Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложението

LuYu

Изложението Изкуството влияе на живота и животът носи дълбоко размишление и интерпретация на изкуството. Разстоянието между изкуството и живота може да е на ежедневната пътуване. Ако ядете всяко хранене внимателно, можете да превърнете живота си в изкуство. Творческото творение също е изкуство, което се произвежда със собствените му мисли. Техниките са инструменти, а изразите са резултати. Само с мисли ще има наистина добри дела.

Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради

Light Music

Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради За Light Music, дизайн на жилищно лоби и салон, Арман Греъм и Арън Ясин от нюйоркския A + A Studio искаха да свържат пространството с динамичния квартал на Адамс Морган във Вашингтон, където се намира нощният живот и музикалната сцена, от джаза към Go-go за пънк рок и електронните винаги са били централни. Това е тяхното творческо вдъхновение; резултатът е уникално пространство, което съчетава най-съвременните дигитални методи за изработка с традиционните занаятчийски техники за създаване на потапящ свят със собствен пулс и ритъм, който отдава почит на жизнената оригинална музика на DC.

Търговският Интериор

Nest

Търговският Интериор Подът се споделя от двама уникални професионалисти - адвокати и архитекти, които призовават за разнообразни йерархични поръчки. Изборът и детайлизирането на елементите беше стремежът да се запази цялостният облик наземен, земен и да се съживи местната артистичност и строителни материали. Съчетаването и прилагането на екологично чисти материали, размерите на отворите, са обусловени от припомняне на местния климат, за да се създаде благоприятна среда, която да събуди отново загубените практики, структурирайки устойчива практика.

Хотел

LiHao

Хотел Връщане към природата, културната станция на града. Създайте изискан начин на живот. Изключително се наслаждавайте на тишина и тишина. Хотелът е разположен в оживената зона на Baoding High-Tech Development Zone. Дизайнерът предефинира градския курортен хотел чрез цялостно мислене чрез повторно комбиниране на заобикалящата среда, архитектура, пейзаж и интериор, за да създаде изтънчено, естествено и удобно хотелско пространство. Позволете на бизнес пътниците да се чувстват проспериращи в тихото, крадещо полудневен отдих.

Търговските Офиси

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Търговските Офиси С водна повърхност като огледало се издига изображението на котата на сградата; при скулптурата и засаждането като елементи интересът към водата се формира чрез декорация; с плаващи засаждане и смяна на фонтани и художествени светлини, интересът се формира ; С вода като душа комбинацията от изкуство и функция се извежда през повратна точка на пространството; широкият плувен басейн, на слънцето, водата пулсации, бистра и прозрачна, блестяща, през ярката вода, може да се види ясно отношението на всяка плочка, изглежда, че също така почиства човешкия ум като цяло.

Многофункционалният Корпус

Best in Black

Многофункционалният Корпус Best in Black е проект, който има за цел да създаде нов вид жилищна сграда. Интериорният дизайн на апартаментите представлява индустриален дизайн, отговарящ на мексиканската архитектура, избраните материали са насочени към усещане за чудо в обществени зони и топъл вид на апартаменти, което е в контраст с чистата, трезва фасада. Четирите фасади са ясно вдъхновени от случайно поставяне на формите на играта Tetris, оформящи стените и прозорците на сградата, създавайки осветени атмосфери, които създават комфорт за потребителя.