Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шкаф За Вечеря

Baan

Шкаф За Вечеря "баан" е вид шкаф, който е специално проектиран за употреба на вечеря. Неговият уникален външен вид и сила е разказ, който е свързан с функция. Има няколко отличителни характеристики на шкафовите системи. Различните функции и характеристики на шкафа, които са разделени от история като вложката за прибори и кутията с тъкани, са представени от камина и комин. Освен това чашите за вино са представени от полилея, а стелажът за чинии е символизиран от стълбището. Има четири основни компонента на къщата, чрез които наративни идеи.

Име на проекта : Baan, Име на дизайнерите : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Име на клиента : Partly Cloudy Studio.

Baan Шкаф За Вечеря

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.