Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафе Машина

Lavazza Idola

Кафе Машина Перфектно решение за любителите на кафето, които търсят подходящо италианско еспресо изживяване у дома. Чувствителният на допир потребителски интерфейс с акустична обратна връзка има четири селекции и функция за повишаване на температурата, предлагаща индивидуално изживяване за всеки вкус или повод. Машината посочва липсваща вода, контейнер с пълни капачки или необходимостта от отстраняване на камъка чрез допълнителни светещи икони и капещата тава може да се регулира лесно. Дизайнът със своя открит дух, качествена повърхност и изискана детайлност е еволюция на утвърдения език на Lavazza.

Име на проекта : Lavazza Idola, Име на дизайнерите : Florian Seidl, Име на клиента : Lavazza.

Lavazza Idola Кафе Машина

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.