Списание за дизайн
Списание за дизайн
Регулируема Настолна Лампа

Poise

Регулируема Настолна Лампа Акробатичният вид на Poise, настолна лампа, проектирана от Робърт Даби от Unform.Studio се измества между статично и динамично и голяма или малка стойка. В зависимост от пропорцията между осветения му пръстен и ръката, която го държи, възниква пресичаща се или допираща линия към кръга. Когато се постави на по-висок рафт, пръстенът може да надвисва рафта; или като наклоните пръстена, той може да докосне заобикалящата стена. Намерението на тази настройка е собственикът да се включи творчески и да играе със светлинния източник пропорционално на другите обекти около него.

Изложбеният Плакат

Optics and Chromatics

Изложбеният Плакат Заглавието Optics and Chromatic се отнася до дебата между Гьоте и Нютон относно естеството на цветовете. Този дебат е представен от сблъсъка на двете композиции във формата на букви: едната е изчислена, геометрична, с остри контури, а другата разчита на импресионистичната игра на цветни сенки. През 2014 г. този дизайн служи като корица за Pantone Plus Series Cover Covers.

Пръстен

Gabo

Пръстен Пръстенът Gabo е създаден, за да насърчи хората да преразгледат игривата страна на живота, която обикновено се губи, когато настъпи зряла възраст. Дизайнерът беше вдъхновен от спомените да наблюдава как сина си играе с цветното му вълшебно кубче. Потребителят може да играе с пръстена чрез завъртане на двата независими модула. По този начин цветовите набори от скъпоценен камък или позицията на модулите могат да бъдат съпоставени или несъответстващи. Освен игривия аспект, потребителят има избор да носи различен пръстен всеки ден.

Забавлението

Free Estonian

Забавлението В това уникално произведение на изкуството Олга Рааг използва естонски вестници от годината, когато колата е произведена първоначално през 1973 г. Жълтите вестници в Националната библиотека са снимани, почистени, коригирани и редактирани, за да бъдат използвани в проекта. Крайният резултат беше отпечатан върху специален материал, използван за автомобили, който продължава 12 години и отнемаше 24 часа за кандидатстване. Безплатният естонски е кола, която привлича вниманието, обгражда хората с положителна енергия и носталгия, детски емоции. Той кани любопитство и ангажираност от всички.

Конният Комплекс

Emerald

Конният Комплекс Холистични архитектурни и пространствени проекти изображение обединява всички шест сгради разкрива функционална идентичност на всяка. Разширени фасади на манежи и конюшни, насочени към административно композитно ядро. Шестстранна сграда като кристална решетка лежи в дървена рамка като в огърлица. Стенни триъгълници, украсени с разпръснато стъкло като изумрудени детайли. Извита бяла конструкция подчертава главния вход. Фасадната решетка също е част от вътрешното пространство, където околната среда се възприема чрез прозрачна мрежа. Интериорът продължава темата за дървените конструкции, използвайки мащаб на елементи в по-пропорционален човешки мащаб.

Високоговорителски Оркестър

Sestetto

Високоговорителски Оркестър Оркестрален ансамбъл от говорители, които свирят заедно като истински музиканти. Sestetto е многоканална аудио система за възпроизвеждане на отделни инструментални писти в отделни високоговорители от различни технологии и материали, посветени на конкретния звуков корпус, сред чист бетон, резониращи дървени деки и керамични клаксони. Смесването на парчета и части се връща, за да бъде физически на мястото на слушането, като в истински концерт. Sestetto е камерният оркестър на записаната музика. Sestetto се произвежда директно от неговите дизайнери Stefano Ivan Scarascia и Francesco Shyam Zonca.