Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сватбен Параклис

Cloud of Luster

Сватбен Параклис Облакът на блясъка е сватбен параклис, разположен в зала за сватбена церемония в град Химеджи, Япония. Дизайнът се опитва да преведе съвременния дух на сватбената церемония във физическо пространство. Параклисът е цял бял, облачна форма, обвита почти изцяло в извито стъкло, което го отваря към заобикалящата градина и воден басейн. Колоните са топирани в хиперболичен капитал като глави, плавно свързващи ги с минималистичния таван. Цокълът на параклиса от страната на басейна е хиперболична крива, позволяваща на цялата структура да изглежда така, сякаш плава върху водата и подчертава нейната лекота.

Разпределящата Аптека

The Cutting Edge

Разпределящата Аптека Режещият ръб е аптека за разпределяне, свързана със съседната болница Daiichi в град Химеджи, Япония. В този тип аптеки клиентът няма директен достъп до продуктите, както при типа на дребно; по-скоро лекарствата му ще бъдат приготвени в задния двор от фармацевт след представяне на лекарско предписание. Тази нова сграда е проектирана да популяризира имиджа на болницата чрез въвеждане на високотехнологичен остър образ в съответствие с модерна медицинска технология. Това води до бяло минималистично, но напълно функционално пространство.

Флагманският Магазин

WADA Sports

Флагманският Магазин За да отбележи своята 30-годишнина, WADA Sports се премества в новопостроен централен и водещ магазин. Вътрешността на магазина има гигантска елиптична метална конструкция, поддържаща сградата. Под елиптичната структура ракетните продукти са подравнени в специално проектирано закрепване. Ракетите са подредени последователно и са лесни за вземане под ръка един по един. По-горе елиптичната форма се използва като показ на различни ценни винтидж и модерни ракети, събрани от цялата страна и превръщаща интериора на магазина в музей на ракета.

Офисът

The Duplicated Edge

Офисът Дублираният ръб е дизайн за сателитна подготвителна школа Toshin в Каваниши, Япония. Училището иска нов прием, консултации и конферентни помещения в тясна стая от 110 кв. М с нисък таван. Този дизайн предлага отворено пространство, белязано от остър триъгълен прием и информационен брояч, разделящ пространството на функционални единици. Броячът е покрит в бял метален лист с постепенно изкачване. Тази комбинация е дублирана от огледала в задния двор и отразяващи алуминиеви панели на тавана, разширяващи пространството в по-широки размери.

Шоурум

Origami Ark

Шоурум Origami Ark или Sun Show Кожен павилион е шоурум за производство на кожа Sansho в Химеджи, Япония. Предизвикателството беше да се създаде пространство, което да може да показва повече от 3000 продукта в много сдържана зона и да накара клиента да разбере огромното разнообразие от продукти, докато посещава шоурума. Ковчегът Оригами използва 83 малки единици с размери 1,5х1,5х2 м3, комбинирани заедно неправилно, за да създаде голям триизмерен лабиринт и осигурява на посетителя и опит подобен на изследването на фитнес зала в джунглата.

Офис Сградата

The PolyCuboid

Офис Сградата PolyCuboid е новата сграда със седалище на TIA, компания, която предоставя застрахователни услуги. Първият етаж беше оформен от границите на площадката и водопроводната тръба с диаметър 700 мм, която пресича площадката под земята, ограничаваща фундаментното пространство. Металната структура се разтваря в разнообразните блокове на композицията. Стълбовете и гредите изчезват от синтаксиса на пространството, излъчвайки впечатлението за обект, като същевременно елиминират това на сграда. Обемният дизайн е вдъхновен от логото на TIA, което превръща самата сграда в икона, представляваща компанията.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.