Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията На Мебели

Phan

Колекцията На Мебели Phan Collection е вдъхновен от контейнера Phan, който е тайландска контейнерна култура. Дизайнерът използва структурата на контейнерите Phan, за да направи структурата на мебелите, която го прави здрав. Проектирайте формата и детайла, които я правят модерна и проста. Дизайнерът използва технологията за лазерно рязане и комбинация от сгъваеми метални листове с CNC дърво за изработка на сложен и уникален детайл, който е различен от останалите. Повърхността е завършена с прахово боядисана система, за да може конструкцията да остане дълга, здрава, но лека.

Инвалидна Количка

Ancer Dynamic

Инвалидна Количка Ancer, който пречи на инвалидната количка на леглото, се фокусира не само върху плавността на движенията си, но и върху комфорта на пациента, особено тези, които го използват за продължителен период от време. Иновативният дизайн, заедно с динамична въздушна възглавница, вградена в възглавницата на седалката и въртяща се дръжка, я отличава от обикновената инвалидна количка. С много усилия вложени, дизайнът на инвалидната количка беше завършен и доказано, че помага да се предотвратят пролетите. Принципите на решение и дизайн се основават на резултатите, събрани от потребители на инвалидни колички, което води до автентично потребителско изживяване.

3D Анимацията

Alignment to Air

3D Анимацията Що се отнася до творческата анимация на буквите, Джин започва с азбуката А. И когато става въпрос за стъпката на концепцията, той се опита да види по-енергични настроения, отразяващи неговата философия, която е доста активна, но в същото време организираща. По пътя той излезе с противоречащите си думи, които напълно отстояват идеята му по някакъв начин, като подравняване към ефира, което е заглавието на този проект. Имайки това предвид, анимацията представя по-точни и деликатни моменти на първата дума. От друга страна, това завършва с доста гъвкава и хлабава вибрация, за да се прояви последната буква.

Уеб Дизайн И Ux

Si Me Quiero

Уеб Дизайн И Ux Уебсайтът Sí, Me Quiero е пространство, което помага да бъдеш себе си. За осъществяването на проекта трябваше да се проведат интервюта и да се проучи социалният и културен контекст във връзка с жените; нейната проекция в обществото и със себе си. Беше заключено, че мрежата ще бъде съпровод и ще бъде осъществена с подход за подпомагане на любовта към себе си. В дизайна се отразява простотата с неутрални тонове, използващи червени контрасти, за да привлекат вниманието към определени действия, цветове на марката на книгата, публикувана от клиента. Вдъхновението идва от изкуството на конструктивизма.

Дизайнът На Етикета За Вино

314 pi

Дизайнът На Етикета За Вино Експериментирането с дегустация на вино е непрекъснат процес, водещ до нови пътеки и различни аромати. Безкрайната последователност на пи, ирационалното число с безкрайните десетични знаци, без да се знае последното от тях, беше вдъхновение за името на тези вина без сулфити. Дизайнът има за цел да постави характеристиките на 3,14 винени серии в светлината на прожекторите, вместо да ги скрие сред снимки или графики. Следвайки минималистичен и прост подход, етикетът показва само реалните характеристики на тези естествени вина, тъй като те могат да бъдат наблюдавани в тетрадката на енолога.

Енергийното Активиране На Мостове

Solar Skywalks

Енергийното Активиране На Мостове Световните метрополиси - подобно на Пекин - имат голям брой мостови пътеки, преминаващи през натоварените пътни артерии. Те често са непривлекателни, влошавайки цялостното градско впечатление. Идеята на дизайнерите да облицоват мостчетата с естетични, мощност от PV модули и да ги трансформират в атрактивни градски петна е не само устойчива, но създава скулптурно разнообразие, което се превръща в привличане на окото в градския пейзаж. E-car или E-bike зарядни станции под мотопедите използват слънчевата енергия директно на място.