Списание за дизайн
Списание за дизайн
Конният Комплекс

Emerald

Конният Комплекс Холистични архитектурни и пространствени проекти изображение обединява всички шест сгради разкрива функционална идентичност на всяка. Разширени фасади на манежи и конюшни, насочени към административно композитно ядро. Шестстранна сграда като кристална решетка лежи в дървена рамка като в огърлица. Стенни триъгълници, украсени с разпръснато стъкло като изумрудени детайли. Извита бяла конструкция подчертава главния вход. Фасадната решетка също е част от вътрешното пространство, където околната среда се възприема чрез прозрачна мрежа. Интериорът продължава темата за дървените конструкции, използвайки мащаб на елементи в по-пропорционален човешки мащаб.

Кафе

Perception

Кафе Това малко топло дървено кафе, разположено на ъгъла на кръстовището в тих квартал. Централизираната зона за отворена подготовка прави изчистен и обширен опит от представянето на бариста на посетителите навсякъде, където се намира седалка или маса в кафе. Таванният обект, наречен "Дърво засенчване", започва от задната страна на зоната за подготовка и покрива клиентската зона, за да направи цялата атмосфера на това кафе. Той дава необичаен пространствен ефект на посетителите и също така се превръща в среда за хора, които искат да бъдат изгубени в мисълта с аромати на кафе.

Клуб За Отдих

Central Yosemite

Клуб За Отдих Върнете се към простотата на живота, слънцето през прозореца се пресича от светлина и сянка. За да отразявате по-добре естествения вкус в цялостното пространство, използвайте изцяло дизайна на дървените трупи, опростения и стилен, хуманистичен комфорт, стресирайте артистичната атмосфера на пространството. Ориенталски очарователен тон, с уникално пространствено настроение. Това е още един израз на интериора, той е естествен, чист, променлив.

Резиденцията

Panorama Villa

Резиденцията Намеквайки структурата на типично село Мани, концепцията е замислена като поредица от отделни каменни фрагменти, въртящи се около атриума, входа и жилищните пространства. Грубите обеми на резиденцията отварят диалог с естествената им обстановка, докато ритъмът на отварянията им или гарантира неприкосновеност на личния живот, или приканва в панорамни гледки към хоризонта, изграждайки пряко преживяване на последователни и разнообразни разкази. Вилата се намира в Navarino Residences, колекция от луксозни вили за частна собственост в сърцето на курорта Navarino Dunes.

Търговски Център

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Търговски Център Дизайнът съчетава североизточните хора с нежността и изяществото на Юга, за да позволи животът да бъде пълен с включване. Интелигентният дизайн и компактното оформление разширяват интериорната архитектура. Дизайнерът използва прости и международни дизайнерски умения с чисти елементи и обикновени материали, които правят пространството естествено, лежерно и уникално. Дизайнът е център за продажби с 600 квадратни метра, целта му е да проектира модерен ориенталски център за продажба на призвания, който прави сърцето на жителя тихо и изхвърля шума отвън. Бъдете бавни и се наслаждавайте на красотата.

Търговски Център

Yango Poly Kuliang Hill

Търговски Център Този дизайн има за цел да изследва как да донесе възхитено преживяване на крайградския идиличен живот, който кара хората да се стремят към добър живот и ги кара да се придвижват към ориенталското поетично жилище. Дизайнерът използва модерно и просто дизайнерско умение с естествени и обикновени материали. Фокусирайки се върху духа и пренебрегвайки формата, дизайнът съчетава елементите на пейзаж дзен и култура на чай, влюбени чувства на рибарите, чадър от маслена хартия. Чрез обработката на детайлите той балансира функцията и естетиката и прави живота на артистичен.