Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обществото

Quadrant Arcade

Обществото Изброената аркада от II клас е превърната в приветливо присъствие на улицата чрез подреждане на правилната светлина на правилното място. Като цяло, осветеността на околната среда се използва целостно и нейните ефекти се поставят йерархично, за да се постигнат вариации в светлинното моделиране, които създават интерес и насърчават увеличеното използване на пространството. Стратегическото включване за проектиране и поставяне на висящия динамичен елемент беше управлявано заедно с художника, така че визуалните ефекти да изглеждат по-фини, отколкото завладяващи. С избледняването на дневната светлина елегантната структура се подчертава от ритъма на електрическото осветление.

Арт Инсталационният Дизайн

Kasane no Irome - Piling up Colors

Арт Инсталационният Дизайн Инсталационен дизайн на японски танц. Японците трупат цветове от стари времена, за да изразят свещени неща. Също така, натрупването на хартията с квадратни силуети е използвано като нещо, представляващо свещена дълбочина. Nakamura Kazunobu проектира пространство, което променя атмосферата, като се променя в различни цветове с такова квадратно "натрупване" като мотив. Панелите, летящи във въздуха, центриращи танцьорите, покриват небето над сценичното пространство и изобразяват появата на светлина, преминаваща през пространството, която не може да се види без панелите.

Арт Инсталационният Дизайн

Hand down the Tale of the HEIKE

Арт Инсталационният Дизайн Триизмерен сценичен дизайн, използващ цялото сценично пространство. Ние опипваме нов японски танц и това е дизайн на сценичното изкуство, насочен към идеалната форма на съвременния японски танц. За разлика от традиционното японско танцово двуизмерно сценично изкуство, триизмерен дизайн, който се възползва от цялото сценично пространство.

Обновяването На Хотела

Renovated Fisherman's House

Обновяването На Хотела Хотелът SIXX се намира в село Хухай в залива Хайтанг в Саня. Южното китайско море се намира на 10 метра пред хотела, а Хухай е добре известен като рая на сърфиста в Китай. Архитектът преобрази оригиналната триетажна сграда, която от години се обслужва за местно семейство рибари, в курортен хотел със сърфираща тема, като подсили старата структура и обнови пространството вътре.

Маса

Lido

Маса Лидо се сгъва в малка правоъгълна кутия. Когато се сгъва, тя служи като кутия за съхранение на малки предмети. Ако вдигнат страничните чинии, ставните крака излизат от кутията и Лидо се трансформира в чаена маса или малко бюро. По същия начин, ако те напълно разгънат страничните плочи от двете страни, тя се трансформира в голяма маса, като горната плоча е с ширина 75 Cm. Тази маса може да се използва като маса за хранене, особено в Корея и Япония, където седенето на пода, докато трапезата е обща култура.

Резиденцията През Уикенда

Cliff House

Резиденцията През Уикенда Това е риболовна кабина с изглед към планината, на брега на река Небе (на тен. „Tenkawa”). Изработена от стоманобетон, формата е обикновена тръба, дълга шест метра. Крайният край на тръбата е противотеглен и закотвен дълбоко в земята, така че да се простира хоризонтално от брега и да виси над водата. Дизайнът е прост, интериорът е просторен, а крайбрежната палуба е отворена към небето, планините и реката. Изграден под нивото на пътя, от крайпътната част се вижда само покривът на кабината, така че конструкцията не блокира гледката.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.