Списание за дизайн
Списание за дизайн
Гривна

Phenotype 002

Гривна Формата на гривната Phenotype 002 е резултат от дигитална симулация на биологичния растеж. Алгоритъмът, използван в творческия процес, позволява да се имитира поведението на биологичната структура, създавайки необичайни органични форми, постигайки ненатрапчива красота благодарение на оптималната структура и честност на материала. Прототипът се материализира с помощта на технологията на 3D печат. В последния етап бижуто се предава ръчно в месинг, полирано и завършено с внимание към детайла.

Име на проекта : Phenotype 002, Име на дизайнерите : Maciej Nisztuk, Име на клиента : In Silico.

Phenotype 002 Гривна

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.