Списание за дизайн
Списание за дизайн
Автоматизираният Имиграционен Терминал

CVision MBAS 2

Автоматизираният Имиграционен Терминал MBAS 2 е създаден, за да противопостави естеството на продуктите за сигурност и да сведе до минимум заплахата и страха както от технологични, така и от психологически аспекти. Дизайнът му преосмисля познатите елементи на домашния компютър, за да осигури удобен за потребителите вид на селските граждани около границата на Тайланд. Гласът и визуализациите на екрана ръководят потребителите за първи път стъпка по стъпка през процеса. Двойният цветен тон на подложката за печат на пръстите ясно показва зоните за сканиране. MBAS 2 е уникален продукт, който има за цел да промени начина, по който преминаваме границите, като дава възможност за множество езици и приятелско недискриминиращо потребителско изживяване.

Име на проекта : CVision MBAS 2, Име на дизайнерите : Prompong Hakk, Име на клиента : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Автоматизираният Имиграционен Терминал

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.