Списание за дизайн
Списание за дизайн
Транспортен Център

Viforion

Транспортен Център Проектът е транспортен център, който свързва околните градски селища в сърцето на динамичния живот по лесен и ефективен начин, генериран от обединяването на различни транспортни системи като жп гара, метростанция, нил палуба и автогара в допълнение към други услуги за преобразуване на място да бъде катализаторът за бъдещото развитие.

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти

Prisma

Преносим Ултразвуков Детектор За Дефекти Prisma е проектиран за тестване на неинвазивни материали в най-екстремни среди. Това е първият детектор, който включва модерни изображения в реално време и 3D сканиране, което прави много по-лесна интерпретация, намалявайки времето на техника на място. С практически неразрушим заграждение и уникални множество режими на проверка, Prisma може да покрие всички приложения за тестване, от нефтопроводи до аерокосмически компоненти. Това е първият детектор с интегриран запис на данни и автоматично генериране на PDF отчети. Безжичната и Ethernet свързаност позволяват лесното надграждане или диагностика на устройството.

Лампата

Muse

Лампата Вдъхновени от „спечеления будизъм“ в своята поговорка, че в нашата вселена няма абсолютни качества, ние придадохме парадоксално качество на „светлината“, като му дадем „физическо присъствие“. Духът на медитацията, който насърчава, беше мощен източник на вдъхновение, който използвахме за създаването на този продукт; въплъщаващи качествата на "време", "материя" и "светлина" в един продукт.

Керамиката

inci

Керамиката Огледало на елегантността; Inci отразява красотата на перла с черно-бели опции и е правилният избор за тези, които желаят да отразяват благородството и елегантността на пространствата. Линиите на Inci се произвеждат в размери 30 х 80 см и носят белия и черния клас на жилищните зони. Произведен чрез използване на технология за дигитален печат, триизмерен дизайн.

Тахографният Програмист

Optimo

Тахографният Програмист Optimo е новаторски сензорен продукт за програмиране и калибриране на всички цифрови тахографи, монтирани в търговски превозни средства. Фокусирайки се върху скоростта и лекотата на използване, Optimo съчетава безжична комуникация, данни за приложението на продукта и множество различни връзки на сензори в преносимо устройство за използване в кабината на автомобила и в сервиза. Проектиран за оптимална ергономичност и гъвкаво позициониране, неговият зададен интерфейс и иновативен хардуер значително подобряват изживяването на потребителя и отнемат програмирането на тахографа в бъдеще.

Органичното Зехтин

Epsilon

Органичното Зехтин Зехтинът Epsilon е продукт с ограничено издание от био маслинови горички. Целият производствен процес се извършва на ръка, като се използват традиционни методи, а зехтинът се бутилира нефилтрирано. Ние проектирахме тази опаковка, като искаме да гарантираме, че чувствителните компоненти на високо питателния продукт ще бъдат получени от потребителя от мелницата без никакви промени. Използваме бутилката Quadrotta, защитена с обвивка, вързана от кожа и поставена в ръчно изработена дървена кутия, запечатана с уплътняващ восък. Така потребителите знаят, че продуктът идва директно от мелницата без никаква намеса.