Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Комуникация

Plates

Визуалната Комуникация За да демонстрира различни отдели на хардуерния магазин, Didyk Pictures излезе с идеята да ги представи като няколко табели с различни хардуерни предмети отгоре, сервирани по ресторант. Белият фон и белите ястия помагат да се акцентират на сервираните предмети и улесняват посетителите на магазина да намерят определен отдел. Изображенията бяха използвани и на билбордове и плакати с размери 6х3 метра в градския транспорт в цяла Естония. Бял фон и опростена композиция позволяват това рекламно съобщение да се възприема дори от човек, преминаващ с кола.

Име на проекта : Plates, Име на дизайнерите : Sergei Didyk, Име на клиента : Didyk Pictures.

Plates Визуалната Комуникация

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.