Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичността На Марката

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Идентичността На Марката BIA е местна птица символ на Атлантическото небе, която лети над мисли и мечти над страни, пилот на природата, който превозва хора, спомени, бизнес и компании. В SATA BIA винаги ще символизира обединението на деветте острова на Архипелага в едно атлантическо предизвикателство: вземете името на Азорските острови на света и пренесете света на Азорските острови. BIA - Blue Islands Açor - преосмислена птица на азора, праволинейна, вдъхновена от футуризма на прототипите, изградена върху уникалния си генетичен код, като асиметричен, отчетлив и оцветен като деветте острова на Азорските острови.

Име на проекта : SATA | BIA - Blue Islands Açor, Име на дизайнерите : SATA Airlines, Име на клиента : SATA Airlines.

SATA | BIA - Blue Islands Açor Идентичността На Марката

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.