Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дървен Електронен Велосипед

wooden ebike

Дървен Електронен Велосипед Берлинската компания Aceteam създаде първия дървен електронен велосипед, задачата беше да го изгради по екологичен начин. Търсенето на компетентен партньор за сътрудничество беше успешно с Факултета по дървознание и технология на Университета за устойчиво развитие в Eberswalde. Идеята за Матиас Брода стана реалност, съчетавайки технологията с ЦПУ и познанията за дървения материал, се роди дървеният Е-велосипед.

Инсталацията На Работния Плот

Wood Storm

Инсталацията На Работния Плот Wood Storm е настолна инсталация за визуална наслада. Турбуленцията на въздушния поток се осъществява чрез дървена завеса, подобрена от светлини, хвърлени отдолу, за свят без гравитация. Инсталацията се държи като безкраен динамичен цикъл. Той ръководи линията на зрението около него, за да търси начална или крайна точка, тъй като публиката всъщност танцува с бурята.

Интерактивни Инсталации

Falling Water

Интерактивни Инсталации Падащата вода е набор от интерактивни инсталации, които позволяват на потребителите да променят пътя на движение около куб или кубчета. Комбинацията от кубчета и мъниста струя представят контраст на статичен обект и динамичен воден поток. Потокът може да бъде издърпан, за да видите мъниста да текат или просто да се сложи на маса като сцена на замръзнала вода. Мънистата също се считат за пожелания, които хората отправят всеки ден. Желанията трябва да бъдат оковани във вериги и да вървят завинаги като водопад.

Инсталацията На Рамката

Missing Julie

Инсталацията На Рамката Този дизайн представя рамкова инсталация и интерфейс между вътре и на открито, или светлини и сенки. Той дава израз, докато хората гледат извън кадър, за да чакат някой да се върне. Различни видове и размери на стъклените сфери се използват като символ на желания и сълзи, за да внушат емоцията, която е възможно да се скрие вътре. Стоманената рамка и кутии определят границата на емоцията. Емоцията, дадена от човек, може да бъде различна от начина, по който се възприема, точно както образите в сферите са с главата надолу.

Чайният Комплект

Vapor Breeze

Чайният Комплект Чаят за чай е кутия, която съдържа вселена от същност, която чака да бъде освободена. Поглеждайки в отвора, можете да намерите структура от динамични канали, които са междинни в пара. Структурата се отразява и върху кожата отвън. Цялото тяло илюстрира изпарена същност, която хората могат да визуализират и наслаждават всеки ден.

Стойката За Цветя

Eyes

Стойката За Цветя Очите е щанд за цветя за всички поводи. Овалното тяло е златисто покрито с неправилни отвори като човешки очи, които винаги търсят чудесни неща в Майката природа. Трибуната се държи като философ. Тя почита естествената красота и показва целия свят за вас преди или след като я запалите.