Списание за дизайн
Списание за дизайн
Paravent

Positive and Negative

Paravent Това е продукт, който служи като функция и красота едновременно, подправен с нотка на култура и корени. „Положителен и отрицателен“ паравант действа като регулируема и мобилна бариера за поверителност, която не изпъква или нарушава дадено пространство. Ислямският мотив дава ефект на дантела, който се изважда и е стих от материала на Кориан / Смола. Подобно на ин Ян, винаги има малко добро в лошото и винаги малко лошо в доброто. Когато слънцето залязва върху „Положително и отрицателно“, това наистина е неговият блестящ момент и геометричните сенки рисуват стаята.

Коктейл Бар

Gamsei

Коктейл Бар Когато Gamsei отвори врати през 2013 г., хиперлокализмът беше въведен в поле на практика, което дотогава се ограничаваше основно до хранителната сцена. В Gamsei съставките за коктейли се хранят диво или се отглеждат от местни артезиански фермери. Интериорът на бара е ясно продължение на тази философия. Подобно на коктейлите, Buero Wagner снабдява всички материали на местно ниво и работи в тясно сътрудничество с местните производители за производство на решения по поръчка. Gamsei е изцяло интегрирана концепция, която превръща събитието с пиене на коктейл в ново преживяване.

Опаковката С Морски Дарове

PURE

Опаковката С Морски Дарове Концепцията на този нов продуктов диапазон е "Без от". Казано по-просто, създадохме необичайно спокоен дизайн. Обикновено за консервираните морски дарове са тъмни и претрупани опаковки, дизайнът ни е "Без" всякакъв оптичен баласт. От друга страна, гамата също е за алергични и чувствителни към храните хора. Така че изглежда почти умишлено някакъв медицински. Продажбата стартира през януари 2013 г. и е изключително успешна. Отзивите на бизнеса на дребно са: Ние чакахме много дълго време за добре изглеждаща и добре обмислена концепция. Клиентът ще го хареса.

Концепцията За Корпоративна Архитектура

ajando Next Level C R M

Концепцията За Корпоративна Архитектура Концепция на ajando Loft: Информацията е строителният материал на нашата Вселена. Създадено е много необичайно таванско помещение в пристанищния квартал Манхайм, Германия. Целият екип на Ajando ще живее и работи там от януари 2013 г. Архитектът Питър Стасек и офисът на архитекта на лофтверк, разположен в Карлсруе, стоят зад концепцията за корпоративна архитектура на таванското помещение. Той беше вдъхновен от квантовата физика на Уилър, архитектурата на Йозеф М. Хофман и, разбира се, информационната експертиза на аджандо: „Информацията прави световен кръг“. Текст на Илона Коглин свободен журналист

Градският Електротрик

Lecomotion

Градският Електротрик Екологично чист и иновативен, LECOMOTION E-trike е триколка с електрическа помощ, която е вдъхновена от вложени колички за пазаруване. E-трикове LECOMOTION са проектирани да работят като част от градска система за споделяне на велосипеди. Проектиран е също така да гнезди помежду си в линия за компактно съхранение и да улесни събирането и преместването на много хора едновременно чрез люлееща се задна врата и подвижен комплект коляно. Предоставя се помощ за педалиране. Можете да го използвате като нормален мотор, със или без поддържащата батерия. Товарът също позволява превоз на 2 деца или един възрастен.