Списание за дизайн
Списание за дизайн
Агенция За Недвижими Имоти

The Float

Агенция За Недвижими Имоти Ние проектираме архитектура, интериор и пейзаж в този проект. Случаят е „агенция за недвижими имоти“, името на недвижимите имоти е [небесна вила], така че схващайте концепцията, като по този начин името на случая е отправна точка. И проектът е разположен в центъра на Ксиамен, условията около базата са неблагоприятни, има стари апартаменти и строителна площадка, отсреща е училище, няма заобиколен пейзаж. В крайна сметка с концепцията на [Float] издърпайте търговския център на височина 2F и създайте собствен пейзаж, пул на ниво стек, така че търговският център обича да плува във водата, а посетителите обикалят големи площи. от езерцето и през приземния етаж на офиса по продажбите, отидете до задните стълби и отидете до търговската зала. Конструкцията е стоманена конструкция, строителният дизайн и интериорният дизайн търсят интеграцията и единството в техниката.

Къщата

Geometry Space

Къщата Този проект е проект за вила, разположен в [SAC Beigan Hill International Arts Center] в предградията на Шанхай, има център на изкуствата в общността, осигуряващ много културни дейности, вилата може да бъде офис или студио или дом, центърът на общността на скалата има голяма повърхност на езерото , този модел е директно по протежение на езерото. Особеностите на сградата е вътрешното пространство без колони, което придава най-голяма променливост и креативност в дизайна на закритото пространство, но също така и заради свободата и променливостта на пространството, вътрешната структура, техниката на дизайна е по-променлива, разширяващата се геометрия създава интериорно пространство, също в съответствие с творческите идеи, преследвани от [Art Center]. Структурата на ниско ниво на структурата и основното стълбище са в средата на вътрешното пространство, докато лявата и дясната страна са стълбища на разделено ниво, така че общо пет различни вътрешни стълбищни зони, свързващи пространството.

Агенцията За Недвижими Имоти

The Ribbon

Агенцията За Недвижими Имоти Като "Танцът на лентата", с отворен пространствен мащаб, общото пространство е бяло, използвайте концепцията за публикуване на мебели, оформете връзка, свързваща с пространството, най-специалната е връзката между стената и шкафа, интегрирайте бюро с таван и земя, разбийте умишлено секция от неправилна геометрия, не само покриват прекомерното количество дефекти на гредата, но и показват съвременната действителна концепция, показвайки абстрактна идея на лента в крива форма чрез отразяване на светлината.

Центърът За Продажба На Недвижими Имоти

MIX C SALES CENTRE

Центърът За Продажба На Недвижими Имоти t е център за продажби на недвижими имоти. Оригиналната архитектурна форма е стъклена квадратна кутия. Цялостният интериорен дизайн може да се види от външната страна на сградата, а интериорният дизайн изцяло се отразява от котата на сградата. Има четири функционални зони, мултимедийна дисплейна зона, зона за показване на модела, зона за диван за договаряне и зона за показване на материали. Четирите функционални области изглеждат разпръснати и изолирани. Затова приложихме лента, за да свържем цялото пространство, за да постигнем две дизайнерски концепции: 1. свързване на функционалните зони 2. Оформяне на кота на сградата.

Офис Сградата

FLOW LINE

Офис Сградата Пространството на място е неправилно и криво, поради външната стена на сградата. Оттук дизайнерът прилага концепцията на поточните линии в този случай с надеждата да създаде усещане за потока и накрая да се превърне в течащи линии. Първо разрушихме външната стена в съседство с обществения коридор и приложим три функционални зони. Използвахме поточна линия за циркулиране на трите зони, а поточната линия също е входът отвън. Компанията е разделена на пет отдела и ние използваме пет реда, за да ги представим.

Изложението За Дизайн / Продажба

dieForm

Изложението За Дизайн / Продажба И дизайнът, и новата оперативна концепция правят изложението „dieForm“ толкова иновативно. Всички продукти на виртуалния салон са физически изложени. Посетителите не се разсейват от продукта нито от рекламния, нито от търговския персонал. Допълнителна информация за всеки продукт можете да намерите на мултимедийни дисплеи или чрез QR код във виртуалния шоурум (приложение и уебсайт), където продуктите също могат да бъдат поръчани на място. Концепцията позволява да се покаже вълнуваща гама от продукти, като същевременно се набляга на продукта, а не на марката.