Списание за дизайн
Списание за дизайн
Суичовете За Цвят На Бирата

Beertone

Суичовете За Цвят На Бирата Beertone е първият справочник за бира, базиран на различните цветове на бирата, представен във вентилатор за стъклена форма. За първото издание събрахме информация от 202 различни швейцарски бири, пътуващи из страната, от изток на запад, от север на юг. Целият процес отне много време и подробна логистика, за да се свърши, но резултатът от тези две страсти заедно ни прави много горди и вече са планирани нови издания. Наздраве!

Име на проекта : Beertone, Име на дизайнерите : Alexander Michelbach, Име на клиента : Beertone.

Beertone Суичовете За Цвят На Бирата

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.