Списание за дизайн
Списание за дизайн
Художествената Фотография

Talking Peppers

Художествената Фотография Снимките на Nus Nous сякаш представят човешки тела или части от тях, в действителност наблюдателят иска да ги види. Когато наблюдаваме нещо, дори ситуация, ние го наблюдаваме емоционално и поради тази причина често се оставяме да бъдем измамени. В изображенията на Nus Nous е очевидно как елементът на амбивалентност се превръща в фина разработка на ума, която ни отдалечава от реалността, за да ни отведе във въображаем лабиринт, съставен от внушения.

Стъклена Бутилирана Минерална Вода

Cedea

Стъклена Бутилирана Минерална Вода Водният дизайн на Cedea е вдъхновен от ладинските доломити и легендите за естествения светлинен феномен Енросадира. Причинени от техния уникален минерал, Доломитите светват в червеникав, горящ оттенък при изгрев и залез, придавайки на пейзажа вълшебна атмосфера. Като „наподобява легендарната магическа градина на розите“, опаковката на Cedea има за цел да улови този момент. Резултатът е стъклена бутилка, която кара водата да блести и пламне до изненадващ ефект. Цветовете на бутилката са предназначени да наподобяват специалния блясък на Доломитите, окъпани в червената роза на минерала и синьото на небето.

Флагманският Магазин За Чай

Toronto

Флагманският Магазин За Чай Най-натовареният търговски център в Канада представя нов дизайн на магазин за плодов чай от Studio Yimu. Проектът на водещия магазин беше идеален за брандиране, за да се превърне в новата гореща точка в търговския център. Вдъхновен от канадския пейзаж, красивият силует на Синята планина в Канада е отпечатан на фона на стената в целия магазин. За да превърне концепцията в реалност, Studio Yimu изработи ръчно скулптура с размери 275 см x 180 см x 150 см, която позволява пълно взаимодействие с всеки клиент.

Опаковките За Козметика На Природата

Olive Tree Luxury

Опаковките За Козметика На Природата Новият дизайн на опаковката на немската луксозна марка натурална козметика разказва историята на артистично, като дневник, къпенето й в топли цветове. Привидно хаотична на пръв поглед, при по-внимателно разглеждане опаковката предава силно единство, послание. Благодарение на новата дизайнерска концепция всички продукти излъчват естественост, стил, древни лечебни познания и съвременна практичност.

Павилионът

Big Aplysia

Павилионът В процеса на градско развитие е неизбежно възникването на същата застроена среда. Традиционните сгради също могат да изглеждат мрачни и отдалечени. Появата на ландшафтна архитектура със специална форма омекотява взаимоотношенията между хората в архитектурното пространство, превръща се в място за разглеждане на забележителности и активира жизнеността.

1x3

1x3

1x3 1x3 е вдъхновена от самозаключващи се пространствени пъзели. Тя е едновременно две неща - мебел и главоблъсканица. Всички части стоят заедно без необходимостта от крепежни елементи. Принципът на сглобяване изисква единствено плъзгащи движения, позволявайки бързо сглобяване, което прави 1x3 подходяща при честа смяна на мястото. Нивото на трудност не зависи от сръчността, а от пространственото мислене. Налични са инструкции в случай, че потребителят има нужда от помощ. Името - 1x3 е математически израз, който представя логиката на дървената структура - един тип елемент по три броя от него.