Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеното Пространство

Ideaing

Изложбеното Пространство Това е изложбената зала на предприятието през 2013 г. в Гуанджоу Дизайн Седмица, проектирана от C&C Design Co., Ltd. Дизайнът спретнато разполага с по-малко от 91 квадратни метра, което се показва от сензорния дисплей и вътрешния проектор. QR кодът, показан на светлинното поле, е уеб връзките на предприятието. Междувременно дизайнерите се надяват, че външният вид на цялата сграда може да създаде у хората усещане, изпълнено с жизненост, и затова демонстрира креативността, която притежава дизайнерската компания, тоест „духът на независимост и идеята за свобода“, застъпван от тях ,

Офис Пространството

C&C Design Creative Headquarters

Офис Пространството Креативният щаб на C&C Design е разположен в пост-индустриален цех. Сградата му е преобразена от фабрика с червени тухли през 60-те години. Отчитайки защитата на настоящата ситуация и историческата памет на сградата, дизайнерският екип се опита да направи всичко възможно, за да избегне повреда на оригиналната сграда в интериорната декорация. В интериорния дизайн се използват много ела и бамбук. Отварянето и затварянето и превключването на помещенията са умело замислени. Дизайните на осветлението за различни региони отразяват различни визуални атмосфери.

Транспортен Център

Viforion

Транспортен Център Проектът е транспортен център, който свързва околните градски селища в сърцето на динамичния живот по лесен и ефективен начин, генериран от обединяването на различни транспортни системи като жп гара, метростанция, нил палуба и автогара в допълнение към други услуги за преобразуване на място да бъде катализаторът за бъдещото развитие.

Винарната

Crombe 3.0

Винарната Целта на концепцията на магазина за винени магазини на Crombé беше клиентите да изпитат напълно нов начин на пазаруване. Основната идея беше да започнем от външния вид на склад, към който впоследствие добавихме светлина и финес. Въпреки че вината се представят в оригиналната си опаковка, чистите линии на металните рамки все още гарантират познатост и перспектива. Всяка бутилка виси в рамката с еднакъв наклон, в който щял да ги обслужва сомелиерът. На 12 м багажник се помещават шампанските и шкафчетата. На шкафче клиентите могат безопасно да съхраняват до 30 бутилки.

Молът

Fluxion

Молът Вдъхновението на тази програма идва от хълмове мравки, които имат уникална структура. Въпреки че вътрешната структура на мравуняците е много сложна, тя може да изгради огромно и подредено царство. Това показва, че архитектурната структура на него е изключително рационална. Междувременно вътрешността на изящни дъги от мравки хълмове изгражда внушителен дворец, който изглежда изключително изящен. Затова дизайнерът използва мъдростта на мравка за справка, за да изгради както художествено и добре изградено пространство, така и хълмове на мравки.

Изложбен Щанд

Onn Exhibition

Изложбен Щанд Onn е премиум ръчно изработен продукт, съчетаващ традициите с модерния дизайн чрез майстори на културните ценности. Материалите, цветовете и продуктите на Onn са вдъхновени от природата, която осветява традиционните герои с вкус на блясък. Изложбеният щанд е конструиран така, че да възпроизведе природна сцена, използвайки материали, които са комплиментирани заедно с продуктите, за да се превърне в само хармонизирано изкуство.