Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

100 Bites Dessert

Ресторантът Похапването като тема на дизайна, графичните портрети, моделите за зъби, визуалните изображения на главните знаменитости са основни функции, които спомагат за стимулиране на вкусовите рецептори на всеки клиент. От фантастичния кафяво-бял графичен таван, до бялата супер графична стена, до спретнато подредената стена на дисплея на продукта, заедно със 100 ухапващи икони, представляващи различни десетилетия, богат дизайн на черен хумор вкус обърква.

Корпоративният Дизайн

Vivifying Minimalism

Корпоративният Дизайн Резултатът беше да се създаде съвременно пространство, което да персонализира терапиите, базирани на модерни технологии, като същевременно предлага класически СПА процедури. Полученото предложение беше да се създаде динамично пространство, което да излъчва строгите научни лаборатории, като същевременно добавя познати конотации от топли класически интериори. Вдъхновението за наземното лоби идва от дзен философията и диадичната природа на космоса. Бял лавапластер намеква за клинични бели и научни причини, шоколадово кафяво от класическата палитра, намекващи вкусни конотации на човешките желания.

Медицински Център

Neo Derm The Center

Медицински Център Той е проектиран така, че да отговаря на темата на линиите, а акцентите в цветовете на лайма са достатъчно достатъчни, за да демонстрират нагледния и енергичен кратък дизайн за този конкретен център за грижа за кожата. Гредите от бели шарени линии вървят по целия бял таван и се простират до околното пространство с динамика. Зоната за релакс в съседство с рецепцията е поставена на цвят с вар в цвят от мебели до килим, който подчертава младата и подмладена същност на марката чрез преглед на пристанището на Виктория.

Изложбеното И Преговорното Пространство

All Love in Town Sales Center

Изложбеното И Преговорното Пространство Търговското пространство също може да бъде бизнес ориентирана зона за дейност, пълна с изкуство и естетика, колкото театър и музей. Малко от дизайнерите никога не са се замисляли, че интензивното съчетаване на хора и околна среда става толкова съществено, отколкото някога сме очаквали. Създадохме интериорно пространство, което порази акорд с хората, които влизат в него, като използваме най-много ниско цените материали-крушки, пинг-понг и коледна украса бал. Изведохте легенда за продажбите на имоти за завършващи търговски задачи в три месеци по това време в цялата индустрия заради отличителния дизайн.

Кино

Wuhan Pixel Box Cinema

Кино „Pixel“ е основният елемент на образите, дизайнерът изследва връзката на движението и пиксела, за да се превърне в тема на този дизайн. „Pixel“ се прилага в различни области на кино. Голямата зала на касата разполага с огромен извит плик, оформен от над 6000 броя панели от неръждаема стомана. Функционалната дисплейна стена е украсена с огромно количество квадратни ивици, стърчащи от стената, представящо бляскавото име на кино. В рамките на това кино всеки би се насладил на страхотната атмосфера на дигитален свят, генериран от сплотеността на всички „Pixel“ елементи.

Офисът

White Paper

Офисът Платният интериор материализира пространство за творческия принос на дизайнерите и създава възможности за безброй изложби на дизайнерски процес. С напредването на всеки проект стените и дъските са покрити с проучвания, скици за дизайн и презентации, записващи еволюцията на всеки дизайн и ставайки дневник на дизайнерите. Белите подове и месинговата врата, които са уникално и дръзко използвани за стабилна ежедневна употреба, събират отпечатъци и пръстови отпечатъци от персонала и клиентите, свидетели на растежа на компанията.