Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вътрешното Пространство

Chua chu kang house

Вътрешното Пространство Точката на акупунктурата в тази къща беше да свърже затворената зона в съвсем нова визуална тишина. По този начин се възстановява определен исторически и суров чар, за да приюти празнотата в къщата. Новото помещение завършва с изненада на интериора в интериора; суха и мокра кухня в кухнята и трапезария в кухнята. Жилищното пространство също беше прекъснато от впечатляваща арт атака, която скоро се превърна в личен корпус на електрическото окабеляване. За да допълнят цялостния акцент, са необходими резени топла светлина, за да се оцветят по всички цветни стени.

Ресторантът

Osaka

Ресторантът Разположен в съсед на Итаим Биби (Сао Пауло, Бразилия), Осака гордо показва своята архитектура, предлагайки интимна и уютна атмосфера в различните си пространства. Външната тераса до улицата е входът към зелен и модерен двор, връзка между интериор, екстериор и природа. Частната и изискана естетика беше материализирана с използването на естествени елементи като дърво, камъни, желязо и текстил. Системата за покрив от ламела с слабо осветление и решетки от дърво бяха внимателно проучени, за да завършат хармонизиращия интериорен дизайн и да генерират различните атмосфери.

Съоръжението За Тестване На Вино

Grapevine House

Съоръжението За Тестване На Вино Виноградна къща под формата на абстрактно грозде, което почти е висящо около лозето. Неговият основен поддържащ елемент, генериран от цифрово изработена колона, представлява почит към стар корен на лозата. Предната част на Grapevine House е отворена във всички посоки и дава възможност за непосредствено пейзажно изживяване на лозето. Визуално подобряване на вкуса на всички тествани вина трябва да бъде предоставено по този начин.

Интериорният Дизайн На Дребно

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Интериорният Дизайн На Дребно Клиентът търси креативен дизайн, за да представи добре марката. Името „Hiveometric“ се формира от две думи „кошер“ и „геометричен“, което просто казва основната концепция и визуализира дизайна. Дизайнът е вдъхновен от продукта герой на марката, електрически котлон с форма на пчелна пита. Предполаган като струпване на пчелни пита, функции за стени и тавани в кокетни облицовки безпроблемно свързват и взаимодействат сложни геометрични форми. Линиите са деликатни и изчистени, което води до елегантен съвременен вид, символизиращ безкрайното въображение и креативност.

Концепцията За Корпоративна Архитектура

Pharmacy Gate 4D

Концепцията За Корпоративна Архитектура Творческата концепция се основава на комбинацията от материални и нематериални компоненти, които заедно създават медийна платформа. Централната точка на тази платформа се характеризира с голям размер като символ за абстрактна алхимична чаша, над която се проектира холографска диаграма на плаваща ДНК верига. Тази холограма на ДНК, която всъщност представлява лозунга „Обещание за живот“, се върти бавно и предполага лекотата на живот на човешки организъм без симптоми. Въртящата се холограма на ДНК представлява не само потока на живота, но и връзката между светлината и самия живот.

Флагманският Магазин

Lenovo

Флагманският Магазин Флагманският магазин на Lenovo има за цел да подобри имиджа на марката, като предоставя на публиката платформа за свързване и взаимодействие с помощта на начин на живот, обслужване и опит, създадени в магазина. Концепцията на дизайна е замислена въз основа на мисията да извърши преход от производителя на компютърни устройства към водеща марка сред доставчиците на потребителска електроника.