Списание за дизайн
Списание за дизайн
Рекламата

Insect Sculptures

Рекламата Всяко парче е изработено ръчно, за да създаде скулптури на насекоми, вдъхновени от средата им и храната, която ядат. Художествените произведения бяха използвани като призив за действие чрез уебсайта на Doom, който също идентифицира конкретни домашни вредители. Елементите, използвани за тези скулптури, се добиват от боклуци, боклуци, боклуци, речни корита и супер пазари. След като всяко насекомо беше сглобено, те бяха заснети и ретуширани във фотошоп.

Сладолед

Sister's

Сладолед Този опаковка е предназначен за компанията сладолед за сестри. Дизайнерският екип се опита да използва три дами, които напомнят на производителите на този продукт, под формата на щастливи цветове, които идват от вкуса на всеки сладолед. Във всеки аромат на дизайна формата на сладолед се използва като коса на героя, която представя интересно и ново изображение на опаковките за сладолед. Този дизайн в новата си форма привлече много внимание сред конкурентите си и имаше високи продажби. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни опаковки.

Бутилка

Herbal Drink

Бутилка Основата на тяхната концепция е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Техният пакет изразява ефектите на екстракти от плана, цветните шарки, директно отпечатани върху бяла порцеланова бутилка, наподобяваща формата на цветя. Той визуално подчертава образа на естествен продукт.

Кутия За Вино

Essenzza

Кутия За Вино Дизайнът на виното, това е страната на произход и градът е бил много внимание. Търсете в миниатюрни и традиционни картини. Ценните мотиви откриха, че за постигане на целта, това означава, че докато традиционният дизайн на луксозна бутилка вино е бил много ефективен. Мотив, използван в дизайна, арабески. Тези мотиви, рисувани от иранската лакирана живопис. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни дизайни и се стреми да създаде дизайн с присъщо значение и да носи важно послание.

Опаковката За Сок

Pure

Опаковката За Сок Основата на концепцията за Pure Juice е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Пакетът изразява ефектите на плодовите екстракти, цветните шарки, директно отпечатани върху стъклена бутилка, наподобяваща формата на плодове. Визуално подчертава образа на естествените продукти.

Холна Маса

Cube

Холна Маса Дизайнът е вдъхновен от геометричните скулптури на Golden Ratio и Mangiarotti. Формата е интерактивна, предлагаща на потребителя различни комбинации. Дизайнът се състои от четири масички за кафе с различни размери и пуф, облицован около формата на куб, който е осветителен елемент. Елементите на дизайна са многофункционални, за да отговорят на нуждите на потребителя. Продуктът се произвежда с кориански материал и шперплат.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.