Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градските Скулптури

Santander World

Градските Скулптури Santander World е публично художествено събитие, съставено от група скулптури, които празнуват изкуството и обгръща град Сантандер (Испания) в подготовка за Световното първенство по ветроходство Сантандер 2014. Скулптурите са с височина 4,2 метра, изработени са от листова стомана и всяка от тях от тях са дело на различни визуални художници. Всяко едно от произведенията представя концептуално културата на един от 5-те континента. Смисълът му е да представим любовта и уважението към културното многообразие като инструмент за мир, през очите на различни художници, и да покажем, че обществото приветства многообразието с отворени обятия.

Име на проекта : Santander World, Име на дизайнерите : Jose Angel Cicero, Име на клиента : Jose Angel Cicero SC..

Santander World Градските Скулптури

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.