Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кранове

Electra

Кранове Електра, която няма отделна дръжка, привлича всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаваща да бъде уникална за кухните. Изтегленият цифров миксер за мивка осигурява на потребителите свобода на движение в кухните, като същевременно предлага опциите на две различни функции на потока. В предната част на electra електронната подложка ви осигурява достъп до всички функции, когато спреят е поставен в чучура или в ръката ви само с върха на пръста, който можете да контролирате.

Име на проекта : Electra, Име на дизайнерите : E.C.A. Design Team, Име на клиента : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Кранове

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.