Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кино

Wuhan Pixel Box Cinema

Кино „Pixel“ е основният елемент на образите, дизайнерът изследва връзката на движението и пиксела, за да се превърне в тема на този дизайн. „Pixel“ се прилага в различни области на кино. Голямата зала на касата разполага с огромен извит плик, оформен от над 6000 броя панели от неръждаема стомана. Функционалната дисплейна стена е украсена с огромно количество квадратни ивици, стърчащи от стената, представящо бляскавото име на кино. В рамките на това кино всеки би се насладил на страхотната атмосфера на дигитален свят, генериран от сплотеността на всички „Pixel“ елементи.

Име на проекта : Wuhan Pixel Box Cinema, Име на дизайнерите : Ajax Law, Име на клиента : Hubei Xiang Sheng & Insun Entertainment Co. Ltd..

Wuhan Pixel Box Cinema Кино

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.