Списание за дизайн
Списание за дизайн
Коктейл Бар

Gamsei

Коктейл Бар Когато Gamsei отвори врати през 2013 г., хиперлокализмът беше въведен в поле на практика, което дотогава се ограничаваше основно до хранителната сцена. В Gamsei съставките за коктейли се хранят диво или се отглеждат от местни артезиански фермери. Интериорът на бара е ясно продължение на тази философия. Подобно на коктейлите, Buero Wagner снабдява всички материали на местно ниво и работи в тясно сътрудничество с местните производители за производство на решения по поръчка. Gamsei е изцяло интегрирана концепция, която превръща събитието с пиене на коктейл в ново преживяване.

Опаковката С Морски Дарове

PURE

Опаковката С Морски Дарове Концепцията на този нов продуктов диапазон е "Без от". Казано по-просто, създадохме необичайно спокоен дизайн. Обикновено за консервираните морски дарове са тъмни и претрупани опаковки, дизайнът ни е "Без" всякакъв оптичен баласт. От друга страна, гамата също е за алергични и чувствителни към храните хора. Така че изглежда почти умишлено някакъв медицински. Продажбата стартира през януари 2013 г. и е изключително успешна. Отзивите на бизнеса на дребно са: Ние чакахме много дълго време за добре изглеждаща и добре обмислена концепция. Клиентът ще го хареса.

Концепцията За Корпоративна Архитектура

ajando Next Level C R M

Концепцията За Корпоративна Архитектура Концепция на ajando Loft: Информацията е строителният материал на нашата Вселена. Създадено е много необичайно таванско помещение в пристанищния квартал Манхайм, Германия. Целият екип на Ajando ще живее и работи там от януари 2013 г. Архитектът Питър Стасек и офисът на архитекта на лофтверк, разположен в Карлсруе, стоят зад концепцията за корпоративна архитектура на таванското помещение. Той беше вдъхновен от квантовата физика на Уилър, архитектурата на Йозеф М. Хофман и, разбира се, информационната експертиза на аджандо: „Информацията прави световен кръг“. Текст на Илона Коглин свободен журналист

Градският Електротрик

Lecomotion

Градският Електротрик Екологично чист и иновативен, LECOMOTION E-trike е триколка с електрическа помощ, която е вдъхновена от вложени колички за пазаруване. E-трикове LECOMOTION са проектирани да работят като част от градска система за споделяне на велосипеди. Проектиран е също така да гнезди помежду си в линия за компактно съхранение и да улесни събирането и преместването на много хора едновременно чрез люлееща се задна врата и подвижен комплект коляно. Предоставя се помощ за педалиране. Можете да го използвате като нормален мотор, със или без поддържащата батерия. Товарът също позволява превоз на 2 деца или един възрастен.

Канцеларските Материали

commod – Feines in Holz

Канцеларските Материали „Стока“ е специализирана в интериорни работи. Вярно на мотото „фини дървени стоки“, компанията реализира особено изключително ексклузивни жилищни проекти. Бланката трябваше да отговори на това твърдение. Намалено, но игриво оформление е реализирано, като се използва особено смесен цвят. Бланката отразява стила на фирмата, както и нейната идеология да използва само най-ценния материал: Хартията е изработена от 100 процента памук, пликовете от истински дървен фурнир. Визитките „въплъщават“ лозунга на компаниите, като създават триизмерна стая, съдържаща типични дървени изделия.

Шредерът За Хартия

HandiShred

Шредерът За Хартия HandiShred е портативен ръчен шредер за хартия, не изисква външен източник на енергия. Той е проектиран малък и спретнат, така че можете да го поставите на бюрото си, вътре в чекмедже или куфарче, което може лесно да достъпва и раздробява важния ви документ по всяко време и навсякъде. Този удобен шредер работи чудесно за раздробяване на всякакви документи или разписки, за да се гарантира, че личната, поверителна и всяка лична информация се запазват по всяко време.