Списание за дизайн
Списание за дизайн
Офис Пространството

C&C Design Creative Headquarters

Офис Пространството Креативният щаб на C&C Design е разположен в пост-индустриален цех. Сградата му е преобразена от фабрика с червени тухли през 60-те години. Отчитайки защитата на настоящата ситуация и историческата памет на сградата, дизайнерският екип се опита да направи всичко възможно, за да избегне повреда на оригиналната сграда в интериорната декорация. В интериорния дизайн се използват много ела и бамбук. Отварянето и затварянето и превключването на помещенията са умело замислени. Дизайните на осветлението за различни региони отразяват различни визуални атмосфери.

Уличната Пейка

Ola

Уличната Пейка Тази пейка, проектирана в съответствие със стратегиите за екодизайн, извежда уличните мебели на ново ниво. Еднакво у дома в градска или естествена среда, течните линии създават разнообразни възможности за сядане в рамките на една пейка. Използваните материали са рециклиран алуминий за основата и стомана за седалката, избрани за техните рециклируеми и трайни свойства; има ярко и устойчиво покритие с прахово покритие, идеално за външна употреба при всякакви атмосферни условия. Проектиран в Мексико Сити от Даниел Олвера, Хироши Икенага, Алис Пегман и Кариме Тоска.

Кран

Amphora

Кран Amphora serie е създаден да свързва миналото и бъдещето и дава шанс да се изживеят основните и функционални форми на древността. Не беше лесно, както днес, да направим достъпна нашата източник на живот през тези дни. Необичайната форма на кран идва от векове преди днес, но неговият патрон за пестене на вода носи утре. Кран ретро, проектиран от улични фонтани от древни времена и внася естетика във вашите бани.

Умивалник

Serel Wave

Умивалник Умивалникът SEREL Wave заема своето място в модерните бани със своите номинативни линии, функционални решения и впечатляващо качество. Умивалник SEREL Wave; докато тя променя настоящото възприятие за двоен умивалник с уникалната си форма за купа, тя включва и използването на възрастен и дете заедно с естетическата му форма. В допълнение към използването като детски басейн, той осигурява функция за измиване и почистване на обувки, която се използва в ислямската култура. Общият подход в дизайна на умивалника е модернизмът и функционализмът. Този подход влияе толкова важно на дизайна.

Комплект За Баня

LOTUS

Комплект За Баня Размисъл върху баните на Lotus Flowers ... Банята Lotus е реализирана чрез вдъхновение от формата на листата на цветя на лотос Джоу Дуни, който преподава философията на Конфуций, каза: „Харесвам цветето на лотос, тъй като расте в калта и никога не се цапа“, в неговия дискурс. Листата на лотос, са отблъскващ мръсотия, както е посочено тук. Листната структура на цветето Lotus е имитирана при производството на серията

Вътрешното Осветление

Jordan Apotheke

Вътрешното Осветление Подкрепяйки изразителната архитектура на аптечния интериор, функционалните осветителни тела са ненатрапчиви по външния си вид, като привличат вниманието към ефекта на светлината, вместо върху дизайна на техните тела. Осветителните тела за основно осветление са или интегрирани в висящи осветителни тела, проследяващи формата на мебелите, или са монтирани отстрани на окачения таван, като го пазят възможно най-свободно. По този начин, потребителите могат да се съсредоточат върху пътеката на светлината, водеща през аптеката, състояща се от RGB-LED плочки с подсветка, които съответстват на цвета на също динамично осветени броячи