Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

Calendar 2014 “Flowers”

Календар Проектирайте стая, въведете сезоните - Календарът на цветята се предлага с дизайн на ваза, включващ 12 различни цветя. Озарявайте живота си всеки месец със сезонно цвете. Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството. Нашите оригинални продукти са проектирани по концепцията на Life with Design.

Бижутата

Angels OR Demons

Бижутата Свидетели сме на постоянната битка между добро и лошо, тъмнина и светлина, ден и нощ, хаос и ред, война и мир, герой и злодеи всеки ден. Независимо от нашата религия или националност, ни е разказана историята на постоянните ни спътници: ангел, седнал на дясното ни рамо и демон вляво, ангелът ни убеждава да правим добро и да запише нашите добри дела. Той дяволът ни убеждава да правим лоши и водим отчет за лошите си дела. Ангелът е метафора за нашето „суперего“, а дяволът означава „Id“ и постоянната битка между съвестта и несъзнаваното.

Етикетите

Propeller

Етикетите Propeller е колекция от спиртни напитки от различни части на света, свързани с темата за въздушно пътуване и пилотен пътешественик като герой на марката. Характеристиките на всеки вид напитка са изложени чрез множество илюстрации, надписи, наподобяващи авиационни значки и скици, служещи като рецепти за коктейли. Многоличният дизайн се допълва с различни тонове цветно фолио, различни лакове, шарки и релеф.

Календар

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Календар Промоционалният календар на сайта на портала goo (http://www.goo.ne.jp) е функционален календар, като листът за всеки месец се трансформира в джоб, който ви позволява да съхранявате и управлявате своите визитки, бележки и разписки. , Темата е Red String, за да покаже връзката между goo и неговите потребители. И двата края на джоба всъщност се държат от червени шевове, които стават връхната точка на дизайна. Календар в приятно изразителен вид, той е точно подходящ за 2014 година.

Чаен Комплект

Wavy

Чаен Комплект Вдъхновен от травертиновата тераса сред природата, Wavy е чаен комплект, който ще ви донесе уникално изживяване с чай. Иновативните дръжки са разработени, за да се поберат удобно в ръцете ви. Сгъвайки чашата с длани, ще откриете, че тя се разгръща като водна лилия и ще ви отведе до момент на спокойствие.

Бижута

Poseidon

Бижута Бижутата, които проектирам, изразяват чувствата ми. Представлява ме като художник, дизайнер, а също и като личност. Спусъкът за създаване на Посейдон беше поставен в най-мрачните часове на живота ми, когато се чувствах уплашен, уязвим и се нуждаех от защита. Основно проектирах тази колекция, за да се използва в самозащита. Въпреки че тази идея е избледняла в целия този проект, тя все още съществува. Посейдон (богът на морето и „Земята-шейкър“, на земетресенията в гръцката митология) е първата ми официална колекция и е насочена към силни жени, предназначени да дадат на носителя усещането за сила и увереност.