Списание за дизайн
Списание за дизайн
Таблицата За Взаимодействие

paintable

Таблицата За Взаимодействие Живописът е многофункционална маса за всеки, може да бъде обикновена маса, рисуваща маса или музикален инструмент. Можете да използвате различни видове цветове, за да рисувате върху повърхността на масата, за да създавате музика с вашите приятели или семейства, а повърхността ще прехвърли рисунката, за да се превърне в мелодия от цветни сензори. Има два начина на рисуване, креативно рисуване и рисуване с ноти, децата могат да нарисуват всичко, което искат, за да създадат произволна музика или да използват правилото, което ние проектираме, за да запълним цвят на конкретна позиция, за да направим детска рима.

За Свободното Чатене

USB Speaker and Mic

За Свободното Чатене DIXIX USB високоговорителите и микрофона са проектирани според функцията му. Микрофонният високоговорител е идеален за свободен разговор през интернет, микрофонът е точно обърнат към вас, за да предава ясно гласа си на получателя и говорителят ще предава гласа от човека, с когото общувате.

Маса, Трепет, Цокъл

Trifold

Маса, Трепет, Цокъл Формата на Trifold е информирана от комбинация от триъгълни повърхности и уникална последователност на сгъване. Има минималистичен, но сложен и скулптурен дизайн, от всеки ъгъл се разкрива уникална композиция. Дизайнът може да бъде мащабиран, за да отговаря на различни цели, без да се нарушава структурната му цялост. Trifold е витрина от цифрови методи за производство и използване на нови производствени технологии като роботика. Производственият процес е разработен в сътрудничество с фирма за производство на роботи, специализирана в сгъване на метали с 6-осни роботи.

Бижута-Обеци

Eclipse Hoop Earrings

Бижута-Обеци Има едно явление, което непрекъснато арестува поведението ни, спира ни мъртви в следите си. Астрологичното явление на слънчевото затъмнение заинтригува хората от най-ранните епохи на човечеството. От внезапното потъмняване на небето и потъмняването от Слънцето хвърли дълга сянка на страх, подозрение и чудене върху въображенията Зашеметяващата природа на слънчевите затъмнения оставя трайно впечатление върху всички нас. Обеците с диамантено затъмнение с диамант 18K бяло злато бяха вдъхновени от слънчевото затъмнение през 2012 година. Дизайнът се опитва да улови мистериозната природа и красотата на слънцето и луната.

Органичните Мебели И Скулптурата

pattern of tree

Органичните Мебели И Скулптурата Предложение за дял, което използва иглолистните части неефективно; тоест стройната част на горната половина на багажника и неправилната форма на корените. Обърнах внимание на органичните годишни пръстени. Припокриващите се органични модели на дяла създават комфортен ритъм в неорганично пространство. С продуктите, родени от този цикъл от материали, органичната пространствена посока се превръща във възможност за потребителя. Освен това уникалността на всеки продукт им придава много по-висока стойност.

Играчката

Movable wooden animals

Играчката Разнообразието от играчки за животни се движи по различни начини, просто, но забавно. Абстрактните животински форми поглъщат децата да си представят. В групата има 5 животни: прасе, патица, жираф, охлюв и динозавър. Главата на Дък се движи отдясно на ляво, когато го вдигнете от бюрото, изглежда, че ви казва "НЕ"; Главата на жирафа може да се движи отгоре и надолу; Свинският нос, главите на охлюв и динозавър се движат отвътре навън, когато завъртите опашките им. Всички движения карат хората да се усмихват и карат децата да играят по различни начини, като дърпане, бутане, завъртане и т.н.