Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният

Shkrub

Жилищният Къщата в Шкруб се появи от любов и от любов - влюбена двойка с три деца. ДНК на къщата включва структуриращите естетически принципи, които намират вдъхновение в украинската история и култура, вдъхновени от японската мъдрост. Елементът на земята като материал се усеща в структурни аспекти на дома, като оригиналния покрив със соломен покрив и в красивите и плътни текстурирани глинени стени. Идеята за отдаване на почит, като основател, може да се усети в целия дом, като деликатна водеща нишка.

Интелигентният Арома Дифузор

Theunique

Интелигентният Арома Дифузор Агаровото дърво е рядко и скъпо. Ароматът му може да се получи само чрез изгаряне или извличане, използва се на закрито и се предлага от малко потребители. За да се преодолеят тези ограничения, след 3-годишни усилия с над 60 дизайна, 10 прототипа и 200 експеримента са създадени интелигентен арома дифузор и естествено ръчно изработени таблетки от агарово дърво. Той демонстрира нов възможен бизнес модел и използва контекст за индустрията от агар. Потребителите могат просто да вмъкнат дифузор в автомобила, да персонализират времето, плътността и разнообразието от аромати с лекота и да се насладят на потапящата ароматерапия, където и да отидат и когато шофират.

Климатикът

Midea Sensia HW

Климатикът Midea Sensia насърчава качеството на живота и иновативен начин за излагане на предмета на декорацията. Освен ефективността и тишината на въздушния поток, той представя иновативния сензорен панел, който дава достъп до функции и цветове и интензивност на мълнията. Цветотерапията, подпомагаща антистресовия процес, насочена към иновативни продукти и по два начина, благополучие и естетика. В допълнение към различната естетика, формите му интегрират домашния интериор както с елегантност, така и със стил, оценявайки къщата чрез индиректна светлина.

Бюро

Duoo

Бюро Duoo бюро е желанието да се изрази характер чрез минимализма на формите. Тънките му хоризонтални линии и ъглови метални крака създават мощно визуално изображение. Горният рафт ви позволява да поставите канцеларски материали, така че да не се смущават по време на работа. Скрита тава на повърхността за свързване на устройства поддържа чиста естетика. Плотът на масата, изработен от естествен фурнир, носи топлината на текстурата от естествено дърво. Бюрото поддържа безупречен баланс, благодарение на хармонично подбрани материали, функционалност и практичност, съчетани с естетиката на правилни и строги форми.

Машина За Домашно Приготвяне На Паста

Hidro Mamma Mia

Машина За Домашно Приготвяне На Паста Hidro Mama Mia е социално-културно спасяване чрез италианската гастрономия. Изключително лесен за използване, лек и компактен, лесен за съхранение и транспортиране. Тя позволява безопасна висока производителност, осигурява приятно изживяване при готвене на семейството във всекидневния живот и взаимодействие с приятели. Двигателят е изцяло интегриран в трансмисионния комплект, предлага мощност, здравина и безопасна употреба, като осигурява също лесно почистване и поддръжка. Нарязва тесто с различна дебелина, като е в състояние да приготвя различни ястия: макаронени изделия, юфка, лазаня, хляб, сладкиши, пица и др.

Хиперкар

Brescia Hommage

Хиперкар Във времена на високотехнологични всички цифрови джаджи, плоскост на сензорни екрани и рационални еднотомни превозни средства, проектът Brescia Hommage е проучване на дизайна на двуместни хиперкарти в старо училище, предвидено като празник на епоха, в която елегантната простота, същественост с високо докосване и др. суровата сила, чистата красота и пряката връзка между човека и машината бяха правилото на играта. Време, когато смели и гениални мъже като Етторе Бугати сами създадоха мобилни устройства, които удивиха света.