Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект За Баня

LOTUS

Комплект За Баня Размисъл върху баните на Lotus Flowers ... Банята Lotus е реализирана чрез вдъхновение от формата на листата на цветя на лотос Джоу Дуни, който преподава философията на Конфуций, каза: „Харесвам цветето на лотос, тъй като расте в калта и никога не се цапа“, в неговия дискурс. Листата на лотос, са отблъскващ мръсотия, както е посочено тук. Листната структура на цветето Lotus е имитирана при производството на серията

Име на проекта : LOTUS, Име на дизайнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Комплект За Баня

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.