Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищният

Shkrub

Жилищният Къщата в Шкруб се появи от любов и от любов - влюбена двойка с три деца. ДНК на къщата включва структуриращите естетически принципи, които намират вдъхновение в украинската история и култура, вдъхновени от японската мъдрост. Елементът на земята като материал се усеща в структурни аспекти на дома, като оригиналния покрив със соломен покрив и в красивите и плътни текстурирани глинени стени. Идеята за отдаване на почит, като основател, може да се усети в целия дом, като деликатна водеща нишка.

Басейните

Termalija Family Wellness

Басейните Семеен уелнес на Термалия е най-новият в поредицата проекти, които Enota изгражда в Terme Olimia през последните петнадесет години и завършва цялостната трансформация на СПА комплекса. Погледнато отдалече, формата, цветът и мащабът на нова струпвана структура от тетраедрични обеми е продължение на струпването на околните селски сгради, визуално простиращо се в сърцето на комплекса. Новият покрив действа като голяма лятна сянка и не узурпира никое от ценното външно пространство.

Интериорният Дизайн

Eataly

Интериорният Дизайн Eataly Toronto е съобразен с нюансите на нарастващия ни град и е предназначен да подобри и разшири социалния обмен чрез универсалния катализатор на страхотна италианска храна. Подходящо е само, че традиционните и трайни „пасиаги” са вдъхновението за дизайна на Иатали Торонто. Този вечен ритуал вижда италианците всяка вечер да излизат на главната улица и пиаца, да се разхождат и да се социализират и от време на време да спират по барове и магазини по пътя. Тази поредица от преживявания налага нов, интимен мащаб на улицата в Bloor and Bay.

Параклис

Coast Whale

Параклис Бионната форма на кита стана езикът на този параклис. Кит, заседнал на брега на Исландия. Човек може да влезе в тялото си чрез нисък рибен хвост и да изпита перспективата на кит, гледащ към океана, където хората са по-лесни за размисъл върху пренебрегването на влошаването на околната среда. Носещата конструкция пада върху плажа, за да гарантира минимални щети върху естествената среда. Естествените и екологични материали правят този проект туристическа дестинация, която призовава за опазване на околната среда.

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град

Light Portal

Лек Портал Бъдещ Железопътен Град Light Portal е основен план на Yibin Highspeed Rail City. Реформата на начина на живот препоръчва на всички възрасти през цялата година. До железопътната гара на Yibin High Speed, която функционира от юни 2019 г., Yibin Greenland Center се състои от 160 м височина със смесена употреба Twin Towers, интегрираща архитектурата и природата с 1 км дълъг пейзажен булевард. Yibin има история повече от 4000 години, натрупвайки мъдрост и култура, точно както утайката в реката бележи развитието на Yibin. Кулите-близнаци служат като лек портал за ориентиране на посетителите, както и ориентир за сглобяване на жителите.

Денталната Клиника

Clinique ii

Денталната Клиника Clinique ii е частна ортодонтска клиника за лидер на мнение и светило, която прилага и изследва най-модерните техники и материали в своята дисциплина. Архитектите са предвидили концепция за имплантиране, основана на типично ортодонтско използване на медицински изделия с висока точност като принцип на проектиране в цялото пространство. Вътрешните повърхности на стената и мебелите се сливат безпроблемно в бяла черупка с пръскане на жълт кориан, където са имплантирани авангардни медицински технологии.