Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният Интериорен Дизайн

Inside Out

Жилищният Интериорен Дизайн Архитектурният дизайнер първи независим индивидуален проект за интериорен дизайн, избиращ смесица от японски и северни мебели, за да създаде удобна и приятна атмосфера. Дървесината и тъканите се използват главно в целия апартамент с минимално осветление. Концепцията "Inside Out" дървена кутия, разкрита със свързания дървен вход и коридор, докато е отворена за хола като "вътре"; показващи книги и художествени изложби, като помещенията са „външно“; джобни пространства, обслужващи живи функции.

Централният Офис

Nippo Junction

Централният Офис Централният офис на Nippo е изграден върху многопластова пресечка на градска инфраструктура, автострада и парк. Nippo е водеща компания в пътното строителство. Те определят Michi, което на японски означава "улица", като основа на тяхната дизайнерска концепция като "това, което свързва най-различни компоненти". Michi свързва сградата с градския контекст и също така свързва отделни работни пространства помежду си. Michi беше подобрен, за да изгради творчески връзки и да реализира Junction Place уникално работно място, възможно само тук в Nippo.

Частната Къща

Bbq Area

Частната Къща Проектът за барбекю зона е пространство, което позволява готвене на открито и събиране на семейството. В Чили областта bbq обикновено се намира далеч от къщата, но в този проект тя е част от къщата, обединяваща го с градината, като се използват големи светещи сгъваеми прозорци, позволяващи магията на градинското пространство да се влива в къщата. Четирите пространства, природа, басейн, трапезария и готвене са обединени в уникален дизайн.

Дизайнът На Фасадната Архитектура

Cecilip

Дизайнът На Фасадната Архитектура Дизайнът на плика на Cecilip е съобразен с суперпозиция от хоризонтални елементи, което позволява да се постигне органичната форма, която отличава обема на сградата. Всеки модул е съставен от секции от линии, вписани в радиуса на кривината, която ще се формира. Парчетата използваха правоъгълни профили от сребро анодизиран алуминий с широчина 10 см и дебелина 2 мм и бяха поставени върху композитен алуминиев панел. След като модулът е сглобен, предната част е покрита с 22-габаритна неръждаема стомана.

Магазин

Ilumel

Магазин След близо четири десетилетия история магазин Ilumel е една от най-големите и престижни фирми в Доминиканската република на пазара на мебели, осветление и декорация. Най-новата интервенция отговаря на необходимостта от разширяване на изложбените площи и определянето на по-чист и по-артикулиран маршрут, който позволява да се оцени разнообразието от налични колекции.

Арт Инсталационният Дизайн

Hand down the Tale of the HEIKE

Арт Инсталационният Дизайн Триизмерен сценичен дизайн, използващ цялото сценично пространство. Ние опипваме нов японски танц и това е дизайн на сценичното изкуство, насочен към идеалната форма на съвременния японски танц. За разлика от традиционното японско танцово двуизмерно сценично изкуство, триизмерен дизайн, който се възползва от цялото сценично пространство.