Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Ohgi

Пръстен Мимая Дейл, дизайнерът на пръстена на Оги, предаде символично послание с този пръстен. Нейното вдъхновение на ринга идваше от положителни значения, които феновете на японските сгъваеми имат и колко са обичани в японската култура. Тя използва 18K жълто злато и сапфир за материала и те извеждат луксозна аура. Освен това сгъваемият вентилатор седи на пръстен под ъгъл, който придава уникална красота. Дизайнът й е единство между Изтока и Запада.

Отваряне На Писма

Memento

Отваряне На Писма Всички започват с благодарност. Поредица отвори за писма, отразяващи професиите: Memento е не само набор от инструменти, но и поредица от предмети, които изразяват благодарността и чувствата на потребителя. Чрез семантика на продуктите и прости изображения на различни професии, дизайните и уникалните начини за използване на всяко парче Memento дават на потребителя различни сърдечни изживявания.

Японски Ресторант И Бар

Dongshang

Японски Ресторант И Бар Dongshang е японски ресторант и бар, разположен в Пекин, съставен от бамбук в различни форми и размери. Визията на проекта беше да се създаде уникална среда за хранене чрез преплитане на японската естетика с елементи от китайската култура. Традиционният материал със силни връзки с изкуствата и занаятите на двете страни покрива стените и таваните, за да създаде интимна атмосфера. Естественият и устойчив материал символизира анти-градската философия в китайската класическа история, „Седемте мъдреца на бамбуковата горичка“, а интериорът предизвиква усещането да вечеряте в бамбукова горичка.

Фотьойл

Osker

Фотьойл Osker веднага ви кани да седнете и да се отпуснете. Този фотьойл е с много подчертан и извит дизайн, осигуряващ отличителни характеристики като перфектно изработени дървени дограми, кожени подлакътници и възглавници. Многото детайли и използването на висококачествени материали: кожа и масивна дървесина гарантират съвременен и вечен дизайн.

Къщата

Zen Mood

Къщата Zen Mood е концептуален проект, концентриран в 3 основни двигателя: минимализъм, адаптивност и естетика. Отделните сегменти са прикачени, създавайки различни форми и приложения: домове, офиси или шоуруми могат да бъдат генерирани, като се използват два формата. Всеки модул е проектиран с 3,20 х 6,00 м, подредени в 19 м² в рамките на 01 или 02 етажа. Транспортът се извършва основно с камиони, също така може да бъде доставен и монтиран само за един ден. Това е уникален съвременен дизайн, който създава прости, оживени и креативни пространства, станали възможни чрез изчистен и индустриализиран конструктивен метод.

Система За Пътно Фиксиране

Airport Bremen

Система За Пътно Фиксиране Модерен дизайн с висок контраст и ясна информация Hirarchie отличава новата система. Системата за ориентация работи бързо и ще даде положителен принос за качеството на обслужването, което предлага летището. Най-важното средство до използването на нов шрифт, отличителен елемент със стрелка, въвеждането на различни цветове с висок контраст. Това беше особено във функционални и психологически аспекти, като добра видимост, четливост и запис на информация без бариери. Използват се нови алуминиеви калъфи със съвременна, оптимизирана LED осветеност. Добавени са кули за знаци.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.