Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретка

Ane

Табуретка Табуретката Ane има твърди дървени ламели от дървен материал, които изглеждат плаващо хармонично, но независимо от краката на дървения материал, над стоманената рамка. Дизайнерът заявява, че седалката, изработена ръчно от сертифициран екологичен дървен материал, е оформена чрез уникалното използване на множество парчета от една форма дърво, позиционирани и нарязани по динамичен начин. Когато сте седнали на табуретката, лекото покачване на ъгъла към гърба и ъглите на преобръщане отстрани са завършени по начин, който осигурява естествена, удобна седнала позиция. Табуретката Ane има точно подходящата степен на сложност, за да създаде елегантен завършек.

Пакет За Чай

Seven Tea House

Пакет За Чай Марка на чайната зала, приемайки образа на разливане и разпръскване на чай свободно и непринудено, концепцията за процеса на варене на чай, силна или слаба, преобразуваща се непредвидимо, като елемент на рисуването на чай по време на дегустация на чай. Небрежният чар да приемаш чая като мастило и да използваш пръст като химикалка, скициращ експанзивния ум на семейството на чайната зала с пейзажа. Оригиналният дизайн на опаковката предава уютна атмосфера, изразяваща приятното време на живот с чай.

Промоцията На Марката

Project Yellow

Промоцията На Марката Project Yellow е цялостен арт проект, който конструира визуалната концепция на Everything is Yellow. Според ключовата визия в различни градове ще се правят големи външни дисплеи и едновременно ще се произвеждат поредица от културни и творчески деривати. Като визуален IP, Project Yellow има завладяващ визуален образ и енергична цветова схема за формиране на единна ключова визия, която прави хората незабравими. Подходящ за мащабна онлайн и офлайн промоция и за извеждане на визуални производни, това е уникален дизайнерски проект.

Визуалният Ip Дизайн

Project Yellow

Визуалният Ip Дизайн Project Yellow е цялостен арт проект, който конструира визуалната концепция на Everything is Yellow. Според ключовата визия в различни градове ще се правят големи външни дисплеи и едновременно ще се произвеждат поредица от културни и творчески деривати. Като визуален IP, Project Yellow има завладяващ визуален образ и енергична цветова схема за формиране на единна ключова визия, която прави хората незабравими. Подходящ за мащабна онлайн и офлайн промоция и за извеждане на визуални производни, това е уникален дизайнерски проект.

Интериорният Дизайн

Gray and Gold

Интериорният Дизайн Сивият цвят се счита за скучен. Но днес този цвят е един от облегалките за глава в такива стилове като лофт, минимализъм и хай-тек. Сивото е цвят на предпочитание за уединение, малко спокойствие и почивка. Най-вече кани тези, които работят с хора или са ангажирани с познавателни изисквания, като общ интериорен цвят. Стените, таванът, мебелите, завесите и подовете са сиви. Нюансите и наситеността на сивото са различни само. Златото беше добавено от допълнителни детайли и аксесоари. Акцентиран е от рамката на картината.

Редизайнът На Идентичността На Марката

InterBrasil

Редизайнът На Идентичността На Марката Вдъхновението за преосмисляне и преработка на марката бяха промените в модернизацията и интеграцията в културата на компанията. Дизайнът на сърцето вече не може да бъде външен за марката, вдъхновявайки партньорство както вътрешно със служители, но и с клиенти. Интегриран съюз между ползи, ангажираност и качество на услугата. От формата до цветовете, новият дизайн интегрира сърцето към B и здравния кръст в T. Двете думи, съединени в средата, правят логото да изглежда като една дума, един символ, обединяващ R и B в сърцето.