Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложбеният Дизайн

Multimedia exhibition Lsx20

Изложбеният Дизайн Мултимедийна изложба беше посветена на 20-годишнината от въвеждането на националните валутни латове. Целта на изложбата беше да представи рамката на триединството, на което се основава художественият проект, а именно банкнотите и монетите, авторите - 40 изключителни латвийски художници от различни творчески жанрове - и техните произведения на изкуството. Концепцията на изложбата произхожда от графит или олово, което е централната ос на молив, често средство за художници. Графитната структура послужи като централен дизайнерски елемент на изложението.

Търговското Пространство

De Kang Club

Търговското Пространство Dekang се намира в търговския център на Гуанджоу, Китай, е СПА и развлечение един от търговските проекти. Проектът е в дизайнерската концепция на "градския пейзаж" като основна улика за отговор на нуждите на съвременния градски живот.

Уелнес Центърът

Yoga Center

Уелнес Центърът Разположен в най-оживения квартал на Кувейт Сити, йога центърът е опит за съживяване на сутеренния етаж на Jassim Tower. Местоположението на проекта беше неортодоксално. Това обаче беше опит да се обслужват жени както в границите на града, така и от околните жилищни райони. Приемната зона в центъра се заключва както с шкафчетата, така и с офисната зона, което позволява плавен поток на членовете. След това зоната за шкафче се подравнява с зоната за измиване на краката, която сигнализира за „зона без обувки“. Оттам нататък е коридорът и читалнята, които водят до трите зали за йога.

Бистро

Ubon

Бистро Ubon е тайландско бистро, разположено в сърцето на град Кувейт. Той е с изглед към улицата Фахад Ал Салим, улица, която е много уважавана, тъй като е имала търговия през дните. Пространствената програма на това бистро изисква ефективен дизайн за всички кухненски, складови и тоалетни площи; позволявайки просторна зона за хранене. За да се постигне това, интериорът работи там, където да бъде интегриран със съществуващите структурни елементи по хармоничен начин.

Търговска Зона & Vip Чакалня

Commercial Area, SJD Airport

Търговска Зона & Vip Чакалня Този проект се присъединява към новата тенденция в зеления дизайн Летища в света, той включва магазини и услуги в терминала и кара пътника да преживее опит по време на неговия случай. GREEN Airport Design Trend включва пространства с по-зелена и по-устойчива стойност на аероспортния дизайн, цялото пространство на търговската площ е осветено от естествена слънчева светлина благодарение на монументална стъклена фасада, обърната към пистата. VIP Lounge е проектиран с концепция за органичен и авангардист на клетките. Фасадата позволява поверителност в стаята, без да блокира гледката към екстериора.

Жилищната Къща

Trish House Yalding

Жилищната Къща Дизайнът на къщата се развива в директен отговор на обекта и неговото местоположение. Структурата на сградата е съставена така, че да отразява заобикалящата гора с гребните колони, представящи неправилните ъгли на дървесни стволове и клони. Големите стъклени пространства запълват празнините между конструкцията и ви позволяват да оцените пейзажа и обстановката, сякаш надничате между стволовете и клоните на дърветата. Традиционният черно-бял клинтборд на Кентиш представлява зеленината, обвиваща сградата и заграждаща пространствата вътре.