Списание за дизайн
Списание за дизайн
Резиденцията

Cheung's Residence

Резиденцията Резиденцията е проектирана с простота, откритост и естествена светлина в ума. Отпечатъкът на сградата отразява ограничението на съществуващия обект и официалният израз е предназначен да бъде чист и прост. Атриум и балкон са разположени от северната страна на сградата, осветяващи входа и трапезарията. Плъзгащите се прозорци са предвидени в южния край на сградата, където дневната и кухнята трябва да увеличат максимално естествените светлини и да осигурят пространствена гъвкавост. Предлагат се светлинни светлини в цялата сграда за допълнително подсилване на дизайнерските идеи.

Временен Информационен Център

Temporary Information Pavilion

Временен Информационен Център Проектът е временен павилион за смесена употреба в Трафалгар, Лондон за различни функции и събития. Предлаганата структура набляга на понятието „временност“ чрез използване на контейнери за рециклиране като основен строителен материал. Неговата метална природа има за цел да установи контрастна връзка със съществуващата сграда, подсилваща преходния характер на концепцията. Също така, официалният израз на сградата е организиран и подреден произволно, създавайки временна забележителност на място, за да привлече визуално взаимодействие по време на краткия живот на сградата.

Шоурум, Дребно, Книжарница

World Kids Books

Шоурум, Дребно, Книжарница Вдъхновен от местна компания за създаване на устойчива, напълно работеща книжарница на малък отпечатък, RED BOX ID използва концепцията за „отворена книга“, за да проектира чисто ново изживяване на дребно, което подкрепя местната общност. Намира се във Ванкувър, Канада, World Kids Books е първо изложбена зала, второ - книжарница и онлайн магазин на трето място. Смелият контраст, симетрия, ритъм и поп на цвета привличат хората и създават динамично и забавно пространство. Той е чудесен пример за това как една бизнес идея може да бъде подобрена чрез интериорен дизайн.

Градското Обновяване

Tahrir Square

Градското Обновяване Площад Тахрир е гръбнакът на египетската политическа история и следователно възраждането на градския му дизайн е политически, екологичен и социален дезидерат. Основният план включва затварянето на някои от улиците и обединяването им в съществуващия площад, без да се нарушава трафикът. След това бяха създадени три проекта за настаняване на развлекателни и търговски функции, както и мемориал за отбелязване на съвременната политическа история на Египет. Планът взе предвид достатъчно пространство за разходки и места за сядане и високо съотношение на зелена площ за въвеждане на цвят в града.

Публичният Площад

Brieven Piazza

Публичният Площад Вдъхновението зад този дизайн е привързаността към простотата и прозрението на абстракцията и символиката на Мондрий с нотка на характер и автентичност, обозначени в историческата калиграфия Square Kufic. Този дизайн е проява на кохерентно сливане между стилове, застъпващи посланието, че има възможност за смесване на различен на пръв поглед противоречив стил по отношение на наблюдението с просто око, докато при копаене дълбоко във философията зад тях би имало сходства, които биха довели до съгласувано произведение на изкуството, което е привлекателен отвъд очевидното разбиране.

Агенция За Недвижими Имоти

The Float

Агенция За Недвижими Имоти Ние проектираме архитектура, интериор и пейзаж в този проект. Случаят е „агенция за недвижими имоти“, името на недвижимите имоти е [небесна вила], така че схващайте концепцията, като по този начин името на случая е отправна точка. И проектът е разположен в центъра на Ксиамен, условията около базата са неблагоприятни, има стари апартаменти и строителна площадка, отсреща е училище, няма заобиколен пейзаж. В крайна сметка с концепцията на [Float] издърпайте търговския център на височина 2F и създайте собствен пейзаж, пул на ниво стек, така че търговският център обича да плува във водата, а посетителите обикалят големи площи. от езерцето и през приземния етаж на офиса по продажбите, отидете до задните стълби и отидете до търговската зала. Конструкцията е стоманена конструкция, строителният дизайн и интериорният дизайн търсят интеграцията и единството в техниката.