Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кафенето

Aix Arome Cafe

Кафенето Кафето е мястото, където посетителите усещат съвместното съществуване с океаните. Огромна структура с яйца, поставена в средата на пространството, едновременно функционира като доставка на каси и кафе. Емблематичният външен вид на щанда е вдъхновен от тъмно и скучно изглеждащо кафено зърно. Два големи отвора отгоре от двете страни на „големия боб“ служат като добър източник на вентилация и естествена светлина. Кафето предлагаше дълга маса като куп октопуси и балончета. На пръв поглед висящите полилеи, наподобяващи вид на риби към водна повърхност, лъскави пулсации поглъщат уютна слънчева светлина от широкото бяло небе.

Изложението Roadhow

Boom

Изложението Roadhow Това е проект за изложбен дизайн за пътно шоу на модна марка в Китай. Темата на това пътно шоу изтъква потенциала на младежите да стилизират собствения си образ и символизира експлозивния шум, който този пътно шоу издава в публиката. Зигзаг формата се използва като основен визуален елемент, но с различна конфигурация, когато се прилага в кабинките в различни градове. Структурата на изложбените кабини бяха всички „комплекти от части“, сглобяеми фабрично и инсталирани на място. Някои части могат да се използват повторно или да се преконфигурират, за да образуват нов дизайн на кабина за следващата спирка на пътната изложба.

Търговският Офис

Chongqing Mountain and City Sales Office

Търговският Офис „Планината“ е основната тема на този офис по продажбите, който е вдъхновен от географския произход на Чунцин. Моделът от сиви мрамори на пода се оформя в триъгълна форма; и има много странни и остри ъгли и ъгли по стените и неправилните форми на гишета, за да демонстрират концепцията за „планина“. В допълнение, стълбите, свързващи етажите, са проектирани да преминават през пещерата. Междувременно от тавана са окачени LED осветителни тела, имитиращи сцена на дъжд в долината и представяне на естествено усещане, за да се смекчи цялото впечатление.

Коктейл Бар

Gamsei

Коктейл Бар Когато Gamsei отвори врати през 2013 г., хиперлокализмът беше въведен в поле на практика, което дотогава се ограничаваше основно до хранителната сцена. В Gamsei съставките за коктейли се хранят диво или се отглеждат от местни артезиански фермери. Интериорът на бара е ясно продължение на тази философия. Подобно на коктейлите, Buero Wagner снабдява всички материали на местно ниво и работи в тясно сътрудничество с местните производители за производство на решения по поръчка. Gamsei е изцяло интегрирана концепция, която превръща събитието с пиене на коктейл в ново преживяване.

Концепцията За Корпоративна Архитектура

ajando Next Level C R M

Концепцията За Корпоративна Архитектура Концепция на ajando Loft: Информацията е строителният материал на нашата Вселена. Създадено е много необичайно таванско помещение в пристанищния квартал Манхайм, Германия. Целият екип на Ajando ще живее и работи там от януари 2013 г. Архитектът Питър Стасек и офисът на архитекта на лофтверк, разположен в Карлсруе, стоят зад концепцията за корпоративна архитектура на таванското помещение. Той беше вдъхновен от квантовата физика на Уилър, архитектурата на Йозеф М. Хофман и, разбира се, информационната експертиза на аджандо: „Информацията прави световен кръг“. Текст на Илона Коглин свободен журналист

Университетското Кафе

Ground Cafe

Университетското Кафе Новото кафене „Ground” служи не само за създаване на социално сближаване между преподаватели и студенти от инженерното училище, но и за насърчаване на взаимодействието между и между членове на други катедри в университета. В дизайна си ние ангажирахме необитания изливан бетонен обем на бивша семинарна стая, като наслоихме палитра от орехови дъски, перфориран алуминий и цепка от камък върху стените, пода и тавана на пространството.