Списание за дизайн
Списание за дизайн
Qr Код Стикер

Marketplace on the Move

Qr Код Стикер Нов начин да продадете колата си навсякъде! Само на www.krungsriautomarketplace.com, където можете да публикувате, за да продадете автомобила си, и ние ще произведем QR Code Sticker въз основа на уникалния уеб адрес на вашия автомобил, като избраният от вас дизайн на стикери след това се доставя до вашето място, за да можете да прикрепите стикер към колата си! !! За Купувач просто сканирайте QR код, който виждате на паркинга на продавача в универсални магазини, кафенета, сгради и т.н. Достъп до детайли за автомобила незабавно. Обадете се на Продавача и го проверете. Всички изведнъж се случват на мястото, където сте двамата !!!

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.

Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.

Полилеят

Bridal Veil

Полилеят Това изкуство - арт обект с включени светлини. Просторна стая с таван със сложен профил, като кумулативни облаци. Полилей се вписва в пространство, плавно преминаващо от предната стена към тавана. Кристалните и бели емайлирани листа във връзка с еластичното огъване на тънки тръби създават образа на летящ воал над света. Изобилието от летящи и златисти светещи птици създават усещане за простор и радост.

Програмата За Лоялност На Кредитните Карти

Education Currency

Програмата За Лоялност На Кредитните Карти Това е програма за лоялност на банкови карти с ко-марка, спонсорирана между банката-издател и образователната институция-партньор, които дават награди под формата на права на учебни часове, натрупани на по-големи единици, които са права на кредитни часове, дадени на притежателя на картата с неговото харчене с карта, натрупани права на кредитни часове ще да бъде изкупен, когато премине курс на обучение в тази образователна институция партньор. В замяна на предоставените права за кредитни часове банката ще сключи споразумение за споделяне на такси за обмен с тази институция. Целта на проекта е да подпомогне финансово хората за постигане на образователни цели и образователен сектор.