Списание за дизайн
Списание за дизайн
Свързан Часовник

COOKOO

Свързан Часовник COOKOO ™, първият в света дизайнерски смарт часовник, който комбинира аналогово движение с цифров дисплей. С емблематичен дизайн за своите ултра чисти линии и интелигентни функционалности, часовникът показва предпочитани известия от вашия смартфон или iPad. Благодарение на потребителите на COOKOO App ™ контролират свързания си живот, като избират кои известия и сигнали искат да получат право на китката си. Натискането на персонализирания бутон COMMAND ще позволи дистанционно задействане на камерата, възпроизвеждане на музика на дистанционно управление, регистрация с един бутон във Facebook и много други опции.

Име на проекта : COOKOO, Име на дизайнерите : CONNECTEDEVICE Ltd, Име на клиента : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Свързан Часовник

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.