Влюбените и т.н.) и серия от 5 кратки вдъхновяващи или смешни цитати за него (оттук и името - 5 Принципа). Много цитати също имат някои поп-културни референции в тях. Той е прост в производството, но визуално уникална опаковка и лесно се разширява като серия

Лого

N&E Audio

Лого По време на процеса на препроектиране на лого на N&E, N, E представлява името на основателите Нелсън и Едисон. Така тя интегрира героите от N&E и звуковата форма на вълната, за да създаде ново лого. HandFifted HiFi е уникален и професионален доставчик на услуги в Хонг Конг. Очакваше тя да представи професионален бранд от висок клас и да създаде изключително актуална за индустрията. Тя се надява хората да разберат какво означава лого, когато го погледнат. Cloris каза, че предизвикателството при създаването на лого е как да улесним разпознаването на символите на N и E, без да използвате твърде сложна графика.

Уебсайт

Upstox

Уебсайт Upstox преди това дъщерното дружество на RKSV е онлайн платформа за търговия с акции. Отлични продукти, предназначени за про-трейдъри и миряни е един от най-силните USP на Upstox, заедно със своята платформа за обучение за свободна търговия. Цялата стратегия и марка бяха концептуализирани по време на фазата на проектиране в студиото на Lollypop. Задълбочените конкуренти, потребители и пазарни проучвания помогнаха при предоставянето на решения, създаващи дискретна идентичност за уебсайта. Дизайните са направени интерактивни и интуитивни с използване на персонализирани илюстрации, анимации и икони, помагащи за разбиване на монотонността на уебсайта, управляван от данни.

Уеб Приложение

Batchly

Уеб Приложение Batchly SaaS базирана платформа дава възможност на клиентите на Amazon Web Services (AWS) да намалят разходите си. Дизайнът на уеб приложението в продукта е уникален и привлекателен, тъй като дава възможност на потребителя да изпълнява различни функции от една точка, без да напуска страницата, а също така обмисля предоставянето на гледка от птичи поглед на всички данни, които са от значение за администраторите. Фокусът беше поставен и при представянето на продукта чрез уебсайта му и е проектиран да съобщава своя USP през първите 5 секунди. Използваните тук цветове са живи, а иконите и илюстрациите помагат на уебсайта да бъде интерактивен.