Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветителните Елементи

Collection Crypto

Осветителните Елементи Crypto е модулна колекция от осветление, тъй като може да се разширява както вертикално, така и хоризонтално, в зависимост от това как са разпределени единичните стъклени елементи, които съставят всяка структура. Идеята, която вдъхнови дизайна, произхожда от природата, напомняйки по-специално на ледените сталактити. Особеността на Crypto артикулите е в тяхното ярко издухано стъкло, което позволява на светлината да се разпространява в много посоки по много мек начин. Производството се осъществява чрез изцяло ръчно изработен процес и крайният потребител решава как ще бъде съставена окончателната инсталация, всеки път по различен начин.

Име на проекта : Collection Crypto, Име на дизайнерите : Patrizia Volpato Srl, Име на клиента : Patrizia Volpato Srl.

Collection Crypto Осветителните Елементи

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.