Списание за дизайн
Списание за дизайн
Реновирането На Пристанищата

Dongmen Wharf

Реновирането На Пристанищата Пристанището на Dongmen е пристанище от хилядолетие на река майка в Чънду. Поради последния кръг от "обновяване на стария град", районът е основно съборен и възстановен. Проектът е да се представи славна историческа картина чрез намесата на изкуството и новите технологии на градски културен обект, който по същество е изчезнал, и да се активира и реинвестира дългосрочната спяща градска инфраструктура в градското обществено пространство.

Хотел

Aoxin Holiday

Хотел Хотелът се намира в Лучжоу, провинция Съчуан, град, известен със своето вино, чийто дизайн е вдъхновен от местната винена пещера, пространство, което предизвиква силно желание да се изследва. Лобито е реконструкция на естествена пещера, чиято свързана визуална връзка разширява концепцията за пещерата и местната градска текстура до вътрешния хотел, като по този начин формира отличителен културен носител. Ние ценим чувството на пътника при отсядане в хотела, а също така се надяваме, че текстурата на материала, както и създадената атмосфера могат да се възприемат на по-дълбоко ниво.

Жилищната Къща

Soulful

Жилищната Къща Цялото пространство се основава на спокойствие. Всички цветове на фона са светли, сиви, бели и т.н. За да се балансира пространството, в пространството се появяват силно наситени цветове и някои слоести текстури, като наситено червено, като възглавници с уникални щампи, например някои текстурирани метални орнаменти , Те се превръщат в разкошните цветове във фоайето, като същевременно добавят подходяща топлина към пространството.

Интериорният Дизайн На Дребно

Studds

Интериорният Дизайн На Дребно Studds Accessories Ltd е производител на каски и аксесоари за два колела. Каски за шпилки традиционно се продаваха в магазини за много марки. Следователно имаше нужда от създаване на идентичност на марката, която тя заслужава. D'art концептуализира магазина, включващ иновативни сензорни точки като виртуална реалност на продуктите, интерактивни сензорни дисплеи и машини за дезинфекция на каски и др. към следващото ниво.

Интериорният Дизайн На Кафе

Quaint and Quirky

Интериорният Дизайн На Кафе Quaint & Quirky Dessert House е проект, който показва съвременна съвременна атмосфера с нотка на природата, която точно отразява вкусните лакомства. Екипът иска да създаде място, което наистина е уникално и те потърсиха вдъхновението на птицата. Тогава концепцията се реализира чрез колекция от седящи шушулки, които служат като централна характеристика на пространството. Живата структура и цветове на всички шушулки спомагат за създаването на усещане за еднаквост, което свързва земята и мецанин, дори и придават на атмосферата нотка на привличане на вниманието.

Интериорният Дизайн На Кафе

& Dough

Интериорният Дизайн На Кафе Клиентът е със седалище в Япония с 1300 магазина с марка понички, а Dough е марка кафене, която е новоразработена и е първият магазин, който направи грандиозно откриване. Ние подчертахме силата, която може да ни предостави клиентът и ги отразихме в дизайна. Възползвайки се от силата на нашия клиент, една от първите характерни точки на това кафе е връзката между брояча за покупки и кухнята. Чрез настройка на прозорец за стена и балансирано крило, клиентът ни е добър в този стил на работа, ще накара клиентите да текат по-плавно.