Списание за дизайн
Списание за дизайн
Съвременният Чипао

The Remains

Съвременният Чипао Вдъхновението е от китайските реликви, „Керамиката“ е най-представителното, което е най-популярно, без значение от кралския и хората. В моето проучване и до днес основните китайски естетически стандарти за мода и Фън Шуй (дизайн на интериора и околната среда) са непроменени. Те харесват проглед, слоеве и желания. Бих искал да проектирам Qipao, за да пренеса последиците и особеностите на керамиката от старата династия към съвременната мода. И провокира хора, които са забравили своята култура и етнос, когато сме в i-поколение.

Ресторантът

Osaka

Ресторантът Разположен в съсед на Итаим Биби (Сао Пауло, Бразилия), Осака гордо показва своята архитектура, предлагайки интимна и уютна атмосфера в различните си пространства. Външната тераса до улицата е входът към зелен и модерен двор, връзка между интериор, екстериор и природа. Частната и изискана естетика беше материализирана с използването на естествени елементи като дърво, камъни, желязо и текстил. Системата за покрив от ламела с слабо осветление и решетки от дърво бяха внимателно проучени, за да завършат хармонизиращия интериорен дизайн и да генерират различните атмосфери.

Съоръжението За Тестване На Вино

Grapevine House

Съоръжението За Тестване На Вино Виноградна къща под формата на абстрактно грозде, което почти е висящо около лозето. Неговият основен поддържащ елемент, генериран от цифрово изработена колона, представлява почит към стар корен на лозата. Предната част на Grapevine House е отворена във всички посоки и дава възможност за непосредствено пейзажно изживяване на лозето. Визуално подобряване на вкуса на всички тествани вина трябва да бъде предоставено по този начин.

Календар

Calendar 2014 “Farm”

Календар Комплектът за изработка на хартиена хартия е лесен за сглобяване. Не е необходимо лепило или ножици. Сглобете, като монтирате заедно части с една и съща маркировка. Всяко животно ще бъде двумесечен календар. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Многоосевата Система За Завеси За Стени

GLASSWAVE

Многоосевата Система За Завеси За Стени Многоосевата система за стени завеси GLASSWAVE отваря вратата за по-голяма гъвкавост при проектирането на стъклени стени за масово производство. Тази нова концепция в стените на завесите се основава на принципа на вертикални мулиони с цилиндрични, а не правоъгълни профили. Този окончателно иновативен подход означава, че могат да бъдат създадени структури с многопосочни връзки, увеличавайки десетократно възможните геометрични комбинации при сглобяване на стъклени стени. GLASSWAVE е нискоетажна система, предназначена за пазара на отличителни сгради на три етажа или по-малко (величествени зали, шоуруми, атриуми и др.)

Интериорният Дизайн На Дребно

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Интериорният Дизайн На Дребно Клиентът търси креативен дизайн, за да представи добре марката. Името „Hiveometric“ се формира от две думи „кошер“ и „геометричен“, което просто казва основната концепция и визуализира дизайна. Дизайнът е вдъхновен от продукта герой на марката, електрически котлон с форма на пчелна пита. Предполаган като струпване на пчелни пита, функции за стени и тавани в кокетни облицовки безпроблемно свързват и взаимодействат сложни геометрични форми. Линиите са деликатни и изчистени, което води до елегантен съвременен вид, символизиращ безкрайното въображение и креативност.