Списание за дизайн
Списание за дизайн
Официален Магазин, Търговията На Дребно

Real Madrid Official Store

Официален Магазин, Търговията На Дребно Дизайнерската концепция на магазина се основава на преживяване в Сантяго Бернабеу, фокусирано върху пазаруването и създаването на впечатление. Това е концепция, която същевременно почита, възхвалява и обезсмъртява клуба, заявява, че постиженията са резултат от талант, усилия, борба, всеотдайност и решителност. Проектът включва концептуален дизайн и търговска реализация, брандиране, опаковане, графична линия и индустриален дизайн на мебели.

Жилищната Къща

Tempo House

Жилищната Къща Този проект е цялостно обновяване на къща в колониален стил в един от най-очарователните квартали в Рио де Жанейро. Разположена на необикновен сайт, пълен с екзотични дървета и растения (оригинален ландшафтен план на известния ландшафтен архитект Бърл Маркс), основната цел беше да се интегрира външната градина с вътрешните пространства чрез отваряне на големи прозорци и врати. В декорацията има важни италиански и бразилски марки, а концепцията й е тя да бъде като платно, така че клиентът (колекционер на изкуства) да може да показва любимите си парчета.

Дизайнерското Студио С Галерия

PARADOX HOUSE

Дизайнерското Студио С Галерия Парадокс Хаус, разделен на ниво ниво, превърнат в шикозно студио за мултимедиен дизайн, намира перфектния баланс между функционалност и стил, като същевременно отразява уникалния вкус и начин на живот на собственика му. Той създаде поразително студио за мултимедиен дизайн с изчистени ъглови линии, което показва видна жълто-оцветена стъклена кутия на мецанина. Геометричните форми и линии са модерни и вдъхновяващи, но изпълнени с вкус, за да осигурят уникално работно пространство.

Учебен Център

STARLIT

Учебен Център Центърът за обучение Starlit е създаден, за да осигури тренировъчно изпълнение в релаксираща учебна среда за деца от 2 до 6 години. Децата в Хонконг учат под високо налягане. За да дадем възможност на формата и пространството чрез оформлението и да се поберат различни програми, ние прилагаме Плана на Древния Рим. Кръговите елементи са често срещани по протежение на излъчващите оръжия в рамките на разположението на осите, за да веригират класната стая и ателие между две отделни крила. Този учебен център е създаден да създава възхитителна атмосфера за учене с максимално пространство.

Офис Дизайнът

Brockman

Офис Дизайнът Като инвестиционен посредник, базиран в търговията с добив, ефективността и производителността са ключови аспекти в бизнес рутината. Дизайнът първоначално е бил вдъхновен от природата. Друго вдъхновение, очевидно в дизайна, е акцентът върху геометрията. Тези ключови елементи бяха начело на дизайна и по този начин бяха визуално преведени чрез използване на геометрични и психологически разбирания за формата и пространството. Поддържайки престижа и репутацията на търговската сграда от световна класа, уникалната корпоративна сцена се ражда чрез използването на стъкло и стомана.

Барбекю Ресторантът

Grill

Барбекю Ресторантът Обхватът на проекта е прекрояване на съществуващия 72 кв. М ремонт на мотоциклети в нов ресторант Barbeque. Обхватът на работата включва цялостно препроектиране както на външното, така и на вътрешното пространство. Екстериорът е вдъхновен от решетка с решетка Barbeque с простата черно-бяла цветова схема на дървени въглища. Едно от предизвикателствата на този проект е да се поберат агресивните програмни изисквания (40 места в зоната за хранене) в толкова малко пространство. Освен това трябва да работим с необичаен малък бюджет (40 000 щатски долара), който включва всички нови HVAC единици и нова търговска кухня.