Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищната Къща

Casa Lupita

Жилищната Къща Casa Lupita отдава почит на класическата колониална архитектура на Мерида, Мексико и нейните исторически квартали. Този проект включваше реставрация на касоната, която се счита за обект на наследство, както и архитектурен, интериорен, мебелен и ландшафтен дизайн. Идейната предпоставка на проекта е съчетаването на колониална и съвременна архитектура.

Cifi Donut Детска Градина

CIFI Donut

Cifi Donut Детска Градина Детска градина CIFI Donut е прикрепена към жилищна общност. За да се създаде място за предучилищно образование, интегриращо практичност и красота, той се опитва да комбинира търговското пространство с образователното пространство. Чрез структурата на пръстена, свързваща триизмерните пространства, сградата и пейзажът са хармонично интегрирани, образувайки място за дейност, пълно с забавно и образователно значение.

Ликьор

GuJingGong

Ликьор Културните истории, предадени от хората, са представени на опаковката, а моделите на пиене на дракон са щателно начертани. Драконът е уважаван в Китай и символизира благосклонността. На илюстрацията Драконът излиза да пие. Тъй като тя е привлечена от виното, тя се върти около бутилката с вино, добавяйки традиционни елементи като Xiangyun, дворец, планина и река, което потвърждава легендата за виното от Gujing tribute. След отваряне на кутията ще има слой картонена хартия с илюстрации, за да може кутията да има цялостния ефект на дисплея след отваряне.

Ресторантът

Thankusir Neverland

Ресторантът Площта на целия проект е доста голяма, разходите за трансформация на електричество и вода и централно климатизиране са високи, както и други кухненски хардуер и оборудване, така че наличният бюджет за декорация на вътрешното пространство е доста ограничен, затова дизайнерите приемат „ природна красота на самата сграда ", която доставя голяма изненада. Покривът е модифициран чрез инсталиране на различни по големина небесни светлини отгоре. През деня слънцето грее през небесните светлини, създава природа и хармонизиран светлинен ефект.

Пръстен

Ohgi

Пръстен Мимая Дейл, дизайнерът на пръстена на Оги, предаде символично послание с този пръстен. Нейното вдъхновение на ринга идваше от положителни значения, които феновете на японските сгъваеми имат и колко са обичани в японската култура. Тя използва 18K жълто злато и сапфир за материала и те извеждат луксозна аура. Освен това сгъваемият вентилатор седи на пръстен под ъгъл, който придава уникална красота. Дизайнът й е единство между Изтока и Запада.

Отваряне На Писма

Memento

Отваряне На Писма Всички започват с благодарност. Поредица отвори за писма, отразяващи професиите: Memento е не само набор от инструменти, но и поредица от предмети, които изразяват благодарността и чувствата на потребителя. Чрез семантика на продуктите и прости изображения на различни професии, дизайните и уникалните начини за използване на всяко парче Memento дават на потребителя различни сърдечни изживявания.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.