Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трансформативната Гума

T Razr

Трансформативната Гума В близко бъдеще бумът на развитието на електрическия транспорт е пред вратата. Като производител на авточасти, Maxxis продължава да мисли как може да проектира осъществима интелигентна система, която може да участва в тази тенденция и дори да помогне за ускоряването й. T Razr е умна гума, разработена за нуждите. Вградените му сензори активно разпознават различни условия на шофиране и осигуряват активни сигнали за трансформиране на гумата. Увеличените протектори се разтягат и променят зоната на контакт в отговор на сигнала, следователно подобряват ефективността на сцеплението.

Производител На Чай

Grundig Serenity

Производител На Чай Serenity е съвременен производител на чай, който се фокусира върху радостното потребителско изживяване. Проектът се фокусира най-вече върху естетическите елементи и потребителското изживяване, тъй като основната цел предполага продуктът да бъде различен от съществуващите. Докът на производителя на чай е по-малък от тялото, което позволява на продукта да гледа над земята, което носи уникална идентичност. Леко извитото тяло, комбинирано с нарязани повърхности, също поддържа уникалната идентичност на продукта.

Полилей

Lory Duck

Полилей Патицата Lory е проектирана като система за окачване, сглобена от модули, изработени от месингово и епоксидно стъкло, всеки от които наподобява патица, която се плъзга безпроблемно през хладни води. Модулите също предлагат конфигурируемост; с докосване, всеки може да се регулира, за да се изправи във всяка посока и да виси на всяка височина. Основната форма на лампата се роди сравнително бързо. Въпреки това са били нужни месеци изследвания и разработки с безброй прототипи, за да създадат перфектния си баланс и най-добрия поглед от всички възможни ъгли.

Колекцията За Дамско Облекло

Hybrid Beauty

Колекцията За Дамско Облекло Дизайнът на колекцията Hybrid Beauty е да използва сладкостта като механизъм за оцеляване. Основните симпатични функции са панделки, ръбове и цветя, и те са преработени чрез традиционните техники на минерала и кутюр. Това пресъздава стари техники на кутюр до модерен хибрид, който е романтичен, тъмен, но и вечен. Целият процес на проектиране на Hybrid Beauty насърчава устойчивостта за създаване на вечен дизайн.

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град

Light Portal

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град Light Portal е основен план на Yibin Highspeed Rail City. Реформата на начина на живот препоръчва на всички възрасти през цялата година. До железопътната гара на Yibin High Speed, която функционира от юни 2019 г., Yibin Greenland Center се състои от 160 м височина със смесена употреба Twin Towers, интегрираща архитектурата и природата с 1 км дълъг пейзажен булевард. Yibin има история повече от 4000 години, натрупвайки мъдрост и култура, точно както утайката в реката бележи развитието на Yibin. Кулите-близнаци служат като лек портал за ориентиране на посетителите, както и ориентир за сглобяване на жителите.

Денталната Клиника

Clinique ii

Денталната Клиника Clinique ii е частна ортодонтска клиника за лидер на мнение и светило, която прилага и изследва най-модерните техники и материали в своята дисциплина. Архитектите са предвидили концепция за имплантиране, основана на типично ортодонтско използване на медицински изделия с висока точност като принцип на проектиране в цялото пространство. Вътрешните повърхности на стената и мебелите се сливат безпроблемно в бяла черупка с пръскане на жълт кориан, където са имплантирани авангардни медицински технологии.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.