Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафе Машина

Lavazza Desea

Кафе Машина Любезна машина, проектирана да предлага пълния пакет от италианска кафе култура: от еспресо до автентично капучино или лате. Сензорният интерфейс подрежда селекциите в две отделни групи - една за кафе и една за мляко. Напитките могат да бъдат персонализирани с усилващи функции за температура и млечна пяна. Необходимото обслужване е посочено в центъра с осветени икони. Машината се предлага със специална стъклена чаша и прилага езика на формата на Lavazza с контролирана повърхност, изискани детайли и специално внимание към цветовете, материалите и усилвателите; завършек.

Име на проекта : Lavazza Desea, Име на дизайнерите : Florian Seidl, Име на клиента : Lavazza.

Lavazza Desea Кафе Машина

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.