Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Фасадната Архитектура

Cecilip

Дизайнът На Фасадната Архитектура Дизайнът на плика на Cecilip е съобразен с суперпозиция от хоризонтални елементи, което позволява да се постигне органичната форма, която отличава обема на сградата. Всеки модул е съставен от секции от линии, вписани в радиуса на кривината, която ще се формира. Парчетата използваха правоъгълни профили от сребро анодизиран алуминий с широчина 10 см и дебелина 2 мм и бяха поставени върху композитен алуминиев панел. След като модулът е сглобен, предната част е покрита с 22-габаритна неръждаема стомана.

Магазин

Ilumel

Магазин След близо четири десетилетия история магазин Ilumel е една от най-големите и престижни фирми в Доминиканската република на пазара на мебели, осветление и декорация. Най-новата интервенция отговаря на необходимостта от разширяване на изложбените площи и определянето на по-чист и по-артикулиран маршрут, който позволява да се оцени разнообразието от налични колекции.

Арт Инсталационният Дизайн

Hand down the Tale of the HEIKE

Арт Инсталационният Дизайн Триизмерен сценичен дизайн, използващ цялото сценично пространство. Ние опипваме нов японски танц и това е дизайн на сценичното изкуство, насочен към идеалната форма на съвременния японски танц. За разлика от традиционното японско танцово двуизмерно сценично изкуство, триизмерен дизайн, който се възползва от цялото сценично пространство.

Обновяването На Хотела

Renovated Fisherman's House

Обновяването На Хотела Хотелът SIXX се намира в село Хухай в залива Хайтанг в Саня. Южното китайско море се намира на 10 метра пред хотела, а Хухай е добре известен като рая на сърфиста в Китай. Архитектът преобрази оригиналната триетажна сграда, която от години се обслужва за местно семейство рибари, в курортен хотел със сърфираща тема, като подсили старата структура и обнови пространството вътре.

Резиденцията През Уикенда

Cliff House

Резиденцията През Уикенда Това е риболовна кабина с изглед към планината, на брега на река Небе (на тен. „Tenkawa”). Изработена от стоманобетон, формата е обикновена тръба, дълга шест метра. Крайният край на тръбата е противотеглен и закотвен дълбоко в земята, така че да се простира хоризонтално от брега и да виси над водата. Дизайнът е прост, интериорът е просторен, а крайбрежната палуба е отворена към небето, планините и реката. Изграден под нивото на пътя, от крайпътната част се вижда само покривът на кабината, така че конструкцията не блокира гледката.

Интериорният Дизайн На Библиотеката

Veranda on a Roof

Интериорният Дизайн На Библиотеката Kalpak Shah от Studio Course е преустроил горното ниво на мезонет апартамент в Пуне, западна Индия, създавайки комбинация от вътрешни и външни стаи, които обграждат градина на покрива. Местното студио, което също е със седалище в Пуне, има за цел да превърне домашния недостатъчно използван последен етаж в зона, подобна на верандата на традиционния индийски дом.