Списание за дизайн
Списание за дизайн
Арт Инсталацията

Pretty Little Things

Арт Инсталацията Pretty Little Things изследва света на медицинските изследвания и сложните образи, които се виждат под микроскоп, преинтерпретирайки ги в съвременни абстрактни модели чрез взривовете на жива флуорна цветова палитра. С дължина над 250 метра, с над 40 индивидуални произведения на изкуството, това е мащабна инсталация, която представя красотата на научните изследвания пред публиката.

Инсталацията

The Reflection Room

Инсталацията Вдъхновен от червения цвят, който символизира късмета в китайската култура, The Reflection Room е пространствено изживяване, което е създадено изцяло от червени огледала, за да създаде безкрайно пространство. Вътре типографията играе ролята на свързване на аудиторията с всяка от основните ценности на китайската Нова година и подтиква хората да размишляват за годината, която е била, и предстоящата година.

Активирането На Събитията

Home

Активирането На Събитията Домът обхваща носталгията по личния дом и е комбинация от старо и ново. Винтидж картини от 1960 г. покриват задната стена, малки лични меморанта са разпръснати по целия дисплей. Заедно тези неща са преплетени в маса от струни, образуващи се заедно като една история, където в очакване на зрителя стои, тя разкрива съобщение.

Арт Инсталацията

The Future Sees You

Арт Инсталацията The Future Sees You представя красотата на оптимизма, възприет от младия творчески възрастен - бъдещите мислители, новатори, дизайнери и художници от вашия свят. Динамична визуална история, проектирана през 30 прозореца на 5 нива, очите блестят през жив цветен спектър, а на моменти изглежда, че следват тълпата, докато те гледат с увереност в нощта. Чрез тези очи те виждат бъдещето, мислителя, новатора, дизайнера и художника: утрешните творци, които ще променят света.

Търговският Интериорен Дизайн

KitKat

Търговският Интериорен Дизайн Представете концепцията и цялостната марка по иновативен начин чрез дизайна на магазина, специално за канадския пазар и клиентела Yorkdale. Използване на опита от предишни изскачащи и международни локации за иновации и преосмисляне на цялото преживяване. Създайте ултрафункционален магазин, който ще работи добре за много голям трафик, сложно пространство.

Интериорният Дизайн

Arthurs

Интериорният Дизайн Съвременен северноамерикански грил, коктейлен салон и тераса на покрива, разположен в Мидтаун Торонто, празнувайки изискано класическо меню и снизходителни напитки с подпис. Ресторантът на Артур има три обособени пространства за хранене (зона за хранене, бар и вътрешен двор), които се чувстват едновременно интимни и просторни. Таванът е уникален по своя дизайн от фасетирани дървени плоскости с дървен фурнир, конструиран да подобри осмоъгълната форма на помещението и имитира външния вид на изрязан кристал, висящ отгоре.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.