Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотел

Aoxin Holiday

Хотел Хотелът се намира в Лучжоу, провинция Съчуан, град, известен със своето вино, чийто дизайн е вдъхновен от местната винена пещера, пространство, което предизвиква силно желание да се изследва. Лобито е реконструкция на естествена пещера, чиято свързана визуална връзка разширява концепцията за пещерата и местната градска текстура до вътрешния хотел, като по този начин формира отличителен културен носител. Ние ценим чувството на пътника при отсядане в хотела, а също така се надяваме, че текстурата на материала, както и създадената атмосфера могат да се възприемат на по-дълбоко ниво.

Име на проекта : Aoxin Holiday, Име на дизайнерите : Shaun Lee, Име на клиента : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Хотел

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.