Списание за дизайн
Списание за дизайн
Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни

Xtreme Lip-Shaper® System

Незабавното Естествено Устройство За Уголемяване На Устни Xtreme Lip-Shaper® System е първото клинично доказано безопасно козметично устройство за уголемяване на устни в домашни условия. Той използва 3500-годишен китайски метод за „прилепване“ - с други думи, засмукване - в съчетание с усъвършенствана технология за оформяне на устни, за да контурира и уголеми устните мигновено. Дизайнът създава спираща дъха еднолиста и двулиста долна устна, точно както Анджелина Джоли. Потребителите могат да увеличат горната или долната устна отделно. Дизайнът е изграден и за повдигане на сводовете на лъка на Купидон, запълване на ямки за устни за повдигане на ъглите на застаряващата уста. Подходящ и за двата пола.

Захарните Кубчета

Two spoons of sugar

Захарните Кубчета Изпиването на чай или пиенето на кафе не е само за утоляване на веднъж жажда. Това е церемония по отдаване и споделяне. Добавянето на захар към вашето кафе или чай може да бъде толкова лесно, колкото си спомняте римските цифри! Независимо дали имате нужда от една лъжица захар или две или три, просто трябва да изберете една от трите цифри, направени от захарта, и да я пуснете във вашата топла / студена напитка. Единично действие и вашата цел е решена. Без лъжица, без измерване, става толкова просто.

Куче Тоалетната

PoLoo

Куче Тоалетната PoLoo е автоматична тоалетна, за да помогне на кучетата да живеят спокойно, дори когато времето е отвратително навън. През лятото на 2008 г. по време на ветроходна почивка с 3-те семейни кучета Елиана Реджори, квалифициран моряк, разработи PoLoo. Със своя приятел Аднан Ал Малех проектира нещо, което ще помогне не само на качеството на живот на кучетата, но и да подобри тези собственици, които са възрастни или инвалиди и не могат да излязат от къщата през зимния период. Той е автоматичен, избягвайте миризмата и е лесен за използване, за пренасяне, почистване и идеален за живеещите в апартаменти, за собствениците на моторни и лодки, хотели и курорти.

Къщичка За Птици

Domik Ptashki

Къщичка За Птици Поради монотонния начин на живот и липсата на устойчиво взаимодействие с Природата човек живее в състояние на постоянно разпадане и вътрешно недоволство, което не му позволява да се наслаждава на живота в най-голяма степен. Тя може да бъде фиксирана чрез разширяване на границите на възприятие и придобиване на нов опит на взаимодействието човек-природа. Защо птици? Пеенето им влияе положително на психичното здраве на човека, също птиците защитават околната среда от вредители от насекоми. Проектът Домик Пташки е възможност да създадете полезен квартал и да опитате ролята на орнитолог, като наблюдавате и се грижите за птиците.

Робот За Грижа За Домашни Любимци

Puro

Робот За Грижа За Домашни Любимци Целта на дизайнера беше да реши проблемите в отглеждането на кучета с едно лице. Тревожните разстройства на кучешки животни и физиологичните проблеми се коренят от продължителния период на отсъствие на гледачите. Поради малките си жизнени пространства, грижещите се споделят жизнена среда с домашните животни, причинявайки санитарни проблеми. Вдъхновен от точките на болка, дизайнерът измисли робот за грижи, който 1. играе и взаимодейства с домашните животни, като хвърля лакомства, 2. почиства прашинки и трохи след дейности на закрито и 3. поема миризми и косми, когато животните-компаньони поемат Почивка.

Модул За Котешки Мебели

Polkota

Модул За Котешки Мебели Ако имате котка, вероятно сте имали поне два от тези три проблема, докато избирате дом за нея: липса на естетика, устойчивост и комфорт. Но този висулен модул решава тези проблеми, като комбинира три фактора: 1) Дизайн на минимализма: простота на формата и променливост на цветовия дизайн; 2) Екологично чисти: дървесните отпадъци (дървени стърготини, стърготини) са безопасни за здравето на котката и нейния собственик; 3) Универсалност: модулите се комбинират един с друг, което ви позволява да създадете отделен апартамент за котки във вашия дом.