Списание за дизайн
Списание за дизайн
Протекторът На Екрана За Мобилни Игри

Game Shield

Протекторът На Екрана За Мобилни Игри Game Shield на Monifilm е 9H протектор за екран от закалено стъкло, направен за 5G мобилни устройства ERA. Той е оптимизиран за интензивно и продължително гледане на екрана с ултра плавност на екрана от едва 0,08 микрометра грапавост, за да може потребителят да плъзга и докосва с оптимална скорост и прецизност, което го прави идеален за мобилни игри и забавления. Той също така осигурява 92,5 процента яснота на пропускане на екрана с нулево червено искрящо и други функции за защита на очите, като Anti Blue Light и Anti-Glare за дългосрочен комфорт при гледане. Game Shield може да бъде направен както за Apple iPhone, така и за телефони с Android.

Медалите На Бегача

Riga marathon 2020

Медалите На Бегача 30-годишният юбилейен медал на международното маратонско трасе в Рига има символична форма, свързваща двата моста. Безкрайно непрекъснатото изображение, представено от 3D извитата повърхност, е проектирано в пет размера според пробега на медала, като пълен маратон и полумаратон. Финишът е матов бронз, а на гърба на медала е гравирано име на турнира и пробег. Лентата е съставена от цветовете на град Рига, с градации и традиционни латвийски шарки в съвременни модели.

Програма На Дизайнерските Събития

Russian Design Pavilion

Програма На Дизайнерските Събития изложби, дизайнерски конкурси, работилници, консултантски и издателски проекти за образователен дизайн с цел популяризиране на руски дизайнери и марки в чужбина. Нашите дейности стимулират руско говорещите дизайнери да усъвършенстват своите знания и умения чрез международни проекти и им помагат да разберат ролята си в дизайнерската общност, как да популяризират и правят продуктите си конкурентни и да създават истински иновации.

Инструмент За Обучение И Обучение

Corporate Mandala

Инструмент За Обучение И Обучение Корпоративната мандала е съвсем ново средство за обучение и обучение. Това е иновативна и уникална интеграция на древен принцип на мандала и корпоративна идентичност, създадена да повиши екипната работа и цялостната бизнес ефективност. Освен това това е нов елемент от корпоративната идентичност на компанията. Корпоративната мандала е групова дейност за екипна или индивидуална дейност за мениджър. Той е създаден специално за конкретна компания и е оцветен от екип или от индивид по свободен и интуитивен начин, където всеки може да избере всеки цвят или поле.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.

Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.