Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторант

Jiao Tang

Ресторант Проектът е горещ ресторант, който се намира в Чънду, Китай. Дизайнерското вдъхновение произхожда от хармоничното съвместно съществуване между човека и природата на Нептун. Ресторантът е организиран със седем дизайнерски теми за илюстриране на истории за Нептун. Концепциите за филм и телевизия, изкуство, наука и технологии, декоративен оригинален дизайн на мебели, лампи, прибори за хранене и др. Предоставят драматично потапящо преживяване на посетителите. Колокацията на материалите и контрастирането на цветовете създават пространствена атмосфера. Механичното инсталационно изкуство се прилага за подобряване на пространственото взаимодействие и потребителския опит.

Салонът

BeantoBar

Салонът Важен елемент на този дизайн беше да привлече привлекателността на използваните материали. Основният използван материал беше западният червен кедър, който се използва и в първия им магазин в Япония. Като начин да покаже материала, Рики Ватанабе подреди мозаечен модел, като натрупа парчета едно по едно като паркет, използвайки същността на материалите неравномерни цветове. Въпреки че използва същите материали, чрез изрязването им Riki Watanabe успешно успява да променя изразите в зависимост от ъглите на видимост.

Пръстен

Wishing Well

Пръстен След като посети розова градина в сънищата си, Типи се натъкна на желаещ кладенец, заобиколен от рози. Там тя погледна в кладенеца и видя отражението на нощните звезди и направи желание. Нощните звезди са представени от диамантите, а рубинът символизира най-дълбоката й страст, мечти и надежди, които е направила в кладенеца на желаещите. Този дизайн се отличава с изрязана роза по поръчка, шестоъгълен рубинен нокът в 14K твърдо злато. Малките листа са издълбани, за да покажат текстурата на естествените листа. Лентата на пръстена поддържа плоския връх и се извива леко навътре. Размерите на пръстените трябва да бъдат изчислени математически.

Ресторант

Nanjing Fishing Port

Ресторант Проектът е преустроен ресторант с три етажа в Нанкин, обхваща около 2000 кв.м. Освен кетъринг и срещи, на разположение са чаената култура и винената култура. Декорът свързва едно ярко ново китайско усещане от тавана до каменната подредба на пода. Таванът е украсен с древни китайски скоби и покриви. Той формира основния елемент на дизайна на тавана. Материали като дървен фурнир, златна неръждаема стомана и картина, обозначаваща ново китайско усещане, се смесват, за да създадат ново китайско усещане за пространство.

Велосипедната Каска

Voronoi

Велосипедната Каска Каската е вдъхновена от 3D Voronoi структура, която е широко разпространена в природата. С комбинация от параметрична техника и бионика, велосипедната каска има подобрена външна механична система. Той е различен от традиционната структура за защита от люспи в своята неограничена бионична 3D механична система. Когато е ударена от външна сила, тази структура показва по-добра стабилност. В баланса на лекотата и безопасността, шлемът има за цел да осигури на хората по-удобна, по-модерна и по-безопасна лична защита на велосипедния шлем.

Трапезарията И Работата

Eatime Space

Трапезарията И Работата Всички хора имат право да бъдат свързани с времето и паметта. Думата Eatime звучи като време на китайски. Eatime space предлага места за насърчаване на хората да се хранят, работят и да си припомнят спокойно. Концепцията за времето взаимодейства с работилницата отблизо, което е свидетел на промени с течение на времето. Въз основа на стила на работилницата, дизайнът включва структурата на индустрията и околната среда като основни елементи за изграждане на пространство. Eatime отдава почит на най-чистата форма на дизайна, като фино смесва елементите, поддавайки се на суров и завършен декор.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.