Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кранове

Electra

Кранове Електра, която няма отделна дръжка, привлича всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаваща да бъде уникална за кухните. Изтегленият цифров миксер за мивка осигурява на потребителите свобода на движение в кухните, като същевременно предлага опциите на две различни функции на потока. В предната част на electra електронната подложка ви осигурява достъп до всички функции, когато спреят е поставен в чучура или в ръката ви само с върха на пръста, който можете да контролирате.

Изложбеното Пространство

Ideaing

Изложбеното Пространство Това е изложбената зала на предприятието през 2013 г. в Гуанджоу Дизайн Седмица, проектирана от C&C Design Co., Ltd. Дизайнът спретнато разполага с по-малко от 91 квадратни метра, което се показва от сензорния дисплей и вътрешния проектор. QR кодът, показан на светлинното поле, е уеб връзките на предприятието. Междувременно дизайнерите се надяват, че външният вид на цялата сграда може да създаде у хората усещане, изпълнено с жизненост, и затова демонстрира креативността, която притежава дизайнерската компания, тоест „духът на независимост и идеята за свобода“, застъпван от тях ,

Тактилната Тъкан

Textile Braille

Тактилната Тъкан Индустриална универсална жакардова текстилна мисъл като преводач за незрящи хора. Тази тъкан може да се чете от хора с добро зрение и тя е предназначена да помогне на незрящите хора, които започват да губят зрение или имат проблеми със зрението; за да научите брайловата система с приятелски и обикновен материал: плат. Той съдържа азбуката, числата и препинателните знаци. Не се добавят цветове. Това е продукт в сив мащаб като принцип на възприемане на светлина. Това е проект със социално значение и надхвърля търговския текстил.

Смесители

Electra

Смесители Electra, считана за представител на цифровото използване в сектора на арматурата, съчетава технологията с дизайна, за да подчертае дизайна на дигиталната ера. Смесителите, които нямат отделна дръжка, привличат всички поради своята елегантност и интелигентен външен вид е решаващо да бъде уникален във влажна зона. Бутоните с докосване на Electra предлагат на потребителите по-ергономично решение. „Eco Mind“ на смесителите осигурява на потребителя максимална ефективност при спестяване. Тази функция особено добавя стойност за бъдещите поколения

Офис Пространството

C&C Design Creative Headquarters

Офис Пространството Креативният щаб на C&C Design е разположен в пост-индустриален цех. Сградата му е преобразена от фабрика с червени тухли през 60-те години. Отчитайки защитата на настоящата ситуация и историческата памет на сградата, дизайнерският екип се опита да направи всичко възможно, за да избегне повреда на оригиналната сграда в интериорната декорация. В интериорния дизайн се използват много ела и бамбук. Отварянето и затварянето и превключването на помещенията са умело замислени. Дизайните на осветлението за различни региони отразяват различни визуални атмосфери.

Уличната Пейка

Ola

Уличната Пейка Тази пейка, проектирана в съответствие със стратегиите за екодизайн, извежда уличните мебели на ново ниво. Еднакво у дома в градска или естествена среда, течните линии създават разнообразни възможности за сядане в рамките на една пейка. Използваните материали са рециклиран алуминий за основата и стомана за седалката, избрани за техните рециклируеми и трайни свойства; има ярко и устойчиво покритие с прахово покритие, идеално за външна употреба при всякакви атмосферни условия. Проектиран в Мексико Сити от Даниел Олвера, Хироши Икенага, Алис Пегман и Кариме Тоска.