Списание за дизайн
Списание за дизайн
Уебсайт

Illusion

Уебсайт Списание Scene 360 стартира Illusion през 2008 г. и бързо става най-успешният му проект с над 40 милиона посещения. Уебсайтът е посветен на представянето на невероятни творения в изкуството, дизайна и филма. От хиперреалистични татуировки до зашеметяващи пейзажни снимки, изборът на публикации често ще накара читателите да кажат „WOW!”

Име на проекта : Illusion, Име на дизайнерите : Adriana de Barros, Име на клиента : Illusion.

Illusion Уебсайт

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.