Списание за дизайн
Списание за дизайн
Играчката

Werkelkueche

Играчката Werkelkueche е работна станция с отворени дейности, която позволява на децата да се потопят в светове за свободна игра. Той съчетава формалните и естетическите характеристики на детските кухни и работните маси. Затова Werkelkueche предлагат разнообразни възможности за игра. Извитият плот от шперплат може да се използва като мивка, работилница или ски писта. Страничните отделения могат да осигурят място за съхранение и скриване или да пекат хрупкави рулца. С помощта на цветните и взаимозаменяеми инструменти децата могат да реализират своите идеи и да имитират света на възрастните по игрив начин.

Име на проекта : Werkelkueche, Име на дизайнерите : Christine Oehme, Име на клиента : Christine Oehme.

Werkelkueche Играчката

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.