Списание за дизайн
Списание за дизайн
Магазин За Очила

FVB

Магазин За Очила Магазинът за очила се опитва да създаде уникално пространство. чрез добро използване на разширена мрежа с различни размери отвори чрез рекомбинация и наслояване и прилагането им от архитектурна стена към вътрешен таван, се показва характеристиката на вдлъбнатата леща - различни ефекти на клирънс и неясност. С прилагането на вдлъбнати лещи с разнообразие от ъгли, изкривените и наклонени ефекти на изображенията са представени върху таванния дизайн и шкафовете на дисплея. Свойството на изпъкналата леща, която променя размерите на предметите по желание, се изразява на изложбената стена.

Вила

Shang Hai

Вила Вилата е вдъхновена от филма „Големият Гетсби“, защото мъжът собственик също е във финансовата индустрия, а домакинята харесва стария стил на Шанхай Арт Деко от 30-те години. След като Дизайнерите проучиха фасадата на сградата, те разбраха, че тя също има стил арт деко. Те са създали уникално пространство, което се вписва в любимия стил на арт деко от 30-те години на собственика и е в унисон със съвременния начин на живот. За да поддържат последователността на пространството, те избраха някои френски мебели, лампи и аксесоари, проектирани през 30-те години.

Вила

One Jiyang Lake

Вила Това е частна вила, разположена в Южен Китай, където дизайнерите прилагат теорията на дзен будизма на практика, за да изпълнят дизайна. Като се откажат от ненужното и използването на естествени, интуитивни материали и сбит метод на проектиране, дизайнерите създадоха просто, тихо и удобно съвременно ориенталско жизнено пространство. Комфортното съвременно ориенталско жилищно пространство използва същия опростен дизайн език като висококачествените италиански модерни мебели за интериорното пространство.

Клиниката За Медицинска Красота

Chun Shi

Клиниката За Медицинска Красота Дизайнерската концепция зад този проект е „клиника за разлика от клиника“ и е вдъхновена от някои малки, но красиви художествени галерии, а дизайнерите се надяват, че тази медицинска клиника има галерен темперамент. По този начин гостите могат да почувстват елегантната красота и спокойна атмосфера, а не стресираща клинична среда. Те добавиха балдахин на входа и басейн с безкраен край. Басейнът визуално се свързва с езерото и отразява архитектурата и дневната светлина, привличайки гости.

Висулка

Taq Kasra

Висулка Taq Kasra, което означава арка kasra, е паметникът на царството Сасани, което сега е в Ирак. Този висулка, вдъхновен от геометрията на Taq kasra и величието на бившите суверенитети, който беше в тяхната структура и субективизъм, е използван в този архитектурен метод за направата на този етос. Най-важният атрибут е неговият модерен дизайн, който го е направил парче с различен изглед, така че формата на страничния изглед да изглежда като тунел и носи субективизъм и формата на фронталния изглед, който е направил сводесто пространство.

Масичката За Кафе

Planck

Масичката За Кафе Масата е изработена от различни парчета шперплат, които са залепени заедно под налягане. Повърхностите са шпакловани и обработени с матов и много силен лак. Има 2 нива - тъй като вътрешността на масата е куха - което е много практично за поставяне на списания или плитки. Под масата има вградени колела от куршуми. Така че разликата между пода и масата е много малка, но в същото време е лесно да се движите. Начинът, по който се използва шперплатът (вертикален) го прави много здрав.