Списание за дизайн
Списание за дизайн
Яхта

Atlantico

Яхта 77-метровата Атлантико е развлекателна яхта с обширни външни площи и широки вътрешни пространства, което позволява на гостите да се насладят на гледката към морето и да бъдат в контакт с нея. Целта на дизайна беше да се създаде модерна яхта с вечна елегантност. Специален фокус беше върху пропорциите, за да се поддържа профилът нисък. Яхтата разполага с шест палуби с удобства и услуги като хеликоптерна площадка, тендерни гаражи с моторна лодка и джет. Шест апартаментни каюти приемат дванадесет гости, а собственикът разполага с палуба с външен салон и джакузи. Има външен и 7-метров вътрешен басейн. Яхтата е с хибридно задвижване.

Име на проекта : Atlantico, Име на дизайнерите : Marco Ferrari, Име на клиента : Marco Ferrari .

Atlantico Яхта

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.