Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният Интериорен Дизайн

Inside Out

Жилищният Интериорен Дизайн Архитектурният дизайнер първи независим индивидуален проект за интериорен дизайн, избиращ смесица от японски и северни мебели, за да създаде удобна и приятна атмосфера. Дървесината и тъканите се използват главно в целия апартамент с минимално осветление. Концепцията "Inside Out" дървена кутия, разкрита със свързания дървен вход и коридор, докато е отворена за хола като "вътре"; показващи книги и художествени изложби, като помещенията са „външно“; джобни пространства, обслужващи живи функции.

Реставрацията На Стари Замъци

Timeless

Реставрацията На Стари Замъци Собственикът купи Crawfordton House в Шотландия през април 2013 г., като се стреми да възстанови оригиналния вкус на древното шотландско благородство и съвместим със съвременния живот. Характеристиките и историческите находища на древния замък са запазени с оригинален привкус. Дизайнерската естетика и регионалната култура от различни векове се сблъскват с художествени искри в едно и също пространство.

Снимки За Корицата На Списанията

TimeFlies

Снимки За Корицата На Списанията Основната идея беше да се откроят от масата на традиционните клиентски списания. На първо място, с помощта на необичайното покритие. Предната корица на списанието TimeFlies за авиокомпания Nordica разполага със съвременен естонски дизайн, а заглавието на списанието на корицата на всеки брой е написано на ръка от автора на представеното произведение. Модерният и минималистичен дизайн на кориците на списанието предава без допълнителни думи креативност на новата авиокомпания, привлекателност на естонската природа и успех на младите естонски дизайнери.

Мивката

Thalia

Мивката Умивалникът изглежда като пъпка, готова да цъфти и да се напълни: толкова цъфти, че е направена от умело съединение от масивна лиственица и тик, есенция в горната част, а другата в долната. Твърд и безопасен мач, осигуряващ специална елегантност на допир и цветово оживление с весело преплитане на зърна с винаги различни нюанси, които произвеждат уникални умивалници. Красотата на този обект се характеризира с неговата асиметрия и хармония чрез срещата с различни форми и дървесна същност.

Централният Офис

Nippo Junction

Централният Офис Централният офис на Nippo е изграден върху многопластова пресечка на градска инфраструктура, автострада и парк. Nippo е водеща компания в пътното строителство. Те определят Michi, което на японски означава "улица", като основа на тяхната дизайнерска концепция като "това, което свързва най-различни компоненти". Michi свързва сградата с градския контекст и също така свързва отделни работни пространства помежду си. Michi беше подобрен, за да изгради творчески връзки и да реализира Junction Place уникално работно място, възможно само тук в Nippo.

Частната Къща

Bbq Area

Частната Къща Проектът за барбекю зона е пространство, което позволява готвене на открито и събиране на семейството. В Чили областта bbq обикновено се намира далеч от къщата, но в този проект тя е част от къщата, обединяваща го с градината, като се използват големи светещи сгъваеми прозорци, позволяващи магията на градинското пространство да се влива в къщата. Четирите пространства, природа, басейн, трапезария и готвене са обединени в уникален дизайн.