Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Gabo

Пръстен Пръстенът Gabo е създаден, за да насърчи хората да преразгледат игривата страна на живота, която обикновено се губи, когато настъпи зряла възраст. Дизайнерът беше вдъхновен от спомените да наблюдава как сина си играе с цветното му вълшебно кубче. Потребителят може да играе с пръстена чрез завъртане на двата независими модула. По този начин цветовите набори от скъпоценен камък или позицията на модулите могат да бъдат съпоставени или несъответстващи. Освен игривия аспект, потребителят има избор да носи различен пръстен всеки ден.

Забавлението

Free Estonian

Забавлението В това уникално произведение на изкуството Олга Рааг използва естонски вестници от годината, когато колата е произведена първоначално през 1973 г. Жълтите вестници в Националната библиотека са снимани, почистени, коригирани и редактирани, за да бъдат използвани в проекта. Крайният резултат беше отпечатан върху специален материал, използван за автомобили, който продължава 12 години и отнемаше 24 часа за кандидатстване. Безплатният естонски е кола, която привлича вниманието, обгражда хората с положителна енергия и носталгия, детски емоции. Той кани любопитство и ангажираност от всички.

Конният Комплекс

Emerald

Конният Комплекс Холистични архитектурни и пространствени проекти изображение обединява всички шест сгради разкрива функционална идентичност на всяка. Разширени фасади на манежи и конюшни, насочени към административно композитно ядро. Шестстранна сграда като кристална решетка лежи в дървена рамка като в огърлица. Стенни триъгълници, украсени с разпръснато стъкло като изумрудени детайли. Извита бяла конструкция подчертава главния вход. Фасадната решетка също е част от вътрешното пространство, където околната среда се възприема чрез прозрачна мрежа. Интериорът продължава темата за дървените конструкции, използвайки мащаб на елементи в по-пропорционален човешки мащаб.

Високоговорителски Оркестър

Sestetto

Високоговорителски Оркестър Оркестрален ансамбъл от говорители, които свирят заедно като истински музиканти. Sestetto е многоканална аудио система за възпроизвеждане на отделни инструментални писти в отделни високоговорители от различни технологии и материали, посветени на конкретния звуков корпус, сред чист бетон, резониращи дървени деки и керамични клаксони. Смесването на парчета и части се връща, за да бъде физически на мястото на слушането, като в истински концерт. Sestetto е камерният оркестър на записаната музика. Sestetto се произвежда директно от неговите дизайнери Stefano Ivan Scarascia и Francesco Shyam Zonca.

Кафе

Perception

Кафе Това малко топло дървено кафе, разположено на ъгъла на кръстовището в тих квартал. Централизираната зона за отворена подготовка прави изчистен и обширен опит от представянето на бариста на посетителите навсякъде, където се намира седалка или маса в кафе. Таванният обект, наречен "Дърво засенчване", започва от задната страна на зоната за подготовка и покрива клиентската зона, за да направи цялата атмосфера на това кафе. Той дава необичаен пространствен ефект на посетителите и също така се превръща в среда за хора, които искат да бъдат изгубени в мисълта с аромати на кафе.

Обществен Градински Стол На Открито

Para

Обществен Градински Стол На Открито Para е набор от публични столове на открито, предназначени да осигурят сдържана гъвкавост в обстановката на открито. Комплект столове, който има уникално симетрична форма и напълно се отклонява от присъщия визуален баланс на конвенционалния дизайн на столове. Вдъхновен от простата форма на клавиши, този комплект столове на открито е смел, модерен и приветства взаимодействието. И двете с тежко претеглено дъно, Para A поддържа въртене на 360 около основата си, а Para B поддържа двупосочно обръщане.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.