Списание за дизайн
Списание за дизайн
Програма На Дизайнерските Събития

Russian Design Pavilion

Програма На Дизайнерските Събития изложби, дизайнерски конкурси, работилници, консултантски и издателски проекти за образователен дизайн с цел популяризиране на руски дизайнери и марки в чужбина. Нашите дейности стимулират руско говорещите дизайнери да усъвършенстват своите знания и умения чрез международни проекти и им помагат да разберат ролята си в дизайнерската общност, как да популяризират и правят продуктите си конкурентни и да създават истински иновации.

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.

Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.

Въвеждащото Пространство За Панаир На Часовниците

Salon de TE

Въвеждащото Пространство За Панаир На Часовниците Изискваше се въвеждащ дизайн на пространство от 1900 м2, преди посетителите да изследват 145 международни марки часовници в рамките на Salon de TE. За да улови въображението на посетителите за луксозен начин на живот и романтика, „Основно пътуване с влак“ е разработено като основна концепция. За да се създаде драматизация, приемният курс бе превърнат в тема за дневна станция, съчетана със сцената на вътрешната зала на платформата за вечерен влак с прозорци на влаковете с големина размер, излъчващи визуални сюжети. И накрая, многофункционалната арена със сцена се отваря към различните маркови витрини.

Туристическата Атракция

In love with the wind

Туристическата Атракция Замъкът Влюбен във вятъра е резиденция от 20 век, разположена в рамките на 10 дка пейзаж в близост до село Равадиново, Район в сърцето на Странджа планина. Посетете и се насладете на световноизвестни колекции, зашеметяваща архитектура и вдъхновяващи семейни истории. Отпуснете се сред идиличните градини, насладете се на разходки по гората и езерата и усетете духа на приказките.