Списание за дизайн
Списание за дизайн
Керамиката

inci

Керамиката Огледало на елегантността; Inci отразява красотата на перла с черно-бели опции и е правилният избор за тези, които желаят да отразяват благородството и елегантността на пространствата. Линиите на Inci се произвеждат в размери 30 х 80 см и носят белия и черния клас на жилищните зони. Произведен чрез използване на технология за дигитален печат, триизмерен дизайн.

Тахографният Програмист

Optimo

Тахографният Програмист Optimo е новаторски сензорен продукт за програмиране и калибриране на всички цифрови тахографи, монтирани в търговски превозни средства. Фокусирайки се върху скоростта и лекотата на използване, Optimo съчетава безжична комуникация, данни за приложението на продукта и множество различни връзки на сензори в преносимо устройство за използване в кабината на автомобила и в сервиза. Проектиран за оптимална ергономичност и гъвкаво позициониране, неговият зададен интерфейс и иновативен хардуер значително подобряват изживяването на потребителя и отнемат програмирането на тахографа в бъдеще.

Органичното Зехтин

Epsilon

Органичното Зехтин Зехтинът Epsilon е продукт с ограничено издание от био маслинови горички. Целият производствен процес се извършва на ръка, като се използват традиционни методи, а зехтинът се бутилира нефилтрирано. Ние проектирахме тази опаковка, като искаме да гарантираме, че чувствителните компоненти на високо питателния продукт ще бъдат получени от потребителя от мелницата без никакви промени. Използваме бутилката Quadrotta, защитена с обвивка, вързана от кожа и поставена в ръчно изработена дървена кутия, запечатана с уплътняващ восък. Така потребителите знаят, че продуктът идва директно от мелницата без никаква намеса.

Лабораторната Система За Пречистване На Водата

Purelab Chorus

Лабораторната Система За Пречистване На Водата Purelab Chorus е първата модулна система за пречистване на водата, проектирана да отговаря на индивидуалните лабораторни нужди и пространство. Той доставя всички степени на пречистена вода, като осигурява мащабируемо, гъвкаво, персонализирано решение. Модулните елементи могат да бъдат разпределени в цялата лаборатория или свързани помежду си в уникален формат на кулата, като свеждат до минимум отпечатъка на системата. Хаптичните контроли предлагат високо контролирани дебитни потоци, докато ореолът на светлината показва състоянието на хор. Новата технология прави Chorus най-модерната налична система, намалявайки въздействието върху околната среда и текущите разходи.

Система За Контрол На Корабите

GE’s New Bridge Suite

Система За Контрол На Корабите Модулната система за управление на корабите на GE е проектирана да пасва както на големи, така и на леки съдове, като осигурява интуитивен контрол и ясна визуална обратна връзка. Новата технология за позициониране, системите за управление на двигателя и устройствата за наблюдение позволяват точното маневриране на корабите в затворени пространства, като същевременно намаляват стреса върху оператора, тъй като сложните ръчни контроли се заменят с нова технология за сензорен екран. Регулируем екран намалява отраженията и оптимизира ергономията. Всички конзоли са с интегрирани дръжки за захващане за използване в неравни морета.